Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hehe, asi polský spelling z anglického "Best kid", težko říct, nepamatuju si to...  :angel:

Já nereju, já jen pomáhám ;)

tomuhle se u nás říká nasrat si do bot, žádnej spelling

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo.       44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ...   Docela jsem ke konci cejtil nohy.

post-6982-0-14391900-1410287001_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy.

Pěknej sjezdík si tam měl co? Pěknej výkon'

Odesláno

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo.       44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ...   Docela jsem ke konci cejtil nohy.

Tos vyjel tak na Pernink a zpátky, ne?

Odesláno

No, hlavně že nejezdíš zkratkou okolo "Dračího zubu" :) "víš co viď"....  ale jinak průměr je slušnej :photo: . Taky jezdim v Krušných a už tady v okolí marně hledám nějakou trasu, kde jsem ještě nejel

Odesláno

joejog: nemyslis spis Draci skalu ?????

už si přesně nepamatuju.... a taky  neni dobrý pít moc mlíka, to se pak zakyselujou nohy , pivo tolik nevadí  :cheers:

Odesláno

jen tak pro zajímavost, co  kdo pije při jízdě (švihu) , někdo dává jen vodu, někdo jede od hospody k hospodě na pivko nebo kofolu.. já většinou jonťák z koncetrátu nutrendu bitter lemon(ale jen malou kapku-je to dost koncentrákovaný :-)) nebo obyč vodu (na kratší vzdálenosti)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...