Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dobře, když teda ne japonské, co tak moje další oblíbená značka Atlantic. Jsou to pravé švýcary, jedna z mála značek s nepřerušenou tradicí. Existuje více modelů, vesměs vypadají decentně, ale ne nudně. Nejlépe se kupují v Polsku, tam je to populární značka. U nás jsou málo známé a drahé. Tady jsou pěkné fotky a zpráva jednoho spokojeného majitele http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=2986

Odesláno

Viktore, nemam te rada. Uplnou NAHODOU jsem otevrela tohle tema, podivala se na treti obrazek tech Spiritu a... Dokud je nebudu mit na ruce, nedaji mi pokoj :-(

Odesláno
Viktore, nemam te rada. Uplnou NAHODOU jsem otevrela tohle tema, podivala se na treti obrazek tech Spiritu a... Dokud je nebudu mit na ruce, nedaji mi pokoj :-(

Buď v klidu, to už jsme (nejmíň) dva.

Odesláno

Buď v klidu, to už jsme (nejmíň) dva.

Tři.... :(

Odesláno

No, emko, sorry, ale já jsem na tom stejně, taky na ně často myslím :). Ale třetí podobný hodinky si nějak nedokážu zdůvodnit :(.

primchle23b.jpg

limes122b.jpg

Odesláno

Nedivím se vám, kupoval jsem kamarádce na Aukru Seika pro jejího přítele k vánocům, automaty, tzv. 5, ciferník vypadal "letecky", spodek pruhledný, za 1600Kč!!! Čekal jsem cokoli, ale přišly krásné hodinky, opravdu velmi krásné a přitom nové nepoužité. Bohužel už nemám fotku, kamarádka i její přítel byli velmi spokojeni ...

Odesláno

Nevíte někdo jaké označení mají ty třetí, případně nějaký link na prodejce? :-) Vypadají hezky, že by si člověk udělal malou radost než si udělá větší :-) Teď čekám na dvoje Seika automaty, ale tyhle jsou moc hezký :-)

Odesláno
Viktore, jsou krasne, preci. Jaky jiny duvod potrebujes? ;-)

spiderere: http://www.seiyajapan.com/product/S-SCVS013

NovoCZ: predpokladam, ze mas na mysli tyhle:

http://www.azwatch.cz/img/hodinky/se100-se...er-i/detail.jpg

Na Aukru je mimochodem prodaval jeden z mistnich diskutujicich :-)

Hehe, diky za info, toho jsem si nevsimnul, dal jsem citovat prispevek s obrazky a nenapadlo me, ze to tam najdu, kazdopadne se na ne kouknu :-)

Odesláno
No, emko, sorry, ale já jsem na tom stejně, taky na ně často myslím :). Ale třetí podobný hodinky si nějak nedokážu zdůvodnit :(.

Mně se teda, při vší úctě, ty Seika líbí víc než Primky. Ale stejně jako na Primkách působí trochu příliš mohutně logo nahoře, mohli si podle mého názoru na Seikách odpustit to slovo "Diashock" dole. A menší font u spodních nápisů by jim taky prospěl.

Odesláno

Mně se teda, při vší úctě, ty Seika líbí víc než Primky. Ale stejně jako na Primkách působí trochu příliš mohutně logo nahoře, mohli si podle mého názoru na Seikách odpustit to slovo "Diashock" dole. A menší font u spodních nápisů by jim taky prospěl.

Mně se asi víc líbí Prim ChLE, mají větší pouzdro, klenutý safírový sklíčko a celkově lepší zpracování pouzdra. Na druhou stranu Seika jsou o polovinu levnější a taky hodně pěkný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...