kupko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 hele, chlapi...když zařadím na hazce a na 3. největší pastorek a vejš, tak mi hazka při propružení bajku vrže (někde v místě pružiny nebo tak). Co s tím? Zkoušel jsem tam stříknout silikon, ale nepomáhá to...rozebírat se mi to nechce, už bych to nesložil. Máte nějakej fígl?Tak za 1 vem 5imbus a sundej prehazovacku z patky ramu vycisti a jemne namazej posleze kapni do cepu prehazovacky jmny olej nebo opatrne strikni WD pozor na kotouce :-) a nevrzou ti nahodou cepy ? jo silikon je na prd :-)
kupko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Já jsem měl na zimu pár let zpět starou modrou koženou bundu s beránkem, co jsem někde tuším našel. Výhoda byla, že se dalo pak bláto smejt ve sprše.Dole jsem měl starý džíny, když byla jó kosa, tak pod nima ještě nějaký jégrovky.Helmu pořád nemám, takže kulich a jako astmatik taky pořádná šála.Rukavice normální pánské černé kožené.Boty nějaký pohorky, nášlapný pedály nemám.---Budnu jsem loni vyhodil, takže to bude asi na GTX bundu a pod tím řadu tech. vrstev. Nohy počítám s dlouhejma gatěma na kolo, pod to jégry a na to 3/4 šortky.Jinak asi beze změn. :-)Kozena bunda :-) dziny :-) kozene rukavice :-) tak to je silne kafe :-) to je tak dobre na jezdeni kolem komina ale nekde na delsi trasu nebo poradne jezdeni do lesa tak to smrt nic mene jsi musel byt spoceny jako prase :-) clovek musi bejt na kole oleceny jako cibule 1vrstva tenke funkcni 2 teple funkci nejlepe s hrejivym chlupem 3 nejaka membrana neprofuk a hned si to clovek na kole lepe uzije :-)
TLD Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jirino, presne tam jsem se inspiroval. A Kolovna se me taky libi:). Tak to muzem zkusit pojezdit spolecne. Tl
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 TLD: beru te za slovo. Jen nevím jestli ti budu stíhat
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Tak za 1 vem 5imbus a sundej prehazovacku z patky ramu vycisti a jemne namazej posleze kapni do cepu prehazovacky jmny olej nebo opatrne strikni WD pozor na kotouce :-) a nevrzou ti nahodou cepy ? jo silikon je na prd :-)ne ne, cepy jsou v pohodě. prostě to vrze u ty pruziny, jak se hazka napíná v těch kloubech. zkusim ji tedy sundat a zakapnout mazivem, co mám na řetěz. díky. když sem bajka myl, tak se mi tam asi dostal bordel někam Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Gustaf
TLD Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Spis obracene, ja jezdim pro radost,ne na cas:). Tl
odjinud Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Já se obecně hodně potím, takže mi je to v podstatě jedno.Naopak se díky tomu musím spíš nabalit, abych byl sice spocený, ale ne zpocený a prochladlý. Samozřejmě, estetika tam moc nebyla :-) Kozena bunda :-) dziny :-) kozene rukavice :-) tak to je silne kafe :-) to je tak dobre na jezdeni kolem komina ale nekde na delsi trasu nebo poradne jezdeni do lesa tak to smrt nic mene jsi musel byt spoceny jako prase :-) clovek musi bejt na kole oleceny jako cibule 1vrstva tenke funkcni 2 teple funkci nejlepe s hrejivym chlupem 3 nejaka membrana neprofuk a hned si to clovek na kole lepe uzije :-)
kupko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Já se obecně hodně potím, takže mi je to v podstatě jedno.Naopak se díky tomu musím spíš nabalit, abych byl sice spocený, ale ne zpocený a prochladlý. Samozřejmě, estetika tam moc nebyla :-)Jesli ma clovek problem s prehrivanim tak o to je dulezitejsi se dobre a funkce oblekat to spravne obleceni ti pomuze se tak nepotit clovek pak neni spoceny a neni mu zima funkcni obleceni z meria vlny hreje i kdyz je mokre.
schipe Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Jizda s kolem na Kralicak je zakazana. Je to sice super sjezd shora, ale vzhledem k mnozstvi lidi proudicich nahoru a dolu je to fakt o drzku. Uz jsem tam videl par Polaku s kolama co to nasili do skupinky lidi a nebylo to vubec prijemne. Kdyz jet pres zakaz, tak urcite brzke jaro, nebo nejlepsi je podzim. Okoli muzu vrele doporucit, je to hodne nahoru a dolu :-) Kolem Paprsku je spousta nadhernych cest. V podsta od Dolni Moravy, kolem Kralicaku az po zminovany Paprsek. Pokud budes chtit konkretni tipy na trasy, tak si napis SZ. Kluci, premyslim si tak co bych rad videl s kolem pristi rok a slysel jsem, ze super divocina na jezdeni je Kralicky sneznik a okoli. Byl jste tam nekdo s kolem, znate to tam? Za info budu rad:)dik tl
TLD Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Schipe, to je info co potrebujeme. Diky. Tak nejak to planujeme na jaro, hned jak sleze snih. Klido vsedni den, at nejsou lidi.Nejradsi bych nejaky trailiky co znaj jen lokalove, proste divocinu Ale k tomu se strasne tezko dostava. Kdyz budes mit chut, tak hod nejakou trasu do SZ. Neco technictejsiho. Krasny vyhledy tam predpokladam vsude Jeste jednou dik za reakci.tl
Bobisek Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Já jel před rokem z Králíků přes Hedeč-Jeřáv- SV. Trojice-Vojtíškov-chata Návrší-Kladské sedlo-Kamenieca-polská chata pod Sněžníkem-Horní Morava-Dolní Morava-Králíky. Bylo to hodně přes 100km a asi 3000m převýšení, celkem jsem si máknul. Techničtější (rozuměj tlačící ) pasáže tam byly taky, ale já popravdě spíše jedu odněkud někam než bych vybíral nějaké smrťárny
TLD Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Ty jo, 100kilaku je na me moc. Taky rad jezdim za cilem, ale radsi pulku a se smrtarnama:) Kouknu do mapy cos jel, diky za tip.Kdyz jsem rano otevrel oci, tak jsem z postele videl to co je na prvni fotce:) Hned jsem vedel, ze musim vyjet... Okolo devaty jsem vypadnul a krasna hodka a pul v lese tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Dneska to bylo fajn. Po 14dnech zase řidítka v ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Zase to Tvoje kolo:) Strasne se me libi. A mas i spravnyho partaka:)tl
maama Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Za mych mladych let jsme si v nejvetsich bahnech na spodni ramovou trubku pridelali rozriznutou takovou tu pevnou velkou flasku od cocacoly. Ted se to vyrabi.ale uz to neni takova dizajnofka.A co se tyka bajkovani. Byli jste uz v Marienbadu?
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 TLD , zase super fotky. ta poslední je dobrá. sem zvedavej kdy vyjedu já..už mám tak abstak,jezdim jen do práce...
schipe Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Schipe, to je info co potrebujeme. Diky. Tak nejak to planujeme na jaro, hned jak sleze snih. Klido vsedni den, at nejsou lidi.Nejradsi bych nejaky trailiky co znaj jen lokalove, proste divocinu Ale k tomu se strasne tezko dostava. Kdyz budes mit chut, tak hod nejakou trasu do SZ. Neco technictejsiho. Krasny vyhledy tam predpokladam vsude Jeste jednou dik za reakci.tlDival jsem se, ze nemam k tradam GPS data a na mape hledat je na prd. Hlavme ty technicke sjezdy. Poptam kolegu, kteri tam jezdi se mnou. Kdyz nic nebude, tak to v zime projedu na bezkach a dodam data :-)
Roland Sands Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Zase to Tvoje kolo:) Strasne se me libi. A mas i spravnyho partaka:)tl Díky. Stačí vytáhnout kolo z garáže a parťák se míní zbláznit radostí .
Doporučené příspěvky