Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dnes jedno smutné zastavení na místě Rakvicke tragédie, podle jmen na pomníku přišly tenkrát některé rodiny o všechny děti, brr.

No tedy člověk furt něco poznává, o tomhle jsem vůbec nevěděl, to muselo být hrozný..........

http://mojebrno.wz.cz/inka--morava-nove-mlyny-pomnik.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tedy člověk furt něco poznává, o tomhle jsem vůbec nevěděl, to muselo být hrozný..........

http://mojebrno.wz.cz/inka--morava-nove-mlyny-pomnik.html

Já o tom četl už před lety a až dnes jsem se shodou okolností dostal na to místo, blbě se mi z mobilu linkuje takže díky za odkaz

The Tap Tap

Odkaz ke komentáři

tak dnešní cesta ze servisu...už je kolíčko doma a zejtra hurá na testovací jízdu. Foto vyměněných komponentů (plášť, řetěz, kazeta, gripy) :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

přijde mi už vcelku velkej,sháním opravdu jen něco na lehkou bundu,drobnosti...možná na živo není tak velkej,kolik má l?

ten sem teď viděl na někom a vcelku se mi líbil,o vodu mi v něm primárně nejde,asi to pak využiju určo,jde mi hlavně když jedu s dcerou abych jí kam měl dát mikču,lehkou bundičku třebas,ale aby to nebylo zbytečně velký a nevadilo to moc na zádech

myslím, že má nějakých 30l, ale opticky vypadá tak na 20l. Ale pokud hledáš něco na větrovku a drobnosti, tak jdi do camelbacku, když nebudeš vozit vodu,budeš mít více místa, když když jí vozit budeš tak i tak tam má místo na větrovku a drobnosti

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si šel dneska do Specialized pro dres bez rukávů a domů jsem si odnesl softshell bundu :-)))

Ale neberte to, když tam měli slevy 50%  :frusty:

Dres bez rukávů koupím příští sezónu :bangin:

Odkaz ke komentáři

a vodrazky ti tam chybí...

ty voe...to budou koukat, co jim řeknu reklamací  :lol2:  :lol2:  :lol2:

moco: taky jsem si chtěl koupit bundu softshellku Giant...původní cena 5k a mohl jí mít za půlku, ale bohužel poslední vel.L mě byla nějak krátká...tak sem šel do Liedlu a koupil Crivitku za 4 stovky  :lol2:

Odkaz ke komentáři

ty voe...to budou koukat, co jim řeknu reklamací  :lol2:  :lol2:  :lol2:

moco: taky jsem si chtěl koupit bundu softshellku Giant...původní cena 5k a mohl jí mít za půlku, ale bohužel poslední vel.L mě byla nějak krátká...tak sem šel do Liedlu a koupil Crivitku za 4 stovky  :lol2:

Taky možnost :-)

Ale prodám svou zánovní větrovku kámošovi,co po ní toužil a uz se budu lehkými krůčky blížit cenám Lídl  :punk:

A Spešl dělá tolik pěkných věcí....bych tam nechal výplatu (Italská móda no)

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...