Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cece,na pohorky za posledni cca dva roky nedoslo, dyt neni zima... :)

OK, tak tydle dve jsou posledni, no:)

Vypada to, ze zima snad konecne zacne, tak uvidime.

Musim sehnat drzak na 2-3 kola na zaves. Vozite nekdo thule na off aute s reservou na dverich? Otevrete je s kolama na nosici? Resim to uz dlouho a vzdycky vymyslim blbost, tak nacpu prachy do Thule, teda rad bych pokud to bude fungovat:)

tl

Odesláno

Tak dnes krásných 20 kiláků, než začne ta zima, co hlásí.. Mám jen jednu fotku a při pohledu na fotky od TLD ani nevím, jestli ji sem vůbec dávat :)) máš to pěkný!a9cb4209db1eeebd2cebd3c1db63eba0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

TLD: ať te to ani nenapadne nic nedávat ;)

Zkušenost nemám, jen kamarád na Tuaregoovi to vozí na střeše. Když spočítal kolikrát vyjede ve 4, tak se mu proste ten na kouli nezaplatí. A když jede sám, mrskne to dovnitř

Odesláno

Rifik, dyt to mas pekny. Krasnej singlik.

Jirino, ja mam na strese stan a auto zvedle, takze to nemuzu. Uvnitr regalovej system a 45l lednice:).

tl

Odesláno

Chlapi, používáte na mtb tretry nebo jezdíte s normálníma botama? Přemýšlím, že bych to vyzkoušel. Pořádně si namlít držku, když zapomenu vypnout :D

Odesláno

Ja se po hoooodne letech v tretrach vratil k platformam,at se naucim trosku jezdit:) pokud to chces na xc jezdeni, turistovani apod, klido do nich jdi. Je to fajn vec.

Tl

Odesláno

No ještě si to rozmyslím :-) koukal jsem na pedály Shimano SPD M520 a tretry Shimano SH-M089.. To by mi na moje ježdění mohlo stačit

Odesláno

Zmizik :) tak tak

Rifik, s 520tkama neudelas zadnou chybu. Za par kacek a jsou slusny. Jednou jsem je mel, vydrzelo to nesmysl a vubec sem se o ne nestaral.

Pokud to chces zkusit, ja bych Ti doporucil SPD system, nejaky turisticky tretry, at muzes solidne i chodit a nebat se, ze si v hospode na hajzliku rozbijes lebku o musli ( kdyz mas ,,opravdovsky´´ tretry tak to klouze jako prase).

Podle me na slehace musis mit hodne slusny boty s fakt tvrdou podrazkou a prijde me nesmysl, u kola za +- 25tis davat za boty 5 a vice tisic. Predpokladam, ze pokud bys mel nejaky velky cile, koupis lepsi kolo.

Kdyz Te to chytne a poridis casem nejake to lepsi kolo, tak ty slehace nejsou spatny.

A nebo se na to vyprdni, kup platformu s pinama a boty na to a mas vystarano. A muzes jet i do hospody na jedno v normalnich keckach:)

tl

Odesláno

od crankbrothers..ty vozim já. vypadá to jako slehac do mixeru..můžeš naslapnout že vsech 4 stran ;)

slehace nejsou spatne 4 polohy nacvaknuti vetsi otvory pro bahno lepe se samovone cist ale zase neda se nijak nastavit sila zacvaknuti to znamena pro zacatecnika rozhodne shimana 520 da se povolit sila pritlacne pruziny.

Odesláno

Díky za rady, ty crankbrothers by pro mě byly asi zbytečná investice, jak říká TLD, v nepoměru ke kolu. Vidím to na ty 520 a k tomu nějaké tretry na vyzkoušení. Když mi to nebude vyhovovat, tak mě nebude tolik mrzet, že se na ně bude doma jen prášit.

Odesláno

V každém případě, pokud jezdíš pohodově a někdy slezeš a jdeš po svých (terén, hospoda, muzeum,...), vem turistické boty. Já to mám tak, že když jedu do neznámého prostředí nebo předpokládám chůzi, beru turistické (Scotty) a když jedu okolo komína, tak sportovní (SIDI).

Jinak, všem bikerům, přeji hodně pohodových kilometrů, v tom dalším roce. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...