pb69 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Ahoj, v současnosti jezdím Cannondale Flash 29 .. už se nemůžu dočkat jarního počasí
spineshank Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 tak kolo pěkný,ale chybí ti půlka vidlice
kupko Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 TLD, už mě sejris. .opět nádhera :D já hnipu v laborce. venku už to taje a sou pěkný sracky... snad ve čtvrtek výrazim... btw, přihlásil jsem se na první letošní závod, tak sem zvedavej. žádnej nájezd a je to za měsíc...takže umřu v křečích. nebo to pojmu jako výlet Nerikej ze prijedes k nam na Bolatickou 30 :-) www.scbolatice.cz
roura74 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Ty uterky zacinaj byt pekne blaznivy..., vcera jsem spaciroval jen v mikine a dnes rano bily peklo Vyjel jsem uz po osme, at si to uziju. Snih byl uplne mokrej a tezkej, tak jsem si maknul... Parada.Opět super. Já jsem musel do Polska, tak plány na zítřejší bikování padly. :-(
Návštěvník Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Par let to davam sem a super! http://www.lbs-sport.cz/Kdybys mel Scott, tak jejich servis v Karlíně je taky ok.Hodinovku 600,- u servisu kola neakceptuju Do scottu nejdu, prvne mi tam prodavac vykladal uplne nesmysly. Vrchol bylo kdyz se me zeptal, co to mam za levne karbony na silnicce, ze by uz do zadneho suntu nesel, jenom zipp. Mel jsem tam corima aero plus v te dobe - jezdi to polovina lidi na protour a staly v cenikovce asi 60k. Jako to, ze prodavac v cyklospecialce nerozumi kolum me zklamalo, ale takhle arogantniho magora jsem dlouho nepotkal. Je to teda ctyri roky, ale potom uz jsem tam nebyl. Jo a taky nemam scotta
Frantik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Ok, v tom LBS jim dam vždycky litr a za to mi to udělám komplet a je to :-) A kluci tam skvělý.
Gustaf Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Nerikej ze prijedes k nam na Bolatickou 30 :-) www.scbolatice.cz mno, to mám trochu z ruky k vám tak jsem koukal, přeci jen pouštíš ghoustíka?
kupko Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 mno, to mám trochu z ruky k vám tak jsem koukal, přeci jen pouštíš ghoustíka?no mam to hozene na netu ale asi to stahnu kaslu na to necham si ho :-)
Gustaf Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 ...tak je fakt, že stáhnout to můžeš vždycky tak uvidíš...
Jiřina Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 TLD: zase krása. A ja sedím v letadle s vidinou zavření v meeting roomu dalších několik dni Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Dneska asi nejprasactejsi vyjizdka letos. Jak odtal snih vsechno je nasakle. Sedim v lese,svacinka,nejakej mailik vyridim,ani se me nechce domu:). Slunicko sviti a hreje,ptacci rvou...,pohodicka:)
Rifik Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 TLD: Taky se pomalu chystám a jsem hrozně natěšený, je krásně! Ráno jsem vezl kolo na garanční servis pro potvrzení záruky a myslel jsem, že budu minimálně do zítra bez kola, servis byl ale proveden na počkání. Do hoďky taky vyjíždím!
Návštěvník Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Kluci, zavidim Vam dneska je nadherne a na kole je urcite lepe nez v kanclu. Tak si dam aspon dobry obed.
Klabrdon Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Dneska se v práci taky asi dlouho nezdržim :-) Svítí slunce, téměř nefouká, MTB v servisu tak bude krásně na žiletce:-)
TLD Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Tak uz jsem umytej ja i kolo Neskutecna parada dneska. Kdyz to srovnam s uterkem, to pocasi je fakt na palici
Rifik Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 TLD krása.. Já taky užívám :-) je nádherně! Zatím ani ještě nejsem moc špinavý, ale les mě teprve čeká. Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Pockej, bahynko urcite prijde:) To pocasi je nadherny. Pokud bude zitra podobne, rano nakladam kolo do auta a pojedu se povozit nekam dal
Doporučené příspěvky