Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 škoda, že mam to stříbro tak daleko na to abych tam vozil kolo..na mě čeká novej řetěz na poště..to je kousek, přes trebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes jedno smutné zastavení na místě Rakvicke tragédie, podle jmen na pomníku přišly tenkrát některé rodiny o všechny děti, brr. Pak odpolední rychlovka kolem spodní nádrže The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Dnes jedno smutné zastavení na místě Rakvicke tragédie, podle jmen na pomníku přišly tenkrát některé rodiny o všechny děti, brr.No tedy člověk furt něco poznává, o tomhle jsem vůbec nevěděl, to muselo být hrozný.......... http://mojebrno.wz.cz/inka--morava-nove-mlyny-pomnik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 No tedy člověk furt něco poznává, o tomhle jsem vůbec nevěděl, to muselo být hrozný.......... http://mojebrno.wz.cz/inka--morava-nove-mlyny-pomnik.htmlJá o tom četl už před lety a až dnes jsem se shodou okolností dostal na to místo, blbě se mi z mobilu linkuje takže díky za odkaz The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 tak dnešní cesta ze servisu...už je kolíčko doma a zejtra hurá na testovací jízdu. Foto vyměněných komponentů (plášť, řetěz, kazeta, gripy) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ty crosmarky si docela chválí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 mě vyhovujou úplně. Měnil jsem akorát zadní, ten už byl k.o. Předek mám pořád dobrej....jezdím je už docela dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 já měl na zadku z výroby botrager xr3 a na zadku vydržela něco kolem tisícovky, na předku je jak nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 nesmíš tolik flokovat a jezdit zatáčky driftem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Gusto jak Ti měnili tu kazetu, tak Ti tam zapoměli dát takovej plastovej bazmek abyTi nešel řetěz do drátů, takový kolečko to je, bych to reklamoval........................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Gusto jak Ti měnili tu kazetu, tak Ti tam zapoměli dát takovej plastovej bazmek abyTi nešel řetěz do drátů, takový kolečko to je, bych to reklamoval........................... zejtra tam jdu a řeknu mu to..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 přijde mi už vcelku velkej,sháním opravdu jen něco na lehkou bundu,drobnosti...možná na živo není tak velkej,kolik má l? ten sem teď viděl na někom a vcelku se mi líbil,o vodu mi v něm primárně nejde,asi to pak využiju určo,jde mi hlavně když jedu s dcerou abych jí kam měl dát mikču,lehkou bundičku třebas,ale aby to nebylo zbytečně velký a nevadilo to moc na zádechmyslím, že má nějakých 30l, ale opticky vypadá tak na 20l. Ale pokud hledáš něco na větrovku a drobnosti, tak jdi do camelbacku, když nebudeš vozit vodu,budeš mít více místa, když když jí vozit budeš tak i tak tam má místo na větrovku a drobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 zejtra tam jdu a řeknu mu to.....a vodrazky ti tam chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak jsem si šel dneska do Specialized pro dres bez rukávů a domů jsem si odnesl softshell bundu :-)))Ale neberte to, když tam měli slevy 50% Dres bez rukávů koupím příští sezónu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 a vodrazky ti tam chybí...ty voe...to budou koukat, co jim řeknu reklamací moco: taky jsem si chtěl koupit bundu softshellku Giant...původní cena 5k a mohl jí mít za půlku, ale bohužel poslední vel.L mě byla nějak krátká...tak sem šel do Liedlu a koupil Crivitku za 4 stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) ty voe...to budou koukat, co jim řeknu reklamací moco: taky jsem si chtěl koupit bundu softshellku Giant...původní cena 5k a mohl jí mít za půlku, ale bohužel poslední vel.L mě byla nějak krátká...tak sem šel do Liedlu a koupil Crivitku za 4 stovky Taky možnost :-)Ale prodám svou zánovní větrovku kámošovi,co po ní toužil a uz se budu lehkými krůčky blížit cenám Lídl A Spešl dělá tolik pěkných věcí....bych tam nechal výplatu (Italská móda no) Upraveno 24. července 2014 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 já až sundam ty svoje tak ti je pošlu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 já až sundam ty svoje tak ti je pošlu jo?jak pošlu...to mi je rovnou dovez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Naštěstí u Scottu mají rozum a ten veškerej plastovej bordel sice dodají ale zvlášt v papírové krabici vč. nějakého CD kterého mám už doma 4 kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky