TLD Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Treba ma Gusta rad, kdyz ho nekdo kope do prdky Proto touzi po HT. Ja taky chtel postavit nejakou HT mrchu do lesa, ale kaslu na to. Zkusil jsem a nee. Navic moje zada by to asi odnasela vice nez na fullu.Spine, toto me az tak nevadi, ale jak ted uz delaji elektronicky razeni i na AM kolech, z toho mam husinu..., za par let budeme mit vsichni kola s automatem a za dalsich par budem sedet doma na gauci a pres virtualni realitu si uzivat traily..., k tomu dostanes sprej s vuni prirody a bahno v prasku..., fuj to je strasna predstava :) tl
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 ne ne, takovej fajnsmekr nejsem :D mě serete a já to ještě snad přehodnotim... :D
TLD Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Nene Gusto, to nesmis. Todle je jen takove rejpani at je sranda. Na kole budes jezdit Ty, tak si vyber co Ty chces. Kdyz chces HT, ber ho. Hlavni je,ze Te to pak bude tesit ne . Tl
spineshank Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 ciwe neser :D mno teď má přijít sem na kram lector, druhá nejvyšší řada...tak půjdu na cumendu a popř. testnu. nevím mno..mtreba me to přes zimu pustí. je jasný, že full je pohodlickonechci ti brát iluze,on jezdil na HT v cenách 100 +- a samo něco ten carbon sezobe,ale říkal že to prostě je kostitřas,prostě z full na HT sebelepší je o velkým kompromisu,to si ale každej musí srovnat sám
spineshank Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Treba ma Gusta rad, kdyz ho nekdo kope do prdky Proto touzi po HT. Ja taky chtel postavit nejakou HT mrchu do lesa, ale kaslu na to. Zkusil jsem a nee. Navic moje zada by to asi odnasela vice nez na fullu.Spine, toto me az tak nevadi, ale jak ted uz delaji elektronicky razeni i na AM kolech, z toho mam husinu..., za par let budeme mit vsichni kola s automatem a za dalsich par budem sedet doma na gauci a pres virtualni realitu si uzivat traily..., k tomu dostanes sprej s vuni prirody a bahno v prasku..., fuj to je strasna predstava :) tltak mě to taky nevadí,je vidět že neusnuli na vavřínech a makaj o 106 co se týče vývoje,taky věřím že to bude vymazelenej rámco se týče celkově novejch věcí co neustále dělaj na kola tak mě to taky vcelku sere,vymýšlejí věci které víc stojí,míň vydrží a člověk je nepotřebuje
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 nechci ti brát iluze,on jezdil na HT v cenách 100 +- a samo něco ten carbon sezobe,ale říkal že to prostě je kostitřas,prostě z full na HT sebelepší je o velkým kompromisu,to si ale každej musí srovnat sámza současné situace bych bral lectora 7. nadhernej kousek. mno, tak třeba na moje prání udělá ghost na 2017 tohodle mazlíčka ve fullu
spineshank Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 za současné situace bych bral lectora 7. nadhernej kousek. mno, tak třeba na moje prání udělá ghost na 2017 tohodle mazlíčka ve fullu tak na závody a rychlý švihy je to asi jak dělaný,pokud máš v plánu začít objíždět nějaký akce a závodyJako univerzální kolo na všeliký ježdění a blbnutí určo ne
kupko Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 za současné situace bych bral lectora 7. nadhernej kousek. mno, tak třeba na moje prání udělá ghost na 2017 tohodle mazlíčka ve fullu jak tak ctu gustav tak se s tebe stava CHRT :-) LECTOR je bomba ale je to kostitras uz jsem ho jezdil je to zavodni raketa :-)
spineshank Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 jinak dnes pátek 13. a máme stránku 666 tak tomu říkám pekelná kombinace Tak ať nám to všem jede borci
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak konečně na kole, paráda, mám dost málo času, o to víc si to užívám :-) Jo a na Jekylla nezbylo, ale nejsem vyloženě nějaký naštvaný... :-)
Klabrdon Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 666 na pátek třináctýho je znamení, že nemáme jezdit na dneska na kole a jen o tom kecat a špekulovat :-)Já třeba aktuálně řešim novou žiletku a trochu se v tom motám :-) Nejradši bych Roubaix od Spešlu, ale v rozmunym osazení je to oproti dalšim kanditátum(Canyon Endurace,Focus Cayo) trochu jinde cenově :-(
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 jak tak ctu gustav tak se s tebe stava CHRT :-) LECTOR je bomba ale je to kostitras uz jsem ho jezdil je to zavodni raketa :-) mno tak mě se líbí...proto ho chci ve fullu :-D takže se musí Ghost činit chrtit nechci, to ne...ale vždy se mi XC bajky líbily... Afri, ty sis koupil na tržnici hodinky? Pěkný to máš...gratulace
Jiřina Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 No 100 lidi, 100 na horu, 100 představ a 100 přání. A tak je to správně. Já taky pořád špekuluji a motam se v tom jak vítr v bedně
spineshank Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Afri paráda a velká gratulace k RI když Jekyl by ti slusel myslím ještě vice s něma.
African Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Dík, hodně jsem to zvažoval, ale je pravda že se na kolo poslední dobou moc nedostanu, takže by mě Jekylla bylo ve sklepě akorát líto. Snad na jaře :-) Ale Vás tady sleduji každý den a pěkný to máte....
TLD Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Afri, mas to moc pekny. S takovejma casama bych se bal do lesa:) Drzim palce, at klapne Jekyll.Ja rano vyrazil, vim ze to sem nepatri, ale takovej hodne nasra... z toho co se deje..., chtel jsem si dat asi 50km XC okruh, kde se jede i po silnicich, ale asi po 40min jsem vletel do lesa. Foukal mega vichr a to bylo jak jet porad do kopce:), v lese super, akorat jsem se ocitl uprostred lece:) Nastesti samy rozumny nimrodi, tak pohoda. Jinak moc pekny pocasi.tl
Klabrdon Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 TLD ta poslední fotka je skvělá. Jak z nějakýho časáku. Krása Vítr je teda šílenej, já ráno taky vyrazil, vítr byl fakt pekelnej, ale do lesa sem se schovat nemohl protože sem byl na žiletce
TLD Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Ty jo,moc diky:). Na ziletce to muselo bejt peklicko,zas kdyz Ti fuci do zad,musis letet jako krava:). Tl
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 super TLD. já raději vyrazil do nakupaku :D
African Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Díky TLD,díky tobě jdu taky na koloa to hned jak dopiju kafíčko :-) Měl jsem v plánu nějaké opravy střechy, ale ten vítr venku je opravdu nebezpečný.... Tak jsem si to pěkně okecal a hurá ven, chi chi
Doporučené příspěvky