African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Krásný bike den to byl, to máš tedy recht Gustafko Vždycky když jedu trasu co jsem jel dnes, obdivuji jednu chatku v krásné divočině, skály, rybník a dvěstě metrů krásná malá hospůdka s dobrým jídlem. No a dnes od chatky na mě řvou kluci, ať jdu na snídani, tak jsem šel a dozvěděl se, že si chatku můžu klidně pronajmout za devadesát korun na osobu a to na jak dlouho chci, super, udělalo mě to obrovskou radost, už jsem doma domluvil dobrodružný víkend s mým malým capartem Jinak snídani jsem si nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Krásný bike den to byl, to máš tedy recht Gustafko Vždycky když jedu trasu co jsem jel dnes, obdivuji jednu chatku v krásné divočině, skály, rybník a dvěstě metrů krásná malá hospůdka s dobrým jídlem. No a dnes od chatky na mě řvou kluci, ať jdu na snídani, tak jsem šel a dozvěděl se, že si chatku můžu klidně pronajmout za devadesát korun na osobu a to na jak dlouho chci, super, udělalo mě to obrovskou radost, už jsem doma domluvil dobrodružný víkend s mým malým capartem Jinak snídani jsem si nedal super afri, ta sninade vypada hodně lákavé :D se divim, ze si odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Přemýšlel jsem, ale to kuře na tom roštu leželo od včerejšího podvečera Teď mě docvaklo, že ty máš teď vyšší zdvihy než já, to je krach, musím šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 vypadá na to jaký mas ty 120/120? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Yes, málo Patnáct by neurazilo...vypadá na to jaký mas ty 120/120? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 a ty se chystas jezdit dh? 150 už je masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Kolem mě to je samej brutál, technické pasáže, výstupy a sjezdy, tady bych to využil a byla by to sranda Samozřejmě mám i rád dlouhé výlety, kolikrát jedu i po silnici do jiného města, proto bych se nerad zbavil RZ120. Navíc mě nikdo nedá, co jsem do něj nasypal, takže šetřím a kola budou hold dvě, tedy tři Jinak to je dle mého nejlepší volba do těch našich skal, však víš, furt chci to samý vidlice Fox 32 Float CTD, O/C, Evolution, 150mm, 15QR thru axle, 1.5'zadní tlumič Fox DYAD RT2 dual shock, 150/90mm, w/remote lever Upraveno 16. května 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 150 je základ, 165 je lepčí a ještě 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Hosi velikost zdvihu neni zavisla na velikosti ocasu a urcirte vam s tim nepomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Kolem mě to je samej brutál, technické pasáže, výstupy a sjezdy, tady bych to využil a byla by to sranda Samozřejmě mám i rád dlouhé výlety, kolikrát jedu i po silnici do jiného města, proto bych se nerad zbavil RZ120. Navíc mě nikdo nedá, co jsem do něj nasypal, takže šetřím a kola budou hold dvě, tedy tři Jinak to je dle mého nejlepší volba do těch našich skal, však víš, furt chci to samý vidlice Fox 32 Float CTD, O/C, Evolution, 150mm, 15QR thru axle, 1.5'zadní tlumič Fox DYAD RT2 dual shock, 150/90mm, w/remote lever tak sem zvedavej...snad se tu brzo pochlubis vyser se na hodinky a kup ho hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 XC sa jazdi na malych zdvihoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Xc ano, ale dej si ty nějaký pěkný technický sjezd na krátkým, pak na vysokým odpružení a napiš, co tě bavilo více :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 mam Enduro aj Epic, ked som mal 123kg, tak Enduro bolo fajn, teraz na nom vyzeram strateny, cize Epic akurat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Přesně jak píšu, musíš mít dvě tři kola,aby jsi byl spokojený, je to jako s hodinkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 me stací jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 me stací jedno...Který ani né za rok zase prodáš viď? Hi hi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 to ne..2 sezony na něm odjedu...a az pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) aby mě Gusta nevyhazoval z gangu tak jsem si musel dneska šoupnout třicítku i se šlapkama... Upraveno 17. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 pecka fotky..kde to je ta rozhledna a ten pramen?mas štěstí, ze konečně vytáhl bajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Tož tam bych nevylezl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky