Jiřina Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 To je tak, kdyz se podaří dva dny po sobě to v kanclu zabalit okolo 17.00. A i v té Praze se potom něco dá najezdit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jiřina: pěkná 1. relax fotka PS. na kole jsem prubl nové pneu a to právě Maxxis. Zatím spokojenost. Já přidám 1 fotku z dovolené. Foto méně kvalitní než samotná dovolená. (Vyhlídka Belvedér - Labská stráň, České Švýcarsko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 @ Fany: jezdim Maxxis uz 3 sezony. S nima asi ani nekde slapnout vedle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Na víkend si půjčím toto, jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Mel jsem pujceny v roznove pod radhostem, super kolo, ale tezky jinak jak fena, bez baterky na tom jet je utrpeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Na víkend si půjčím toto, jsem zvědavýBudeš nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Hosi za chvili to zacne koncit takto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jo Jiří a je to dobře el.kola jsou super ale lidé neumí jezdit na kole pak si vezmou el.stim vyjedou nahoru do hor a pak ohrožují cestou dolů chodce a jine cyklisty na ruznych mistech ve světe už jsou El . zakázáné. Já osobně tento týden potkal v Krkonoších na tur.stezce mladý pár jsk se snažili vyjet na Sněžku nechápu to zákaz jako prase bez přileb ta holka byla typicka modelka co po prve seděla na kole a také tu poradnou váhu tlačila přes kameny partner nějaký kokot. Nepustil jsem si jim říct že tam nikdy přes ty kameny a kořeny nevyjedou byl jsem odkázán ze tomu nerozumim myslel jsem že z něho udělám dva. Díky takovým kokotum normální cykliste budou a mají zakázáno jezdit na určíte mista v horách. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ackoliv jsem velkej odpurce cyklistiky a uznavam jen benzinove varianty bicyklu, tak jsem se rozhodl uskutecnit svuj napad z mladi a vyrazit na chalupu na kole. Nicmene jako necyklista bych si rad nechal poradit s cestou a jejim planovanim. Vezmu si na to sveho temer nejeteho horaka a rad bych naplanoval trasu tak, abych nemusel jet vetsinu trasy po silnici. Chalupa je kousek od Tabora a start si predstavuju v Praze, pripadne v Ceskem Brode, kde mam kolo uskladnene. Mate nejaky tip, jak trasu naplanovat? Nasel jsem mapy.cz planovani pro horska kola, ale kdyz na to koukam, tak to je stejne porad po silnici, coz nebude uplne ono. Predem dekuji za tipy. Vzhledem ke sve fyzicce prirozene pocitam i s prespanim v polovine trasy a kdyz tak koukam na vejskovej profil, tak to asi vezmu opacnym smerem. Verim, ze kazdej vejskovej metr bude znat. Jeste dodavam, ze muj cyklo rekord z mladi je 50 km po rovinkach kolem Trebone, tak je to pro me opravdu oddysea, kdy si sahnu jako zalozenim sprinter na dno. Jo a muj trek ma zajim najezd 180km, coz vychazi za ty roky na cenu 150 korun na kilometr. To jenom pro predstavu jakej sem Froom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tenhle rok poprvé jezdím na kole (hlavně tedy silničce) trochu víc, tak se mi v hlavě zformovala myšlenka, že bych mohl příští rok zkusit jet klasického Drásala 115 km. Včera jsem se v nasral v práci a řekl si, že pojedu trať obhlédnout. V Hostýnských vrších už jsem jezdil, nicméně ani to mě nepřipravilo na tu hrůzu. Do kopců budiž, nějak se člověk na vršky dostat musí. Proč ale všechny sjezdy byly zasazené do nejužších, nejprudších a nejkaměnitějších stezek v okruhu 50 km, to mi hlava nebrala. V místech, kde trať simulovala rovinu, byly cesty zasypané 5 cm jemného písku s vykukujícími ostrými šutráky, případně byl povrch (zjevně velmi čerstvě, při závodu to ještě asi nebylo) rozmrdaný na maděru po těžbě. Jinak řečeno, kromě těch pár asfaltových úseků si nelze odpočinout a každá nepozornost se platí. Já si ustlal jen dvakrát, z kopce jezdím jako posraný, takže vždy ve stojce, kdy prohrabaní kola nešlo uskákat a nebyl čas vyskočit z pedálů. Dal jsem z trati kolem 70 km a pochopil, že cílem stavitelů není nechat si lidi zajezdit po kopcích, ale zničit je Tím se má ambice něco podobného objet vypařila, bál bych se, že na konci unavený můžu udělat chybu, která by měla nehezké následky...Nechceš zkusit spíše nějaký silniční závod, ty umí být taky pěkné. Šéf oddělení v práci už dlouhé roky jezdí tohle a nemůže si to vynachválit... http://www.krusnoton.cz Jinak mi ta technika na maratonech přišla vždy až zbytečně lehká, například se závody cross country, co jsem kdy jel se nedá srovnat. Ale je teda fakt, že Drásala najetého nemám a ty maratony obecně jsem moc nemusel. Jednou jsem na škoda bike v Ostravě za tehdy ještě střední školu a při čekání na zbytek týmu (přišly pozdě) jsem startoval až z předposlední řady. Jel jsem tu kratší trať a než jsem právě v těch užších technikách předjel všechny hobby jezdce, tak jsem myslel, že mě švihne. Nakonec jsem byl myslím 32. z 600 kteří tu trať jeli. Nebýt zdržení tak si troufnu tvrdit, že bych byl do desítky. Nicméně to bylo jedno, protože do soutěže se počítal čas posledního z 4. členného školnímu týmu. A tomu jsem dal 58 minut, což mi do teď na 35km trase není jasné blbci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Uff, spravna myslenka. Super cilova destinace a perfektni krajina cestou. Ale troufnu si rict, ze mimo cesty to nedas, viz to co pises, ze mas najeto:) Pouzivam take mapy.cz, dam si cil a neco prujezdniho, co bych rad videl, nebo sjel a pak jedu turistickejma cestama co jsou po okoli. Itik si hrube hodim na papir a cestou obcas kouknu na mobilni mapy.cz. Ty turisticky vetsinou vedou mimo cesty. Par tipu, jak bych cestu resil ja.1)pokud tam chces za den dojet, udelej si plan po silnickach, na tech zapadlejch extra provoz nebude. Jinak podle me nemas sanci to za den dat. A do terenu jed v okoli Tabora, podle reky jsou traily jak vino a jak tezkou cestu zvolis je jen na Tobe2)mas cestou Slapy, vyber si paradni off useky, kterejch je tam mraky, kombinuj s vlakem a kolem Orlika po soustkach na Milevsko - Tabor3)pojezdi Slapy a dojed do Tabora vlakem, az budes mit dost4)vzhledem k tomu co mas najeto, bych vzal vlak nekam na Votice a pak soustkama do Tabora. Sam vis, jak je tam krasna krajina, nebudes to mit daleko, cestou das pivko a uzijes si to:)Protoze dle meho nazoru, kdyz vyberes kteroukoliv jinou variantu, tak se utavis a kolo zase hodis do kouta, protoze si to zosklivis. A to je skoda, bike je fajn.Ale pokud jde fakt jen o to, si splnit sen z mladi a odskrtnout si to,tak to tam naser terenem na max, hrabni si na dno a das to, i kdyz pak to kolo hodis do skarpy. Ale sny se maj plnit! Drzim palce, at Ti to jede a hlavne si to uzit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Na víkend si půjčím toto, jsem zvědavýUž ho nebudeš chtít vrátit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Zřejmě slušnej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Už ho nebudeš chtít vrátit ...V pondělí to vrátím ani nemrknu :-)Mám půjčený Sduro Allmtn 5.0 s motorem Yamaha, 27,5", přehazka SLX, brzdy TektroPrvní dojem... tvl to váží víc než oba moje fully (Orbea Oiz 27,5" + Haibike Sleek RC 26") dokupyDruhý dojem... tvl zrychlení z nuly na 25 km/h je návyková záležitostTřetí dojem ... tvl po překročení 25 km/h končí sranda a začínají galejeDal jsem 55km po Vysočině, cca půl / půl mix turistické značky / fakt hnusné lesní pasáže s kořeny a balvany v režimu standard, baterka má ještě asi 20%, moje nohy mají pocit, že ujely 20km.Na stezkách je to ekolo zbytečný přepych. Jako jo, všechna stoupání jsem snadno vyjel rychlostí 25 km/h, ale na kole jezdím, abych si zlepšil fyzičku, dnes chyběl ten dobrý pocit, když vyjedeš fakt těžký kopec, sice zadýchaný ale spokojený sám se sebou.Zato v lese a na kořenech je to vítaný pomocník. Čím těžší terén, tím víc si cením tu extra dávku newtonmetrůTakže zítra se vyblbnu na singlech ve Vysočina aréně, v neděli si dám něco podobného jako dnes a v pondělí to vrátím. Ekolo si sice jednou koupím, ale fakt až budu vetchej sešlej věkem P.S. Takový vedlejší efekt.. člověk si uvědomí, jak je rozmlsaný .-- na jednom kole mám komplet XT, na druhém komplet Sram X0, řazení + brzdy na tom půjčeném kole jsou v pořádném kontrastu k tomu na co jsem zvyklý Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Dnes 47km, zbytkový dojezd 5km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Dnes jsem to trochu přepískl s asfaltem. Ale fajn 79 km projížďka i cíl. Kaple CZ-DE přátelství u Staré Libavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Vcera bylo vic piva, tak jsem vyrazil az pred desatou. Jen les a teren. Super. Po navratu zase par piv, tak jsem zvedavej kdy vyjedu zitra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Zřejmě slušnej oddíl No a hlavne na spravnem kole Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 kanón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Pěkně si o víkendu jezdíte, taky vyrazím než bude horko. Náhodou jak se tady řešily světla na kolo, nevíte kde / kdy to bylo, nejsem schopnej to dohledat a nějakou bludičku na řídítka teď na podzim užiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky