Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Nemáte někdo na prodej nějaký dámský kolo, trekový třeba...? Na výšku kolem 165cm. 

Kup si pánský Milisi. Když dáš sedlo dolu, nějak na to vylezeš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale jo, jen si je kup....už sme to tady rozebírali, že pád přece hrozí jen při zastavovani pred hospodou :-D jinak se není ceho bát...vždycky včas vycvaknou ;-) a hlavně ten pocit zpevnene nohy při jízdě je parádní

Úplně bych nesouhlasil, můj nejlepší pád v nášlapech jsem si užil na lesní pěšince ;) Jel jsem na nevhodný těžký převod po kořenech těsně za zadním kolem slečny a ona zastavila, já stihl zastavit také a v tom nadšení, že jsem do ní nevrazil a neshodil nás oba jsem zapoměl na nášlapy a skácel se na bok přímo na pařez vylepšený o trčící třísky po kácení velikosti přes 20 cm... Ale zase se o mě potom pěkně starala a tahala ven ty kusy dřeva :P

Ale už jsem na tom tak, že se na bike bez nášlapů necítím a obzvlášť skoky, jak o nich píše Bedjasson si bez nich moc už neumím představit...

Odkaz ke komentáři

...nášlapy jsou fakt v klidu. Ty starší ještě v marasu nechtěly občas pustit, ale co v nich udělaly úpravy a CB přišel se šlehači, tak je to v klidu. Hlavně ve sjezdu je to parádní. Noha ti nesjede z pedálů a když potřebuješ přeskočit odvodňovací kanál, větev, atd...tak to jde mnohem jednodušeji než bunny hopem. V počátcích povolíš předpětí pružiny a po měsíci lehce přitáhneš. U CB je to dané, ale mají to vyladěné...

Bunny hop ničím nenahradíš........

Odkaz ke komentáři

Bunny hop se nezdá......máš pravdu není to nic lehkého, já ho taky už moc neumím, dřív to bývalo lepší ale bohužel zdraví mi nedovoluje dělat věci co jsem dříve dělal. Já když jsem ho učil syna, byla to celkem fuška, bylo mu 8let, kolo těžké a moc se nedařilo......ale roky běžely a za 10roků už nějakých 80cm není problém. Jasně u klasického country není třeba to tak hrotit, máš pravdu že i na nášlapech se dá ledaco přelítnout. Ale třeba na bikrosové dráze pokud chceš trochu jezdit se bez bunny hopu neobejdeš, nemluvě o skateparku, tam je to naprostý základ, bez toho se nedá dál posunout..... Prostě bunny není špatné umět  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...