Gustaf Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) To je mastodont:D Upraveno 9. září 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 22,5 kg, nechtěl bych to roztáčet bez pomoci e-turba. Ale nejkomfortnější svezení, co jsem zažil. Kořeny, šutry, díry, všechno jedno, valíš furt pryč. Hodně poberou ty gumy a jak jsem byl skeptik (nikdy jsem neseděl na spešlu) vůči vychvalovanému FSR, tak musím smeknout, mají to vychytaný. Zcela jiný zážitek než na lehké karbonové nízkozdvihové XC raketě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Tak si pořid fatbike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Néé, za pár let si pořídím Levo, oni mezitím vychytají pár drobností a budu mít kočár do důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 22,5 kg, nechtěl bych to roztáčet bez pomoci e-turba. Ale nejkomfortnější svezení, co jsem zažil. Kořeny, šutry, díry, všechno jedno, valíš furt pryč. Hodně poberou ty gumy a jak jsem byl skeptik (nikdy jsem neseděl na spešlu) vůči vychvalovanému FSR, tak musím smeknout, mají to vychytaný. Zcela jiný zážitek než na lehké karbonové nízkozdvihové XC raketěFSR používa Spešl aj na ľahkej karbonovej nízkozdvihovej XC rakete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Téma karbonový full mám naštěstí vyřešené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Co si myslíte o tomhle, je mi jasné, že to kolo od závodníka dostalo celkem dost zabrat. Ale trochu mě to láká ale vadí mi ty 26¨ https://www.cyklobazar.cz/inzerat/198380/rocky-mountain-vertex-team Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Co si myslíte o tomhle, je mi jasné, že to kolo od závodníka dostalo celkem dost zabrat. Ale trochu mě to láká ale vadí mi ty 26¨ https://www.cyklobazar.cz/inzerat/198380/rocky-mountain-vertex-team Za ty live bych se na to z vysoka vykaslal. 26", 6 let stare, kdo vi jaky stav. Za ty penize koupis pekne nove kolo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Co si myslíte o tomhle, je mi jasné, že to kolo od závodníka dostalo celkem dost zabrat. Ale trochu mě to láká ale vadí mi ty 26¨ https://www.cyklobazar.cz/inzerat/198380/rocky-mountain-vertex-team Jirka má pravdu. Váha super, 26" už je na nic a cena je brutus. Za ty prachy koupíš novej HT 2017 ve 29". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No mě lákala právě váha. Chlap je z ostravy a pravděpodobně ho budu znát a předpokládal jsem ještě nějakou domluvu Já měl vždycky 26, když přišly ty 29 tak jsem zrovna skončil se závoděním. Chtěl jsem tento rok nový bike, ale přišlo onemocnění kloubů díky kterému jsem jezdil jen silnici. Teď už je to výrazně lepší a tak bych ještě něco pořídil.Rád bych se vešel do 50k, určitě hardtail 100mm zdvihu a váhou co nejblíže k 10kg a asi tu 29¨ Skoro víc mě to baví do kopce než z kopce Koukal jsem na canyon, ale to co se mi líbí je v L vyprodáno. V mých závodních letech (hlavně triatlon xterra, příležitostně nějaký mountain bike, silnice - převážně jsem jezdil časovky atd..) Sponzoroval nás a tým stále sponzoruje maxbike a své doby jsme tam měli 40% slevu, ale nemají v nabídce nic moc zajímavého...Nějaký tip ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Co si myslíte o tomhle, je mi jasné, že to kolo od závodníka dostalo celkem dost zabrat. Ale trochu mě to láká ale vadí mi ty 26¨ https://www.cyklobazar.cz/inzerat/198380/rocky-mountain-vertex-team Nebrat ani náhodou starou jedou 26 ktera jezdila závody naprosta hloupost za tu prestrelenou cenu kterou chce si můžeš koupit naprosto novou 29 od ruznych výrobců neprodá to ani za 20 tisíc. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No mě lákala právě váha. Chlap je z ostravy a pravděpodobně ho budu znát a předpokládal jsem ještě nějakou domluvu Já měl vždycky 26, když přišly ty 29 tak jsem zrovna skončil se závoděním. Chtěl jsem tento rok nový bike, ale přišlo onemocnění kloubů díky kterému jsem jezdil jen silnici. Teď už je to výrazně lepší a tak bych ještě něco pořídil.Rád bych se vešel do 50k, určitě hardtail 100mm zdvihu a váhou co nejblíže k 10kg a asi tu 29¨ Skoro víc mě to baví do kopce než z kopce Koukal jsem na canyon, ale to co se mi líbí je v L vyprodáno. V mých závodních letech (hlavně triatlon xterra, příležitostně nějaký mountain bike, silnice - převážně jsem jezdil časovky atd..) Sponzoroval nás a tým stále sponzoruje maxbike a své doby jsme tam měli 40% slevu, ale nemají v nabídce nic moc zajímavého...Nějaký tip ?Já se chystám na přechod z HT na fulla. Dvě sezóny jetej HT v karbonu s komplet XT M8000 nejspíš prodám a zatím uvažuju o ceně 28 tis. Nenabízím, jen ti to píšu pro porovnání ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Přesně Ondro Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Já se chystám na přechod z HT na fulla. Dvě sezóny jetej HT v karbonu s komplet XT M8000 nejspíš prodám a zatím uvažuju o ceně 28 tis. Nenabízím, jen ti to píšu pro porovnání ceny.No jo Ondro, ale ty mas polokolo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 26 je mrtva velikost Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No jo Ondro, ale ty mas polokolo Sent from my iPhone using TapatalkVole. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Vole. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Tak včera sem mysliveckýho kanóna zajel, 95km a 1600 metrů nastoupáno, silnice/ MTB terén cca 80:20. Kdybych se následně nevožral, sem jak novej, úplná paráda. Akorát bych asi potřeboval kašpárka, kámoš jel na 29 a v kopcích sem těžce nestíhal - kde von měl ještě slušnou zásobu převodů, já už to tahal na nejlehčí a dost sem teda zaostával. Nebo to silničkář musí bejt fakt takovej namak? Ale celkem teda za vejlet 13 piv a nakonec tři malý tajtrdlíci. :D Upraveno 10. září 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Pěkný skóre... Jedno pivo na 7km :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Dnes to bylo super... 13 stupňů, mrholení, místy déšť, ale i tak jsem si to užil. Levo FSR je tank... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky