Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím tedy, kde je těch třicet, se ta žabička asi nějak zase zlila....u nás skoro mrzne a do toho prší, brr, to je hnus"

no já čekám to samý snad dnes k večeru že po práci vyrazím,zatím to počasí není úpa nej,ale neprší což je nej :clap:

btw co kolo vrtá ti to pořád v hlavě?

Odesláno

...kua, vy snad nechodíte do práce!!! :clap: Darebáci....já tento týden jsem v práci min. do 17té, pak domů, půl šesté...a tma.

já to tak mám pořád,krám zavřu v 17 a na kole vyjížím mezi 17,30-18 zpět do 20max doma pak už je tma...vadí mi že nemám trošku času a klidu víc,ale nenadělám teď nic...buďme rádi že už neprší a snad to vydrží celej podzim :cheers: 

Odesláno

Nevím tedy, kde je těch třicet, se ta žabička asi nějak zase zlila....u nás skoro mrzne a do toho prší, brr, to je hnus"

neboj,bude líp :cheers: 

MTB%20lady%20slider.jpg

Odesláno

Slusny, s tema bych se chytil do vlacku :)

Pracuji jako das, ale mam vyhodu, ze kancl je doma a napln je hlavne mail/volani. Zaplat Buh za neomezene tarify a smartphony, tak muzu občas vypadnout i přes den. Jinak jezdim v tech cca 6.30, aby někdo nevolal a 10min po osme uz sedim za stolem:) Do tmy většinou:(.

Jestli ten dotaz na kolo byl na mne, tak ano:) Porad spekuluju. A na dnesni vyjížďce jsem vymyslel nasledujici:). Se stavajicim AM jsem nadmiru spokojenej, nove kolo je jen chtic, ne potřeba. Mam to na zdvihu 140. Laka me ta 160tka, ale vystacim s tim co mam. Stejne 80% jezdeni je takovy drsnejsi xc, často i silnicky atd. 2x za rok vylet nekam do Rychlebek zvladam v poho. Tak me napadlo, nejaky trailovy kolo se 120mm zdvihem, kde nebudu po většinu casu tahat zbytecne dalších 40mm a cca 4kg:). Stary si necham na to drsnejsi jezdeni.No a u nas na krame mají carbon canona trigger, model ´13 s cca 40tis slevou. Ma někdo zkušenost s timto kolem nebo alespoň s lefty PBR 130 26? :) Budu to resit az na jare, budou nove modely a ty starsi budou ve slevach a toto muze byt jedna z moznosti:) Stejne to ještě x-krat zmenim:)

tl

Odesláno

...kua, vy snad nechodíte do práce!!! :clap: Darebáci....já tento týden jsem v práci min. do 17té, pak domů, půl šesté...a tma.

Práce neuteče, není zajíc

Dnes opět 27 & 4 to mám ještě domů

93e577379e360ef74bad43731cb514e7.jpg

c286e90df29fcfcac81a482a3c1268a1.jpg

The Tap Tap

Odesláno

Slusny, s tema bych se chytil do vlacku :)

Pracuji jako das, ale mam vyhodu, ze kancl je doma a napln je hlavne mail/volani. Zaplat Buh za neomezene tarify a smartphony, tak muzu občas vypadnout i přes den. Jinak jezdim v tech cca 6.30, aby někdo nevolal a 10min po osme uz sedim za stolem:) Do tmy většinou:(.

Jestli ten dotaz na kolo byl na mne, tak ano:) Porad spekuluju. A na dnesni vyjížďce jsem vymyslel nasledujici:). Se stavajicim AM jsem nadmiru spokojenej, nove kolo je jen chtic, ne potřeba. Mam to na zdvihu 140. Laka me ta 160tka, ale vystacim s tim co mam. Stejne 80% jezdeni je takovy drsnejsi xc, často i silnicky atd. 2x za rok vylet nekam do Rychlebek zvladam v poho. Tak me napadlo, nejaky trailovy kolo se 120mm zdvihem, kde nebudu po většinu casu tahat zbytecne dalších 40mm a cca 4kg:). Stary si necham na to drsnejsi jezdeni.No a u nas na krame mají carbon canona trigger, model ´13 s cca 40tis slevou. Ma někdo zkušenost s timto kolem nebo alespoň s lefty PBR 130 26? :) Budu to resit az na jare, budou nove modely a ty starsi budou ve slevach a toto muze byt jedna z moznosti:) Stejne to ještě x-krat zmenim:)

tl

tak já si myslím že tě to netlačí a je to jak se vším u nás,většinou vítězí něco chtít než to potřebovat :clap: 

s Letfy bych neměl strach že by něco bylo špatně,spiše zadek jak funguje a co vydrží.....

Odesláno

Netlaci a jsem rad. Tim vybiranim se bavim, tak pohoda.

No Jerome Clementz si to pochvaloval, tak by to snad mělo fungovat:) Nekde sem videl nejaky PR video, kde na nem jel a prej super:) - jasny, beru s reservou.

Brianek Lopezu ted taky jezdi Intense a prej to nej :), by me zajímalo co mu ty leta vadilo na Ibisu:)

tl

Odesláno

tak takhle je to samo nej,člověk se hnusně nespotí apoň a vapadá pak sakra dobře :D 

hoši na stezku jo? naložim na auto dovezu kus od hospody 50 metrů dojedu tam budu hodinu pozovat a zas pojedu domu..vyvalit pupek správně obarvenej dresík .. a je to

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...