B.F.G. Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tiger Claw byl na kupkolo ze starých zásob (a nejen tenhle plášť), normálně byl nákup 390 takže to byla super cena. Pamatuju tu akci. Conti Race King je plášť úplně na píp., na zkoušku jsem je koupil a nikdy více nechcu kontíky vidět - tolik defektů jsem neměl za deset let. Vysokej profil, kulatý boky a úzký běhoun při minimální váze, vymyslel to osel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Tak jsem dal dnes na novým plášti Tioga asi 30 km a jako, B.F.G. má krutou pravdu, že opravdu moc nejede" Na silnici a po tvrdých lesních úsecích cítím, že tomu šlapání musím dát o dost více než při předchozí Ritchey kevlarce, dřel jsem doslova jak mezek. Ovšem když jsem přijel do mokrého, blátivého terénu a když nastal sjezd, tak ta guma nemá chybu, drží jak přibitá a můžeš si tak dovolit daleko větší masakr, tam mě jako bavila moc. Jelikož jezdím celej rok, tak si myslím, že na sníh a do mokra bude v pohodě, má opravdu drsnej grip, na léto ovšem přezuju, to jako určitě tyhle pláště neznám....tak potom poreferuj jaký jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Kdyby mi někdo v létě řekl, že ještě osmého listopadu budu jezdit na kole a dávat si pivo na terase, řeknu mu, že je magor Dnes pěkných 45 a to počasí je na tuhle dobu fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 super...hezky si uzivas. já to měl v planu taky, ale práce byla přednější. musim plnit sklep dřevem na zimu, abysme nezmrzli ale bajka jeste letos určitě dám. pak musím poslat Foxinu k doktorovi na prohlídku a zazimuju ikdyz nevylučuju, ze mě to drapne až bude sníh a bajka vytáhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Dnešek byl výbornej, krásnej teplej den A noční sjezd taky velmi zajímavej, s Jožanem jsme dali pár Plzniček a hurá dolů, oj pohoda, akorát to chce ještě k normálnímu světlu čelovku, jelikož do zatáček úplně naslepo, dost nepříjemné a dej bůh, aby tam nestál odstavenej traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 No,a já nejsem vyfocenej,vzlyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 výbornej plášť dle mého kamaráda kterej opravdu toho najezdí hodně je tento Plášť MTB Hutchinson Python NG Air Light cena je teď 499,-hodně prý vydrží a hlavně dobře odvaluje, HUTCHINSON COBRA jsou teď v akci za 379,-. http://www.bike-eshop.cz/plaste-horska-kola-mtb/plast-hutchinson-cobra-26-x-2-25-57-559-air-light-kevlar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Tak jsem si dnes naložil příjemných třicet, trochu jsem to přehnal odpo s Plzničkou, takže jsem jel na klid" Jo a bylo to super, krásnej den, Rammstein do sluchátek, trošku blátičko, bavilo mě to, no a navíc se asi Poláci o mě dozvěděli, že u nich rád bloudím, tak mě to trochu usnadnily, klobouk dolů Po celým lese mapy, a telefony na první pomoc, dobří kluci to jsou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 tak to té závidím. já maloval obývak a zejtra dodelavky. mezitím si odskočil zahrat hokej....pak montáž nový telky a večer už snad klid u nějakýho filmu. kurna, na bajku bych už taky vyrazil...snad v neděli, ale to už ma bejt kosa. Jinak je pěkný, jak na té kluci polský myslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Jak jako nová telka, není náhodou Ježíšek až za měsíc? !! tak to té závidím. já maloval obývak a zejtra dodelavky. mezitím si odskočil zahrat hokej....pak montáž nový telky a večer už snad klid u nějakýho filmu. kurna, na bajku bych už taky vyrazil...snad v neděli, ale to už ma bejt kosa. Jinak je pěkný, jak na té kluci polský myslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 díky CNB sme si ho udělali raději dřív telka viz vlákno Tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Jezdí někdo 650b? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Jezdí někdo 650b?Jo, já, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Venku krásně, modro, -8C, halda sněhu, hurá, už připravuju kolo a teplé ošacení Odpo s bratrem Jožanem výrážíme" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Tak to bylo nakonec drsné, zima, náledí, ale za ten překrásný západ slunce u dobře vychlazené Plzně to stálo Jožan dnes pokřtil Canona těžkým pádem, zlomil karbonový rohy, no a jeho tělo taky nevypadalo úplně ok, podej hlášení kamaráde, co noha? Rybka to byla kvalitní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No kdybych nevěděl, že Afri jezdí po horách, tak bych si myslel, že ten jantar v tom metru byl on.Blázen je na to dost velkej, se divím, že ho to ještě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ale pěkně to klukovy jelo, ten konec byl dobře hustej Mě to napadlo asi před osmi lety na dlouhých celkem strmých schodech před našim Gymnáziem, zlomil jsem si ruku a přišel o dva zuby, takž schody nebrat kluci, od té doby je beru obloukem No kdybych nevěděl, že Afri jezdí po horách, tak bych si myslel, že ten jantar v tom metru byl on.Blázen je na to dost velkej, se divím, že ho to ještě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Já na kole jezdím strašně rád na schodech ty úzké koleje pro kočárky. čím delší tím lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ten borec v metru dement, kterej dělá ostudu ostatním. A ještě neschopnej, nechápu jak mohl takhle vystoupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Asi komentátorův oblíbenec, ale jel pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky