Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dotaz na zdejší odborníky, nač si dát pozor při koupi jetého kola s carbon rámem. Má to nějaká specifika?

V mém okolí není žádnéj odborník, nás většinou jen zajmá co kde na trase točí :-)

Aby nebylo kradený :-) Jinak přeji z nákupem hodně štěstí, speciálně u carbonu z druhé ruky ho budete potřebovat. Ja bych do toho osobně nešel, ale neznám podrobnosti, můžete si jet pro nevhodný dárek, to je pak ok, ale pokud si jedete pro kolo, který jezdil nekdo koho neznate třeba i jedinej rok, pak bych se toho prostě bál....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc pekny kolo. zkus kouknout na nejaky fora (mtbr,pinkbike) zda to nemá nejake vylozene slabiny a na ne se zamerit a jinak asi taky poradim navstevu spec servisu at to okouknou. Par kacek to stoji,ale ve finále to muze usetrit balik. Tak at Vam to klapne.

tl

Odkaz ke komentáři

MTB, kamarád si našel nějakou "masovou" :-D na cyklobazaru a zítra mu mám dělat doprovod, k prodejci to máme pouhých 350 km :'( a voba tomu h...o rozumíme.

určo bude někde po cestě nějakej store tak to tam vemte ať to prohlídnou a zkontrolují ,

Odkaz ke komentáři

hele s tim SPECIALIZEDovanym pozor jo:)))

panove porad si lamu hlavu s tema pedalama. Jsem rozhodlej pro platformy. Ma cenu usetrit par stovek a koupit plastovy HT s prum loziskama a crmo osou nebo priplatit za sainty?

Odkaz ke komentáři

myslím že oboje spotřebka,takže bych to tak neřešil,ale pocitově mi ty sainty sedí víc.....po čase koupíš jiný,jde jen o to aby to nebylo jak psal Afri s těma jeho...jsem zvědavej jak se budou chovat až mu je poladí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...