Klabrdon Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 S tímhle souhlasím. Koupit, jezdit a nechodit na net :-) Vloni jsem koupil Skota na inzerát, novýho, nejetýho, výhra v soutěži. Na to moje ježdění super kolečko. Když jsem viděl ceníkovku, zdálo se mi o čertech. Kdo může dát takový peníze za kolo?Jsme spolu rok a půl a už bych rád novou vidli, nejlíp s pevnou osou, jenže to by chtělo nový kola. Nejlíp ručně zapletený, něco lehčího... Jo a na zadek by bylo lepší 143, než 135. To je nový rám, karbon je pěkný. Vyměnit Deorko za XTéčko a přehazku z XT na XTR. A když to sečtu, byl bych vysoko nad katalogovou cenou současnýho kola...Nee, koupit, jezdit a dokud se něco nerozpadne, nechodit na net. :-) A je to celé o tom zachovat si zdravý selský rozum. Klabrdon to evidentně nechce na intenzivní trénink, ale courání kolem komína ...rozdíly mezi řadami Shimana - jasně, jsou i funkční rozdíly, ale rozdíly v machrindexu budou o dost větší než ty funkční... Kluci díky :-)když chci jet intezivně tak mám doma ergometr, nastavim zátěž, vemu sporttester a jedu....Kolo bude na projíždky okolo komína na pohodu, žádnej maskar.Kašlu na diskuze, už nebudu nic číst a vymějšlet, zejtra rozseknu z toho co sem vyzkoušel a hotovo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 chlape takhle to ma byt..za chvili se tu bude dohadovat kterej wc papir min odre rit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 (upraveno) co sis koupil,pochlub se přeci http://www.bradsky.cz/haibike-hai-sleek-rx-2011-p-5916.html Upraveno 9. července 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 http://www.bradsky.cz/haibike-hai-sleek-rx-2011-p-5916.htmltak to je pořádná zavodnička a ta váha je teda mazec škoda na tom nejezdit chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 jsem rád, že už jsem normální, to znamená, že už mám jenom jedno kolo............z těch šesti............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 tak kola na rozdíl od hodinek vyžadují mnohem víc místa na skladování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Pěknej bajk Co to je za rok, že tam je tak brutální sleva? http://www.bradsky.cz/haibike-hai-sleek-rx-2011-p-5916.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 2011Kupoval jsem v létě 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 jj, si pamatuju, žes ho sem házel. moc pěknej bajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Pěkný kolo, fakt, ale když na něm nejezdíš, tak proč ho nedáš třeba Klabrdonovy, co? Bude mít radost 2011Kupoval jsem v létě 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 taková XC raketa,něco jak Epic od Spešlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 nebo me....a budu mít 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Pěkný kolo, fakt, ale když na něm nejezdíš, tak proč ho nedáš třeba Klabrdonovy, co? Bude mít radost já myslím že by ho stejně nechtěl ani zadarmo...trvá na 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 No vidíš, já zapomněl.. +1já myslím že by ho stejně nechtěl ani zadarmo...trvá na 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Až se vyhrabu tady z tech srač.k tak zase budu jezdit... Doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 No vidíš, já zapomněl.. +1nj člověk nesmí být zásadovej ,občas se to může vyplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Jen si delejte prdelky:-)Ale za 15 bych ho vzal i kdyz to neni 29:-)))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tvl chlapi vás si pozvu až budu zase něco prodávat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Tak vyřešeno, díky všem za rady. Spešl už je doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 tak gratulace užívej a spoustu km v poho s ním,klidně sem pak i nějaký foto dej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky