spineshank Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 žádnej plasťák,vymyšlené uchycení,možnost přidat světlo,kabeláž...u toho někdo přemýšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 To jo, ale vypadá to strašidelne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 co na tom je strašidelné??jasně,když je tam kabeláž,světlo atd.to vypadá na všech kole blbě,ale takto je vidět jak to sedí dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Na jaře jsem pořídil levnější a spokojenosthttps://www.smarty.cz/BikeConsole-drzak-na-kolo-a-motorku-Apple-iPhone-5-p12146?fbclid=IwAR1emg6_9GH5mkwvQA2IOyojyrJ7akfVCXemmerg2gDft72z7GrzOwrJTZAa ted koukám prodej ukončen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 co na tom je strašidelné??jasně,když je tam kabeláž,světlo atd.to vypadá na všech kole blbě,ale takto je vidět jak to sedí dobře Smart-Map-Gripper_Headerbild_ver-02_1290x700.jpgale jo, tak já to mám nastavený, že nesnesu na rodlech zadnej bordel. Tak ani nic nevozim tady bych se bál, že sebou lupnu a je po všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 ale jo, tak já to mám nastavený, že nesnesu na rodlech zadnej bordel. Tak ani nic nevozim tady bych se bál, že sebou lupnu a je po všem...no právě tady máš rodla krásně čistý,maj to vymyšlený dobře to uchycení,jasně,je otázkou co to vydrží když to někde pošleš tvrdě na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Dnes nám to zas hezky padá ... doma opět nuda a musím do 9.1 nahnat big fizycku ... tudíž hop s radostí na sedlo ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Nic .... duplicita Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Lobber, tohle je paráda....pěkně na švih ve sněhu a pak se zastavit na pivko někde.... spine: tjn, ale já nemám rád ani takový ty tykadla tak ještě bych dal garmina na představci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak zajisté... to je povinnost. Pořádné načerpat sílu na cestu zpět a ano taky zahřát ruce :0D (cedulka do -10cel je opět klamná ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Dnes to byla tříhodinová dřina ale paráda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 No tvl to teda klobouček pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Super Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Teď sem narazil na příhodný obr :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Dnes sem se těšil na další švih na sněhové nadílce. A ze včerejších 40cm sněhu, tu mám 10cm hnědejch sr**ek :0/ . A to sem se včera celej vypral :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Ale neska to šlooo, krásnejch 11 stupnu u nas a trochu vítr, takže to vicemene uschlo a jsem spokojenej, zasranej teda až na hlavě, ale to vem čert, sem rád že se dá jezdit a bude tak snad celý svátky, talže ty žrací orrgie krásně vyjezdim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Dneska v telce pěknej cyklokros... Bahenní koupele jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Mám za sebou další a delší zkušenost s e-bikem. Konkrétně nový model Specialized Levo FSR s 500 baterií, vše cca polovina listopadu, teplota kolem 4st. V pátek Olomouc - Libina a v neděli zpět. 80% mimo zpevněné cesty, Pomoravím, přes Bradlo ... délka: 2x61km ... celkem za dva dny 122kmrychlost průměrná: 22km/hčas jízdy: tam 2:50, zpět 3:01převýšení: 550m jedna jízda, celkem 1100spotřebováno baterie: 65%průměrná tepová frekvence: 150 tp/minprůměrný vložený watový výkon (tedy můj vlastní): 184W, takže 2,7W/KG .... v sezóně jezdím závody na +/- 280Wjezdec: 47 let, váha 68kg, klidová tp 45, max tp 193, letos najeto 13.700km Závěr .. po rovině, do cca 2% stoupání jsem jel jen za svý, setrvačnost kola výborná, váha 21kg vůbec nebyla znát, motor jsem zapýnal jen do kopce, i tak jsem měl relativně vysokou TF, kdy kolo tedy k mému, docela vysokému výkonu přidávalo cca 100-250W. Celkově dojem úplně super, spotřeba energie luxusní, prostě sportovní kolo s enduro charakteristikou. Do kopce jsem si to užil i přes 150cm zdvih, no a z kopce jsem letěl jak tank Výdrž baterie v kombinaci se sportovním výkonem dělá z jízdy pro mě nepřekonatelný zážitek. Na závodním kole jsem cca o 15 minut pomalejší, ale zejména ve sjezdech ! Takže rozhodně nejde o kolo pro "důchodce" Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 I po takovým pečlivým rozboru je to jenom berlička pro mrzáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) I po takovým pečlivým rozboru je to jenom berlička pro mrzáčky Proč myslíš ? Máš s tím takovou zkušenost ? Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky