Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Čau chlapi. Shanim nový MTB kolo a potřeboval bych poradit. Zkoušel jsem to na bike foru, ale je to jak přijít na chronomag s dotazem Jaké hodinky Storm vybrat :D jde mi o to, ze do toho nechci zabrednout jako do hodinek (jeden nákladnější koníček mi bohatě stačí), tudíž bych se chtěl držet nějakých základů. Chtěl bych určitě 29", jízda spíše po silnici (70:30) a standardní věci jako hydraulické brzdy, odpruzenou vidli (nejlépe vzduch a remote na riditka). Viděl jsem, ze tady většina z vás jezdí fully a navíc se tu dost často objevují Canyon, ale myslím, ze pro mě je full zbytečnost a Canyon v tuhle chvíli nemá moji velikost v rámci mého budgetu (XL, mám lehce nad 190cm).

Na BF se taky dost řeší jestli stavbu nebo sériové kolo. Tady se přiznám ze nevím, pravděpodobně bude stavba lepší poměr cena/výkon, ale ty rámy, resp. značky jako jako MRX nebo Force se mi zkratka nelíbí (machr index :D) a na druhou stranu Specilized za 20k asi taky nebude ideální řešení.

Koukám na kola typu https://www.skiandbike.cz/kellys-gate-50-2017 nebo https://m.kolapesek.cz/ghost-kato-7-29-red-red-blue-2017-p224189/?cid=2145

Evidentně je to ještě o kus komplikovanější než vybrat mechanicky hodinky, protože těch komponentu, které sledovat je tam až, až. Mate prosím tedy nejake tipy a rady jak se postavit k výběru nového kola, co sledovat a co třeba nemá smysl sledovat (honění kilogramu, deore, slx,..). Opravdu nemám jiné ambice než hobby ježdění. Tak dík a sorry za delší povídání :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak už se něco rýsuje a má v tom prsty samozřejmě kupko :) takže je asi jasné, na čem příští týden přifrčím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těm ukradeným kolům. Kamarádovi z letné ze sklepa ukradli nějaké fetky obě kola - downhill a xc. V kolárně jich bylo víc, ale vzali jen ty dvoje na kraji a odjeli - (mimochodem byly tam podstatně dražší kousky). Naštěstí tam zrovna dělníci spravovali fasádu a viděli je. Sedli do auta a jeli za nima až na Palmovku, kde fetky obě kola zahodili a utekli po příjezdu policajtů. Ti dělníci ještě nadávali, že PČR neměla vůbec snahu zloděje chytat - přijeli na telefon od těch dělníků. No a kamarád ještě musel dvě hodiny na pol. stanici dokazovat, že kola jsou opravdu jeho (fotky, popis atd atd...)  Nicméně je měl ještě ten den zpátky.... Takže asi dobrý konec. 

Odkaz ke komentáři

Drogy mam rad, ale at si na ne kazdej vydela poctive! :) Pamatuju jak hooodne davno bezela na b-f story jak morgossky stenata litala po sidlisti na vymazlenym Morati a nekdo vsimavej se toho ujal a zapojil policii..., udajne to koupili za par stovek v zastavarne. Sekat pazoury a nejen za kola, ale za vse kradeny.

Odkaz ke komentáři

Drogy mam rad, ale at si na ne kazdej vydela poctive! :) Pamatuju jak hooodne davno bezela na b-f story jak morgossky stenata litala po sidlisti na vymazlenym Morati a nekdo vsimavej se toho ujal a zapojil policii..., udajne to koupili za par stovek v zastavarne. Sekat pazoury a nejen za kola, ale za vse kradeny.

To já taky, ale člověk by měl mít nějaké meze. Já osobně to mám na staveno tak, že mám tři životní pravidla:

1) nikdy nic co se píchá do žíly 

2) nikdy sex s chlapem

3) nikdy nealko pivo

No a lepidlo bych si asi taky nedal a jinak jak říka Louis CK:

post-22755-0-24311300-1504602438_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...