maama Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Hledej trochu dal. Za ty penize se daj najit hezky kousky. A bude ti vadit modelovy rok 2016? Nejspis ne. Treba kdyby ses vesel na 18.5 ram. A bacha tahle velilost je trekovo Mko.takze muze bejt jenom chyba v popisu. A jeste vedet jestli je to actual nebo virtual velikost. Trek dela totiz ramy nizky a pak to komplikuje dvouma velikostma. A dylku vyzkousis. To podle me stoji za prohlidkuhttp://www.ramala-silhavy.cz/trek-fuel-ex-8-27-5-matte-trek-black-18-5-2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Maama: moc děkuji za radu, ale já už do toho nechci tahat jinou značku. Canyon se mi hodně moc líbí a to je prostě silný argument, který mě teď motivuje ke koupi. Trek může být lepší, ale nepřeskočila tam ta jiskra kdy bych ho nějak moc chtěl. Navíc nechci FOX. Než toho treka tak rovnou vemu toho Neurona 7.0 který je o 10k levnější. Díval jsem se jinde, ale je to se mnou těžký - nejlepší by bylo mít 3 kola, ale to si bohužel nemůžu dovolit. Upraveno 31. července 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Maama: moc děkuji za radu, ale já už do toho nechci tahat jinou značku. Canyon se mi hodně moc líbí a to je prostě silný argument, který mě teď motivuje ke koupi. Trek může být lepší, ale nepřeskočila tam ta jiskra kdy bych ho nějak moc chtěl. Navíc nechci FOX. Než toho treka tak rovnou vemu toho Neurona 7.0 který je o 10k levnější. Díval jsem se jinde, ale je to se mnou těžký - nejlepší by bylo mít 3 kola, ale to si bohužel nemůžu dovolit. pokud si kolo nenecháš poskládat podle toho co bys chtěl,vždycky bude výběr o menších kompromisechale skládačka je za jiný prachy,takže bych asi vybral toho Canyona a máš klid,obměnit se to dá vždycky pak časem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Za mě 29er xc full. Ale já jsem tady asi jedinej nizkozdvihar...no : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak zrovna XC bych jako příklad jednodušího ježdění než amaterské enduro rozhodně nedával. Současné XC okruhy světového poháru, by většina zdejších enduro jezdců vůbec nedala ... sám občas hledím, co se jezdí, a to jsem viděl ledacos. Stejně tak na Schurter je hezkým příkladem toho, jak přechod z 27 na 29 prospěl. Mimo depo pak klidně přizná, že na 27 dlouho jezdil proto, že pro něj Scott neměl včas nachystanou 29 Každopádně nechť si každý vybere co se mu líbí, jezdit na tom bude stejně sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Za mě 29er xc full. Ale já jsem tady asi jedinej nizkozdvihar...no : taky jedinej co nevozí lepení a duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ne ne, to jsme dva :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 @Jarett je to tak jak říkáš. Dnešní XC je jako enduro před x-lety, enduro skoro DH pred 5 lety a DH ani nekomentuji. Vsechno to je o budinessu a penezich, ktere se v tom toci. Alespon tak to vnimam ja. Pokud chce clovek neco na denni jezdeni, hlavne sotolina, lehci teren, uhlazene stezky a nechce vysoke zdvihy, je urcite 29 super volba a asi bych take nevahal. Ja mam 27,5 protoze mi vyhovuje zam mde se vozim, zaroven na stezce s rodinou nemam zadny problem. Je to o geo, zpusobu prepakivani a jeho efektivite atd. Zariven taky o tom s kym jezdis a vozis se. Budes li jezdit s chrtama vsichni nadupani na 29, tak asi s 27,5 nebudes uplne stihat. Pokud ale jezdis na pohodu s kamaradama do lesa a zkousit sjizdet treba tezsi teren, chces vyssi zdvihy, tak me 27,5 sedla vic Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak zrovna XC bych jako příklad jednodušího ježdění než amaterské enduro rozhodně nedával. Současné XC okruhy světového poháru, by většina zdejších enduro jezdců vůbec nedala ... sám občas hledím, co se jezdí, a to jsem viděl ledacos. Stejně tak na Schurter je hezkým příkladem toho, jak přechod z 27 na 29 prospěl. Mimo depo pak klidně přizná, že na 27 dlouho jezdil proto, že pro něj Scott neměl včas nachystanou 29 Každopádně nechť si každý vybere co se mu líbí, jezdit na tom bude stejně sám Tak zrovna XC bych jako příklad jednodušího ježdění než amaterské enduro rozhodně nedával. Současné XC okruhy světového poháru, by většina zdejších enduro jezdců vůbec nedala ... sám občas hledím, co se jezdí, a to jsem viděl ledacos. Stejně tak na Schurter je hezkým příkladem toho, jak přechod z 27 na 29 prospěl. Mimo depo pak klidně přizná, že na 27 dlouho jezdil proto, že pro něj Scott neměl včas nachystanou 29 Každopádně nechť si každý vybere co se mu líbí, jezdit na tom bude stejně sám To je pravdou,že tratě které se jezdí jsou vcelku místy pořádný pekla a hlavně před ženskýma co to jezdí klobouk dolů.No a co říct k Ninovi.....ten by jim ujel i na BMX kole ,je někde jinde a jeho doba bude myslím dlouhá co se týče kralování v XC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 S tim XC souhlas s Jarettem. A xc trate co maji v Kanade, to uz je na pul sjezd. Vetsina borcu, co na kole fakt umej, se shoduje ze idealni all in one bike je trailove kolo na 120-130mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 taky jedinej co nevozí lepení a duši jj, to taky tak aspoň odpověd pro exBurna, že by mu i ty nižší zdvihy na tý 29er mohli stačit na to, co chce jezdit.....protože v těch světákách jezdí fakt peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Obědnána 6.9 cross grey/red Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Obědnána 6.9 cross grey/red. Hned sem to kartou zaplatil takže už mi zbývá jen se těšit na bike :-) Moc Vám kluci děkuji. Nikdy jsem 29 neměl tak jí aspoň vyzkouším :-) Přinejhorším jí střelím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 cože si vzal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Canyon Neuron 6.9 barvy cross grey Upraveno 31. července 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 aha...to cross je k typu barvy....trochu jsem se lekl, že je to typ kola. Takže Grand Canyon? HT? S 29er budeš spokojenej...uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Obědnána 6.9 cross grey/red. Hned sem to kartou zaplatil takže už mi zbývá jen se těšit na bike :-) Moc Vám kluci děkuji. Nikdy jsem 29 neměl tak jí aspoň vyzkouším :-) Přinejhorším jí střelím. budeš spokojenej a většina lidí si zvykne na to co si vyberou,takže i na traily si to užiješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 aha...to cross je k typu barvy....trochu jsem se lekl, že je to typ kola. Takže Grand Canyon? HT? S 29er budeš spokojenej...uvidíšCanyon Neuron 6.9 a barvu šedou. Takže full 120/110 na 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Dobrá volba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 S tím Ninem ... má tedy něco těch terapeutických výjímek, něco víc, než je na zdravého člověka obvyklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky