Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gusto, moc pekny.

Sem si taky rekl, ze nez to odtaje, ze se svezu. Dal jsem,abych nekacal,tak 40m:). Prejizdel jsem prijezdovou cestu a jak je to od auta ujety, tak to pekne klouze. Brzdy jsem se ani nedotkl, jen lehce zatocil a nekdo me ukradl predni kolo. Sel jsem pekne na to rameno co jsem natlouk na podzim. Vubec sem to necekal. Skoro slzicky:). Tak sem se na to vykaslal. Sem rad, ze si utru prd.l:).

Tl

Odesláno

Kupko - když jsem začal s spd-čkama, tak jsem lehnul min 3x - vždy před domem. Soused mi pak říkal:"Sousede, nemáš nějaký nestandartní vysedení?" :-)

Gustaf - super fota, u nás sních už skoro všechnen slezl...škoda.

Co vozíš v bidonu? ... Já jsem zvyklý na vodu, ale ta mi v neděli  zamrzala ... bidon byl pak napůl plný ledu a navíc, když je ta voda studená tak mi moc nejede....

Odesláno

Cece, mam dva Camely a uz jsem jel i ve vice jak -10C a nikdy to nezamrzlo.

Btw, koukam, ze si s Pejru. Kde jezdis?

Tl

Odesláno

Já jsem dnes kolo vytáhl z balkonu, ale pak ho tam asi po hodině zase dal zpět.

V Praze bylo hnusně, šedivo a mlha. Škoda, zítra sníh asi sleze...

Odesláno

TLD, ty voe to je pešek. ..ve městě jezdim taky jako posranej, ta posolena břecka klouže jako kráva, obzvlášť ty bílý pruhy na přechodech... to je peklo. na to už si dávám pozor...AK e když už vjedes do sněhu, tak to stopu drží paradne a už se dá i upalovat. tak snad to nebude nic dlouhodobého a budeš brzo cajk ;)

hosta: díky, tady už to taky pekne taje. v bidonu vozim vodu s iontakem... když je kosa, tak prevarenou z konvice, chvlku to teplý vydrží. led jsem tam nikdy neměl...

Odesláno

Gustiku, me se doma smali, ja sebou flak vlastne pred barakem. Taky doufam, ja uz to mam nejaky podelany z podzima, ale snad to bude ok. A v pondeli mam hokej, tak musi:).

Tl

Odesláno

caute cyklisti

tak som sa hecol a po vecnom prehadzovani kolies na mojom xt-cku

som si po 20 rokoch zadovazil moj prvy cestny bike (:

nvm dockat kedy preveziem

Paráda :-)

Moc hezký kolo a určitě i pěkně pojede. Přeju hodně šťasnejch km :-)

Odesláno

Cece, mam dva Camely a uz jsem jel i ve vice jak -10C a nikdy to nezamrzlo. Btw, koukam, ze si s Pejru. Kde jezdis? Tl

Jezdím v lesích mezi Božejovem, Kamenicí nad Lipou, Křemešníkem, Veselou...vedou tudy trasy Kamenického MTB maratonu, Kolem Vlásenice apod akcí ...  provozuju čistě hobby ježdění...

Odesláno

Já na zimu vozím pití v tomhle http://www.kupkolo.cz/termolahev-zefal-arctica-750ml_z95447/

Naliju tam horký. Prvních 30 minut nepiju abych se nespálil, pak je pití hodinu teplý až vlažný, no a potom normálně studený ne ledový. Výhodou téhle flašky je, že se tam dá nalít 75 stupňů horká voda. Většina jiných je jen do 40.

Odesláno

Konečně jsem se dneska dočkal po 4 týdnech marodění a mohl jsem ujet svoje letošní první kilometry:-)

Zdravotní patálie mám už snad za sebou a kilometry budou doufám naskakovat:-)

Na žiletku jsem si netroufl a byl sem rád,protože na bajku to byla sranda. Chvílema umrzlý, i pár míst s neuježděnym sněhem, někde zas blátíčko, voda a tak.Jedna krizovka, ale v sedle jsem zůstal takže pohoda :guitar:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No tak at slouzi :-) ceske znacky jsou taky RB,Superior,Autor,Duratec,Festka,Sprinter a mnoho dalsich :-)

Já sedlám slovenského Kellyse(starý kolo) a SUPa 29", při výběru taky trošku hrál patriotismus, ikdyž vlastník Superioru je Holanďan, ale ve skrytu duše doufám, že se biku dotkla nejedna česká ruka :-)

Jinak jak pravil Kupko, českých značek je mnoho. ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...