clockyclock Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Dneska bylo krasne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 tak dnes bylo krásně...byl by hřích nevyrazit. Dal jsem si 34 km po lesních a turistických cestách. Jinak kluci, taky pěkný fotky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Cau Kupko, ma prace je v 99% komunikace - mail, telefonovani a pak potrebuji net. V dnesni dobe moudrych tlf mam kancl porad u sebe, takze zmizet na 2-3 hod neni vubec problem. A jestli pracuji z kanclu nebo z parezu v lese nikdo nepozna:). Kdyz to srovnam se zacatky, kdy jsem se nehnul od compu a x-let nemel mimo vikendu volno, tak mam jeste ted husinu:)tlTak to mas super :-) aspon mas cas si poradne zajezdit :-)
odjinud Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Dnes bylo fakt luxusně... Taky jsme s přítelkyní vyrazili a sice na cyklotrasu J.Hrabala mezi Kerskem a Nymburkem. Je to pohodová cesta lesem nebo podél Labe, takže úplně na rovině. Přítelkyně je z Hané, takže byla našená, já méně :-), ale jako relax doporučuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samozřejmě je povinnost se zastavit v Kersku v Hájence na divočáka a rozseknout, jestli se zelím nebo šípkovou :-)Počasíčko bylo na posezení na zahrádce, což bylo fajn, bo v hospodě bylo permanentně plno (a na zahrádce taky). Každopádně v listopadu to potěší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 tyvle, ten na šípkový...já mám hlad
obchodnik-o3 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 dnes zase nadherne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Poya Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Pěkný fotky kluci a dobrý švihy Přidám pár fotek z dneška, vyrazili jsme na Singltrek, skvělý počasí, bylo to super Sotva lezu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 tak na singliku to musela bejt paráda....hezky
TLD Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Krasa kluci, nej fotku ma Odjinud:)tl
kupko Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Krasa kluci, nej fotku ma Odjinud:)tljo to super jidlo :-)
odjinud Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 To jsou hned vidět priority... :-) Každpoádně Hájenku http://www.hajenka-kersko.cz/ lze jen doporučit. Rozhodně to není jen profláklá historie, ale jídlo je tam solidní, obsluha poměrně svižná i když je plno a ceny kulantní. Pivko, jak jinak než Postřižinské (tj. Nymburk), taky ujde. Doporučuji!
TLD Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Prece nebudu chvalit Meridu :) Ja tam byl tusim lonskou sezonu na motorce a taky jsem si smaknul.tl
TLD Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Po obede jsem si vysetril necele dve hodky Trochu foukalo, ale v lese bylo OK. Paradni pocasi na skoro pulku listopadu. Nebylo to dlouhe, ale zato hodne ,,intensivni´´ tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 ciwe a já ještě drepim v praci pekne si uzivas
TLD Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 ja zase na kolo nemohl v nedeli, mel jsem obed se zakaznikem a do vecera resil nejaky papiry, takze ono se to vzdycky nejak porovna:)tl
Jiřina Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Ty wle a já uz od minulého pondělí drepim bud v kanclu a nebo na kongrese...Chjo ;( Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem Jiřina
TLD Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Tak to musis mit paradni penize, kdyz ses ,,kongresmen´´ A kolo uz si vybral?tl
Jiřina Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 TLD: ale houby kongresman . A peníze nekomentuji, jsem ještě ten hlupák co to dělá hlavně pro pocit . Kolo zatím porad se klonim ke ghostu, ale nemám vůbec cas a chtěl bych se svést, když uz bych za něj dal ty love. Navíc jsem právě zjistil ze ghosta pro prostí rok o 15 litru zdrazili . 100 uz si za kolo asi sam před sebou neobhajim ;(
TLD Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 A koukal si na toho trance od giantu? Kilo bych za ducha taky nedal. Za to uz je traba i ta 301cka co ma spin. Kdyz mas kliku nebo malinko pridas. A nebo trigr od canona. Tl
Jiřina Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Nedival jsem se ještě skoro na nic......301 myslis Lateville?
Doporučené příspěvky