spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 no myslím že to bude přes 40 za RS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 to Jiřina - přesně tak jsem to dělal, mám i pořádnou pumpu, i jsem zajel k benzínce, ale mezi pláštěm a ráfkem je mezera a všechen vzduch uteče ať dělám co dělám. Zkoušel jsem i plášť různě popotahovat, aby lepší sednul na patku ráfku a furt to samý.Ty s tím máš osobní zkušenost a takhle to děláš jak popisuješ?Jj...nekolika nasobna osobni zkusenost Posledni plast mi taky sel hur, protoze byt skladany, chtelo to trochu si pohrat tam kde to uchazelo to natlacit k patce a bylo. Poradna dilenska pumpa a rychle foukat. Co mas za plaste? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 no myslím že to bude přes 40 za RS1no tak prave. a já si myslím, ze ten Sid je lepší a i lehči....a cena tomu neodpovídá. a proto mě zaskočilo i ten příkaz rock shoxu, používat na olympiádě zásadně Sid a ne rs1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 no tak prave. a já si myslím, ze ten Sid je lepší a i lehči....a cena tomu neodpovídá. a proto mě zaskočilo i ten příkaz rock shoxu, používat na olympiádě zásadně Sid a ne rs1.lehčí o nějaký deka určo budeMyslím že RS1 díky té ceně masovka prostě nebude a RS bude prosazovat Sida kvůli prodejnosti a RS1 se přestane dělat,ale to si myslím já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Na B&R dneska psali, ze to vypada jako by novej SID mel tu RS1 nahradit. Na vystave v Nemecku mela vetsina kol noveho sida. Taky si myslim, ze je to kvuli vyrobnim nakladum, nez ze by upside down system nefungoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Kámoš co ji vozil byl s ní spokojenej,i když když ji porovnával s Lefty co teď vozí tak říkal že lefty asi zobe ještě líp.Myslím že ekonomika prodeje pro RS s modelem RS1 je slabá než bylo očekávání,tak je asi reálný tlačit Sida do prodeje nyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Dneska trošku jinak ...Jinak tady už začíná být znát, že na ježdění po ránu už to moc dlouho nebude Bude to dost vopruz chodit zase na bus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 To Jiřina - Schwalbe Rocket Ron 29 x 2,1 ( Skládaný) Jaké používáš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Na notubes.com bylo video, jak to správně nasadit. Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Myslím že chyba bude v plášti, nebude jako bezdušový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Ja mam obyč rocket ron a racing ralph a v poho, akorat to chce kompresor... Známý se chystá do Rakouska, sme se tak o tom bavili, jaky sou tam podminky pro kola? Nemame blatniky a jedinou odrazku ... Resi to nekdo nebo staci blikacky? U nas to kaslu, ale hadat se s rakusakem o par set Ecek by se mi nechtelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Myslím že chyba bude v plášti, nebude jako bezdušovýTo ne určitě je bezdušový. Volal jsem známému do servisu a rada byla pořádný kompresor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Konečně jsem se dostal ven ráno. Trochu mi to zkazila vosa pod helmou. Ještě, že vozím Zyrtec v peněžence, peněženku v batohu a batoh samozřejmě doma. :-( Tak jsem celej flekatej, nateklý ruce, ale odjel jsem po bodnutí ještě 40 km. Naštěstí to nebyla včela. To bych nejspíš volal sanitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Ta treti fotka je super. Pekny to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 tak bajk konecne doma. a od zitra má chcat.... super :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 A to vadi? Ses cukrous nebo co? Alespon budou poradny sra.ky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 tak bajk konecne doma. a od zitra má chcat.... super :/Neboj kolo se nerozpustí není z cukru :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Dneska jsem byl u kamaráda nebo vyzvednout a pořádně jsem si zaslintal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Jihozatko krasavec Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Se Ti nedivim,ze sis uslintnul:) Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky