Duke650 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jo jo ....Tesat do kamene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jarett tak to jste si dali pěknou Jesenicku nálož :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jádrem, super...pekna porce kilaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak se take pridam, dnes s detma, 21 Km zajimavym terenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Hmmm... Tak známému dnes na jedné akci ukradli Pinarrelo Dogma f10. Tak 280k v píči. Nevím, jestli to měl zamčené nebo jak, ale sekat jim ruce, zmrdum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Sakra tak to nasere a přijde pořádně lito ja tak nějakého zloděje chytnout jak mi krade kolo tak ten už by nikdy nic neukradl a ja bych asi dlouho ns kolo nesedl poněvadž bych šel bručet :-( jenže to se nikdy nestane proto že zloděje nechytnem :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak neco takového nemůžeš nikdy pustit z oči ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Humus,snad bude mit chlapik stesti a kolo se najde. Zazil jsem nedavno nevsimavost strazniku kdyz kolem nich odrbanej chlap v teniskach tlaci bajk na naslapech... Nastesti se vynoril majitel v tretrach tak vse dobre dopadlo. No policajti teda jen koukali... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak neco takového nemůžeš nikdy pustit z oči ne?vůbec nevím jak... Kámoši nejsme, jen se známe.. Tak podrobnosti nevím. Ale já bych to vodil připoutany k noze. Někoho nacapat, tak mu zlomil násadou hnaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ja na biku nevozim ani zámek, protože proste nikdy není víc, jak metr ode me. A neco za 280 litru bych měl privazane k ruce. To je brutální skoda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Já mám taky bajka stále na dohled a to má tak 5tinovou cenu. Nevím, zkusím zjistit jak se to stalo. Navíc v Německu...No a ještě helma a oakleye. Pešek jako prase Upraveno 3. září 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 vůbec nevím jak... Kámoši nejsme, jen se známe.. Tak podrobnosti nevím. Ale já bych to vodil připoutany k noze. Někoho nacapat, tak mu zlomil násadou hnatyNa to abych ho dolámal bych nepotřeboval násadu k tomu by mi stačily ruce . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Na to abych ho dolámal bych nepotřeboval násadu k tomu by mi stačily ruce . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto je taky fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 silné řeči....aby to nedopadlo obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 silné řeči....aby to nedopadlo obráceně.Zas provokace jak jinak Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Protoze - kolik ti je? Jestli jses mladej nebo strasnej tvrdak.kup si hardtail. Jestli uz vobcas telo boli a zaslouzis si pohodli.porid fulla se zamkama na pruzeni. Jsem mladej a vobčas mě bolí tělo ale to bude spíš tím nicneděláním než věkem. Dnes jsem byl v Radotíně ve ski and bike a moc kol na mojí velikost tam neměli. Vlastně jsem zkusil jen Spešla Rockhopper L a XL a utvrdil jsem se v tom, že L je opravdu málo. Nicméně gemoterie rámu byla celkem příjemná. Kolo kupuji cca po 8 letech, takže jsem byl sakra překvapenej kam se to posunula. Ta 29" byla pocitově jak tank, prostě valila. Jako kandidát OK tedy, ale ta řada co by se mi líbila nebyla už dostupná (Expert). Byl jsem i v té Fashion Areně, zkoušel jsem Trek Superfly, ale bohužel rám byl Lko, takže srovnání nemá smysl. Přesto mi přišlo, že na kole sedím víc vzprímeně než na Spešlovi, ale možná to bylo jen velikostí rámu..nevím. Na Cannondale jsem nikde nenarazil ani v Lku. Budu muset prolézt shopy, které mají otevřeno jen přes týden, takový ty malý krámky po Praze a zkusit toho víc. Mezitím aspoň budu mít čas nafotit a zkusit prodat současnou Meridu. Dík za tipy, pomohlo Jo a full nedám (přesto, že je to kulervoucí kolo na pohled). Je to zkrátka hodně přes limit a myslím, že to ve finále ani nevyužiju. I v těch obchodech mi říkali, že full začíná na 45 základ a za to už musí bejt hardtail jak víno podle mě. Chtěl bych zůstat do těch 25k, případně nechat nákup na příští rok na jaro a mít kolem 30, ale to zas bude všechno drahý před sezonou, takže asi šul nul s tím nákupem teď Upraveno 3. září 2017 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Zas provokace jak jinak Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkToto nebyla žádná provokace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Zajizdime. A jel jsem i mistem.kde to jindy nejde. Minul jsem 4 v nedeli!!! pracujici party a kdyz jsem potkal tuhle svini.ze streky jsem uhnul. Ze tudy nemuzu projet ja je ok.ale nevadi drevorucum.ze by tu mohla zviratka v noci zakopnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Počasí dneska luxus na druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 něco z dnešního švihu...zakončeno kotlíkovým guláškem a pivkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky