Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

co na tom je strašidelné??jasně,když je tam kabeláž,světlo atd.to vypadá na všech kole blbě,ale takto je vidět jak to sedí dobře

Smart-Map-Gripper_Headerbild_ver-02_1290x700.jpg

ale jo, tak já to mám nastavený, že nesnesu na rodlech zadnej bordel. Tak ani nic nevozim :D tady bych se bál, že sebou lupnu a je po všem...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale jo, tak já to mám nastavený, že nesnesu na rodlech zadnej bordel. Tak ani nic nevozim :D tady bych se bál, že sebou lupnu a je po všem...

no právě tady máš rodla krásně čistý,maj to vymyšlený dobře to uchycení,jasně,je otázkou co to vydrží když to někde pošleš tvrdě na zem

Odkaz ke komentáři

Ale neska to šlooo, krásnejch 11 stupnu u nas a trochu vítr, takže to vicemene uschlo a jsem spokojenej, zasranej teda až na hlavě, ale to vem čert, sem rád že se dá jezdit a bude tak snad celý svátky, talže ty žrací orrgie krásně vyjezdim:-)

Odkaz ke komentáři

Mám za sebou další a delší zkušenost s e-bikem. Konkrétně nový model Specialized Levo FSR s 500 baterií, vše cca polovina listopadu, teplota kolem 4st.

V pátek Olomouc - Libina a v neděli zpět. 80% mimo zpevněné cesty, Pomoravím, přes Bradlo ...

délka: 2x61km ... celkem za dva dny 122km

rychlost průměrná: 22km/h

čas jízdy: tam 2:50, zpět 3:01

převýšení: 550m jedna jízda, celkem 1100

spotřebováno baterie: 65%

průměrná tepová frekvence: 150 tp/min

průměrný vložený watový výkon (tedy můj vlastní): 184W, takže 2,7W/KG .... v sezóně jezdím závody na +/- 280W

jezdec: 47 let, váha 68kg, klidová tp 45, max tp 193, letos najeto 13.700km

Závěr .. po rovině, do cca 2% stoupání jsem jel jen za svý, setrvačnost kola výborná, váha 21kg vůbec nebyla znát, motor jsem zapýnal jen do kopce, i tak jsem měl relativně vysokou TF, kdy kolo tedy k mému, docela vysokému výkonu přidávalo cca 100-250W. Celkově dojem úplně super, spotřeba energie luxusní, prostě sportovní kolo s enduro charakteristikou. Do kopce jsem si to užil i přes 150cm zdvih, no a z kopce jsem letěl jak tank :D Výdrž baterie v kombinaci se sportovním výkonem dělá z jízdy pro mě nepřekonatelný zážitek. Na závodním kole jsem cca o 15 minut pomalejší, ale zejména ve sjezdech ! Takže rozhodně nejde o kolo pro "důchodce" :D

post-3836-0-80777000-1545588934_thumb.jpeg

post-3836-0-63508900-1545589008_thumb.jpeg

post-3836-0-91374100-1545589019_thumb.png

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...