Gustaf Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 ...a proč tím projíždíš, když je vedle docela slušná stopa :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Docela mě láká tohle http://www.rychlebskestezky.cz Má někdo zkušenost?Loni,zlomený představec a brzdová páčka na XTeRku...ale stálo to za to. Krásný kraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Gustaf: tam uz jsem to nestihl strhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Novej železnej mazel... jak bylo hnusně, ještě jsem se na něj nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Včera jsem dal po práci konečně zase pár km. Akorát při sjezdu z Točné do Komořan jsem nevychytal stopu a zůstal trochu zapíchnutej v bahně Libovej stojánek na kolo................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Nemáte někdo na prodej nějaký dámský kolo, trekový třeba...? Na výšku kolem 165cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Nemáte někdo na prodej nějaký dámský kolo, trekový třeba...? Na výšku kolem 165cm. Kup si pánský Milisi. Když dáš sedlo dolu, nějak na to vylezeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Kup si pánský Milisi. Když dáš sedlo dolu, nějak na to vylezeš. Na pánským vypadám blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Včera v podvečer na projížďce, samozřejmě s "biketoolwatch" Monster Jinak starý Scott, pila FSA na kliky Shimano a samozřejmě šlehače, neznám lepší nášlapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Včera v podvečer na projížďce, samozřejmě s "biketoolwatch" Monster Jinak starý Scott, pila FSA na kliky Shimano a samozřejmě šlehače, neznám lepší nášlapy seiko2.jpgjj, crankbrothers...nedám na ně taky dopustit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Gustaf: tam uz jsem to nestihl strhnout...hlavně se s toho muselo docela dobře vystupovat a jít díky nášlapům čumákem do bahna...to by bylo eldorádo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Aspoň vidíš proč nechci ty nášlapy hlavně se s toho muselo docela dobře vystupovat a jít díky nášlapům čumákem do bahna...to by bylo eldorádo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Aspoň vidíš proč nechci ty nášlapy ale jo, jen si je kup....už sme to tady rozebírali, že pád přece hrozí jen při zastavovani pred hospodou :-D jinak se není ceho bát...vždycky včas vycvaknou ;-) a hlavně ten pocit zpevnene nohy při jízdě je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 ale jo, jen si je kup....už sme to tady rozebírali, že pád přece hrozí jen při zastavovani pred hospodou :-D jinak se není ceho bát...vždycky včas vycvaknou ;-) a hlavně ten pocit zpevnene nohy při jízdě je parádníÚplně bych nesouhlasil, můj nejlepší pád v nášlapech jsem si užil na lesní pěšince Jel jsem na nevhodný těžký převod po kořenech těsně za zadním kolem slečny a ona zastavila, já stihl zastavit také a v tom nadšení, že jsem do ní nevrazil a neshodil nás oba jsem zapoměl na nášlapy a skácel se na bok přímo na pařez vylepšený o trčící třísky po kácení velikosti přes 20 cm... Ale zase se o mě potom pěkně starala a tahala ven ty kusy dřeva Ale už jsem na tom tak, že se na bike bez nášlapů necítím a obzvlášť skoky, jak o nich píše Bedjasson si bez nich moc už neumím představit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 ...nášlapy jsou fakt v klidu. Ty starší ještě v marasu nechtěly občas pustit, ale co v nich udělaly úpravy a CB přišel se šlehači, tak je to v klidu. Hlavně ve sjezdu je to parádní. Noha ti nesjede z pedálů a když potřebuješ přeskočit odvodňovací kanál, větev, atd...tak to jde mnohem jednodušeji než bunny hopem. V počátcích povolíš předpětí pružiny a po měsíci lehce přitáhneš. U CB je to dané, ale mají to vyladěné... Bunny hop ničím nenahradíš........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Gustaf: nastesti jsem vycvaknout stihnul, ale i tak jsem mel bahna po kotniky... African: ja te chapu, ale ver tomu, ze pud sebezachovy je vzdycky dostatecne silnej na to, abys stihl vycvaknout :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 taky bych si šlapání nedokázal bez nášlapů představit,je to jen o zvyku a dobrém nastavení ze začátku jinak pokud mi dnes vyjde čas jdu se mrknout a možná koupit nové boty,co jsem tu před časem postoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Bunny hop se nezdá......máš pravdu není to nic lehkého, já ho taky už moc neumím, dřív to bývalo lepší ale bohužel zdraví mi nedovoluje dělat věci co jsem dříve dělal. Já když jsem ho učil syna, byla to celkem fuška, bylo mu 8let, kolo těžké a moc se nedařilo......ale roky běžely a za 10roků už nějakých 80cm není problém. Jasně u klasického country není třeba to tak hrotit, máš pravdu že i na nášlapech se dá ledaco přelítnout. Ale třeba na bikrosové dráze pokud chceš trochu jezdit se bez bunny hopu neobejdeš, nemluvě o skateparku, tam je to naprostý základ, bez toho se nedá dál posunout..... Prostě bunny není špatné umět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Tak jsem se vrátil z obchodu o pořádnejch pár Kč lehčí,přes víkend potestuju a jsem zvědaveh jestli mezi Eagle 5 a Drako bude rozdíl ,myslím že psychologickej tam určo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 (upraveno) to já se zamiloval do těhle.... http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/65-1-Obleceni/133-2-Tretry/5/2292-GIRO-Code-Highlight-darek-v-hodnote-1499 ale zůstane asi jen u toho snu Upraveno 15. června 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky