Jiřina Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Dneska vyjezd pred sedmou. Zastavka byla daná a cestou zpět už byla trochu zima Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 A taky mi dnes dorazily zbyle fotky z minuleho tydne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Čau chlapi. Shanim nový MTB kolo a potřeboval bych poradit. Zkoušel jsem to na bike foru, ale je to jak přijít na chronomag s dotazem Jaké hodinky Storm vybrat jde mi o to, ze do toho nechci zabrednout jako do hodinek (jeden nákladnější koníček mi bohatě stačí), tudíž bych se chtěl držet nějakých základů. Chtěl bych určitě 29", jízda spíše po silnici (70:30) a standardní věci jako hydraulické brzdy, odpruzenou vidli (nejlépe vzduch a remote na riditka). Viděl jsem, ze tady většina z vás jezdí fully a navíc se tu dost často objevují Canyon, ale myslím, ze pro mě je full zbytečnost a Canyon v tuhle chvíli nemá moji velikost v rámci mého budgetu (XL, mám lehce nad 190cm). Na BF se taky dost řeší jestli stavbu nebo sériové kolo. Tady se přiznám ze nevím, pravděpodobně bude stavba lepší poměr cena/výkon, ale ty rámy, resp. značky jako jako MRX nebo Force se mi zkratka nelíbí (machr index ) a na druhou stranu Specilized za 20k asi taky nebude ideální řešení. Koukám na kola typu https://www.skiandbike.cz/kellys-gate-50-2017 nebo https://m.kolapesek.cz/ghost-kato-7-29-red-red-blue-2017-p224189/?cid=2145 Evidentně je to ještě o kus komplikovanější než vybrat mechanicky hodinky, protože těch komponentu, které sledovat je tam až, až. Mate prosím tedy nejake tipy a rady jak se postavit k výběru nového kola, co sledovat a co třeba nemá smysl sledovat (honění kilogramu, deore, slx,..). Opravdu nemám jiné ambice než hobby ježdění. Tak dík a sorry za delší povídání Sent from my iPhone using Tapatalk Tak už se něco rýsuje a má v tom prsty samozřejmě kupko takže je asi jasné, na čem příští týden přifrčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ghost Kato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 A taky mi dnes dorazily zbyle fotky z minuleho tydne Na tý první, ten štít na helmě - jen sklopit a máš to jak rytíři helmu od brnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Přééésně 7.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ghost Kato Co chlapik s ziletkou,nenasli? Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Přééésně 7.9sem to uhodl.. pěknej bajk. Bude určitě dostačující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Co chlapik s ziletkou,nenasli? Mira Tapatalktyjo, zatím nic.. Tohle muselo bejt na zakázku kradeny. Já bych si ho vyskub i s kořenem, stát se to mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 tyjo, zatím nic.. Tohle muselo bejt na zakázku kradeny. Já bych si ho vyskub i s kořenem, stát se to měTaky myslim ze to nebyl nahodnej lup. No svinstvo.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 sem to uhodl.. pěknej bajk. Bude určitě dostačující... Na to moje šmrdlání rozhodně. Dokonce si troufnu tvrdit, že je to možná až zbytečně dobrý kolo, ale kupuju to (snad) na delší dobu, tak proč ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Rano jen 3C. Les jak pohadka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Taky myslim ze to nebyl nahodnej lup. No svinstvo.... Mira Tapatalkto jo...to každopádně TLD opět nádherné... Upraveno 5. září 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 K těm ukradeným kolům. Kamarádovi z letné ze sklepa ukradli nějaké fetky obě kola - downhill a xc. V kolárně jich bylo víc, ale vzali jen ty dvoje na kraji a odjeli - (mimochodem byly tam podstatně dražší kousky). Naštěstí tam zrovna dělníci spravovali fasádu a viděli je. Sedli do auta a jeli za nima až na Palmovku, kde fetky obě kola zahodili a utekli po příjezdu policajtů. Ti dělníci ještě nadávali, že PČR neměla vůbec snahu zloděje chytat - přijeli na telefon od těch dělníků. No a kamarád ještě musel dvě hodiny na pol. stanici dokazovat, že kola jsou opravdu jeho (fotky, popis atd atd...) Nicméně je měl ještě ten den zpátky.... Takže asi dobrý konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Drogy mam rad, ale at si na ne kazdej vydela poctive! Pamatuju jak hooodne davno bezela na b-f story jak morgossky stenata litala po sidlisti na vymazlenym Morati a nekdo vsimavej se toho ujal a zapojil policii..., udajne to koupili za par stovek v zastavarne. Sekat pazoury a nejen za kola, ale za vse kradeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Drogy mam rad, ale at si na ne kazdej vydela poctive! Pamatuju jak hooodne davno bezela na b-f story jak morgossky stenata litala po sidlisti na vymazlenym Morati a nekdo vsimavej se toho ujal a zapojil policii..., udajne to koupili za par stovek v zastavarne. Sekat pazoury a nejen za kola, ale za vse kradeny.To já taky, ale člověk by měl mít nějaké meze. Já osobně to mám na staveno tak, že mám tři životní pravidla:1) nikdy nic co se píchá do žíly 2) nikdy sex s chlapem3) nikdy nealko pivo No a lepidlo bych si asi taky nedal a jinak jak říka Louis CK: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Rano jen 3C. Les jak pohadka:)U nás 5° a po dvou propršených dnech vyrazily houby. Upraveno 5. září 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Houbova polévka mňam :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Pekne Ondro, u nas taky rostou. Je to nadhera, ale ja sem si zakazal si toho na biku vsimat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Já se od včera koukam na chodbě na prázdný přední kolo Schwalbe + Continental už asi fakt nikdy. Na novou sezonu pořídím Maxise a píchám to - teda doufám, že dopíchám už, však chápete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky