Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale pěkně to klukovy jelo, ten konec byl dobře hustej :lol2: Mě to napadlo asi před osmi lety na dlouhých celkem strmých schodech před našim Gymnáziem, zlomil jsem si ruku a přišel o dva zuby, takž schody nebrat kluci, od té doby je beru obloukem  :lol2:

V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy.

Odesláno

OK, no tak docela dobrý, dej se do kupy kluku, zítra ve 13:00 vyrážíme :cheers:  Jinak potlamák kvalitní, jeli jsme okolo pajdy" Že bych si udělal konečně úrazovku, když je venku to náledí? :lol2:

V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy.

Odesláno

To stehno mě trochu povoluje,tak to snad zítra bude lepší,na žebro růžová pilule a jede se.Před měsícem jsem si udělal novou pojistku,tak ze mě budou mít radost,bude zas na pivko...

• po 2 týdnech...
Odesláno

:eek:  kolik km se v takový parádě dá najet? Sice sem teď měnil pár věcí na kole a rád bych je vyzkoušel, ale tohle bych asi nadal...

Zajimavá novinka Stem Captain, dobrej nápad, ale nic moc design..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Náhodou v tomhle počasí je největší sranda. Ještě tak 4 roky zpátky jsem na hory bral kolo, když ostatní měli lyže a běžky a venku bylo -18. Akorát člověk nesmí jezdit z kopce s odmknutou vidlicí. Musím si dát dohromady kolo a o vánocích se trochu projet....

Odesláno

Jožan, ty jsi dobrej démon...mno jo..to ostatně asi všichni kolem Afriho :-DDD v takovým počasí drandit na bajku.l Já ho taky ještě nezazimoval a pořád doufám, že ještě vyrazím...ale nevím nevím. Musím poslat vidly a tlumič do Foxu na generálku..pořád to odkládám. Stále věřím v bajk trip....:-DD

Odesláno (upraveno)

Ale jo,dá se v pohodě,ale tak do 10-15 cm sněhu,pak už to je pakárna.Navíc to je dobrá průprava na enduro,jedeš sněhem,nevíš co je pod tím,najednou to ustřelí a vyrovnáváš,něco jako ježdění vyšší rychlostí v bahně.Faktem je,že 10 km a mám dost...

Upraveno uživatelem Jožan
Odesláno

Dobrý borci, klobouk dolů :notworthy: Ale pokud na biku nezáleží, dej jim ukrajinu a uvidíme :lol2:  Vepředu má jako hodně kvalitní kousátko...

Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. 

Odesláno

Kdyby to dali na trialovém nebo MTB kole, čuměl bych s otevřenou pusou a obrovským respektem... Ale jak to dávají na silničce... přestal jsem ovládat měchýř a svěrač :-) nechápu

Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...