Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak se take pridam, dnes s detma, 21 Km zajimavym terenem.

post-30673-0-94900300-1504440775_thumb.jpg

post-30673-0-57891200-1504440793_thumb.jpg

post-30673-0-17480700-1504440806_thumb.jpg

post-30673-0-71905200-1504440835_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra tak to nasere a přijde pořádně lito ja tak nějakého zloděje chytnout jak mi krade kolo tak ten už by nikdy nic neukradl a ja bych asi dlouho ns kolo nesedl poněvadž bych šel bručet :-( jenže to se nikdy nestane proto že zloděje nechytnem :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Humus,snad bude mit chlapik stesti a kolo se najde. Zazil jsem nedavno nevsimavost strazniku kdyz kolem nich odrbanej chlap v teniskach tlaci bajk na naslapech... Nastesti se vynoril majitel v tretrach tak vse dobre dopadlo. No policajti teda jen koukali...

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Protoze - kolik ti je? Jestli jses mladej nebo strasnej tvrdak.kup si hardtail. Jestli uz vobcas telo boli a zaslouzis si pohodli.porid fulla se zamkama na pruzeni. 

Jsem mladej a vobčas mě bolí tělo :D ale to bude spíš tím nicneděláním než věkem.

Dnes jsem byl v Radotíně ve ski and bike a moc kol na mojí velikost tam neměli. Vlastně jsem zkusil jen Spešla Rockhopper L a XL a utvrdil jsem se v tom, že L je opravdu málo. Nicméně gemoterie rámu byla celkem příjemná. Kolo kupuji cca po 8 letech, takže jsem byl sakra překvapenej kam se to posunula. Ta 29" byla pocitově jak tank, prostě valila. Jako kandidát OK tedy, ale ta řada co by se mi líbila nebyla už dostupná (Expert). Byl jsem i v té Fashion Areně, zkoušel jsem Trek Superfly, ale bohužel rám byl Lko, takže srovnání nemá smysl. Přesto mi přišlo, že na kole sedím víc vzprímeně než na Spešlovi, ale možná to bylo jen velikostí rámu..nevím. Na Cannondale jsem nikde nenarazil ani v Lku.

Budu muset prolézt shopy, které mají otevřeno jen přes týden, takový ty malý krámky po Praze a zkusit toho víc. Mezitím aspoň budu mít čas nafotit a zkusit prodat současnou Meridu.

Dík za tipy, pomohlo

Jo a full nedám (přesto, že je to kulervoucí kolo na pohled). Je to zkrátka hodně přes limit a myslím, že to ve finále ani nevyužiju. I v těch obchodech mi říkali, že full začíná na 45 základ a za to už musí bejt hardtail jak víno podle mě. Chtěl bych zůstat do těch 25k, případně nechat nákup na příští rok na jaro a mít kolem 30, ale to zas bude všechno drahý před sezonou, takže asi šul nul s tím nákupem teď

Upraveno uživatelem PavelSch
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...