Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tiger Claw byl na kupkolo ze starých zásob (a nejen tenhle plášť), normálně byl nákup 390 takže to byla super cena. Pamatuju tu akci. Conti Race King je plášť úplně na píp., na zkoušku jsem je koupil a nikdy více nechcu kontíky vidět - tolik defektů jsem neměl za deset let. Vysokej profil, kulatý boky a úzký běhoun při minimální váze, vymyslel to osel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dal dnes na novým plášti Tioga asi 30 km a jako, B.F.G. má krutou pravdu, že opravdu moc nejede" Na silnici a po tvrdých lesních úsecích cítím, že tomu šlapání musím dát o dost více než při předchozí Ritchey kevlarce, dřel jsem doslova jak mezek. Ovšem když jsem přijel do mokrého, blátivého terénu a když nastal sjezd, tak ta guma nemá chybu, drží jak přibitá a můžeš si tak dovolit daleko větší masakr, tam mě jako bavila moc. Jelikož jezdím celej rok, tak si myslím, že na sníh a do mokra bude v pohodě, má opravdu drsnej grip, na léto ovšem přezuju, to jako určitě ;)

tyhle pláště neznám....tak potom poreferuj jaký jsou.

Odkaz ke komentáři

super...hezky si uzivas. já to měl v planu taky, ale práce byla přednější. musim plnit sklep dřevem na zimu, abysme nezmrzli :D ale bajka jeste letos určitě dám. pak musím poslat Foxinu k doktorovi na prohlídku a zazimuju :) ikdyz nevylučuju, ze mě to drapne až bude sníh a bajka vytáhnu...

Odkaz ke komentáři

Dnešek byl výbornej, krásnej teplej den :clap: A noční sjezd taky velmi zajímavej, s Jožanem jsme dali pár Plzniček a hurá dolů, oj pohoda, akorát to chce ještě k normálnímu světlu čelovku, jelikož do zatáček úplně naslepo, dost nepříjemné a dej bůh, aby tam nestál odstavenej traktor :eek:

post-364-0-92827900-1383942415_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

výbornej plášť dle mého kamaráda kterej opravdu toho najezdí hodně je tento Plášť MTB Hutchinson Python NG Air Light cena je teď 499,-

hodně prý vydrží a hlavně dobře odvaluje,

HUTCHINSON COBRA jsou teď v akci za 379,-. http://www.bike-eshop.cz/plaste-horska-kola-mtb/plast-hutchinson-cobra-26-x-2-25-57-559-air-light-kevlar

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem si dnes naložil příjemných třicet, trochu jsem to přehnal odpo s Plzničkou, takže jsem jel na klid" Jo a bylo to super, krásnej den, Rammstein do sluchátek, trošku blátičko, bavilo mě to, no a navíc se asi Poláci o mě dozvěděli, že u nich rád bloudím, tak mě to trochu usnadnily, klobouk dolů :notworthy: Po celým lese mapy, a telefony na první pomoc, dobří kluci to jsou"

post-364-0-11453900-1385152350_thumb.jpg

post-364-0-33870400-1385152371_thumb.jpg

post-364-0-96091600-1385152386_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak to té závidím. já maloval obývak a zejtra dodelavky. mezitím si odskočil zahrat hokej....pak montáž nový telky a večer už snad klid u nějakýho filmu. kurna, na bajku bych už taky vyrazil...snad v neděli, ale to už ma bejt kosa. Jinak je pěkný, jak na té kluci polský myslí :D

Odkaz ke komentáři

Jak jako nová telka, není náhodou Ježíšek  až za měsíc? !! :newyear:

tak to té závidím. já maloval obývak a zejtra dodelavky. mezitím si odskočil zahrat hokej....pak montáž nový telky a večer už snad klid u nějakýho filmu. kurna, na bajku bych už taky vyrazil...snad v neděli, ale to už ma bejt kosa. Jinak je pěkný, jak na té kluci polský myslí :D

Odkaz ke komentáři

Tak to bylo nakonec drsné, zima, náledí, ale za ten překrásný západ slunce u dobře vychlazené Plzně to stálo :clap: Jožan dnes pokřtil Canona těžkým pádem, zlomil karbonový rohy, no a jeho tělo taky nevypadalo úplně ok, podej hlášení kamaráde, co noha? Rybka to byla kvalitní :eek:

post-364-0-34387600-1385581602_thumb.jpg

post-364-0-78225300-1385581619_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale pěkně to klukovy jelo, ten konec byl dobře hustej :lol2: Mě to napadlo asi před osmi lety na dlouhých celkem strmých schodech před našim Gymnáziem, zlomil jsem si ruku a přišel o dva zuby, takž schody nebrat kluci, od té doby je beru obloukem  :lol2:

No kdybych nevěděl, že Afri jezdí po horách, tak bych si myslel, že ten jantar v tom metru byl on.Blázen je na to dost velkej, se divím, že ho to ještě nenapadlo.          :lol2:       :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...