kupko Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Uhádne někdo kde to je ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 JakubS:o jaky bajk jde?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Cyklobazar.cz - 319422 - Prodám: Prodám téměř nový SPECIALIZED STUMP JUMPER HT COMP CARBON 29 - Česko http://www.cyklobazar.cz/inzerat/319422/prodam-temer-novy-specialized-stump-jumper-ht-comp-carbon-29/ (odesláno z mobilního prohlížeče Maxthon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Dotaz na zdejší odborníky, nač si dát pozor při koupi jetého kola s carbon rámem. Má to nějaká specifika? V mém okolí není žádnéj odborník, nás většinou jen zajmá co kde na trase točí :-)Aby nebylo kradený :-) Jinak přeji z nákupem hodně štěstí, speciálně u carbonu z druhé ruky ho budete potřebovat. Ja bych do toho osobně nešel, ale neznám podrobnosti, můžete si jet pro nevhodný dárek, to je pak ok, ale pokud si jedete pro kolo, který jezdil nekdo koho neznate třeba i jedinej rok, pak bych se toho prostě bál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 moc pekny kolo. zkus kouknout na nejaky fora (mtbr,pinkbike) zda to nemá nejake vylozene slabiny a na ne se zamerit a jinak asi taky poradim navstevu spec servisu at to okouknou. Par kacek to stoji,ale ve finále to muze usetrit balik. Tak at Vam to klapne.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 MTB, kamarád si našel nějakou "masovou" :-D na cyklobazaru a zítra mu mám dělat doprovod, k prodejci to máme pouhých 350 km :'( a voba tomu h...o rozumíme.určo bude někde po cestě nějakej store tak to tam vemte ať to prohlídnou a zkontrolují , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Já se mu to snažil rozmluvit, ale to už nejde, už má klapky na vočích B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Uhádne někdo kde to je ? :-)Duchove proti tanku.jpgněkde poblíž Moravice??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Já se mu to snažil rozmluvit, ale to už nejde, už má klapky na vočích B-)už je prostě specializovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 hele s tim SPECIALIZEDovanym pozor jo:))) panove porad si lamu hlavu s tema pedalama. Jsem rozhodlej pro platformy. Ma cenu usetrit par stovek a koupit plastovy HT s prum loziskama a crmo osou nebo priplatit za sainty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 jak to vychází cenově?jakej rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Priplatil bych...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 600 ht plast, 1250 sainty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Já ty plastové bral i kvůli váze a jak už jsem psal - vzhledem k ceně jsem zatím spokojený. Až je zničím tak dám vědět, ale osobně nemám s plastem (v tomhle případě nylonem) špatné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 600 ht plast, 1250 saintysvatý bych vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Sainty mi prijde jako rozumny kompromis. Nikde jsem ale nevycetl naky rozumny porovnani ze treba nylon nevydrzi a sainty me prezijou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 myslím že oboje spotřebka,takže bych to tak neřešil,ale pocitově mi ty sainty sedí víc.....po čase koupíš jiný,jde jen o to aby to nebylo jak psal Afri s těma jeho...jsem zvědavej jak se budou chovat až mu je poladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 někde poblíž Moravice???Darkovičky u Hlučína :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Včera jsme si se synem dali Rychlebské stezky. Recenze, které jsem četl, jsou fakt pravdivé. Úžasná věc, že jsem úplně zapomněl vyfotit, co mám na ruce... Příště si ale půjčím celoodpružený kolo nebo se mi to moje rozpadne.Jo jo je tam super ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 pochvalte mi moj novy stroj :-)Žabožrout je super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky