African Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Nevím tedy, kde je těch třicet, se ta žabička asi nějak zase zlila....u nás skoro mrzne a do toho prší, brr, to je hnus"no já čekám to samý snad dnes k večeru že po práci vyrazím,zatím to počasí není úpa nej,ale neprší což je nej btw co kolo vrtá ti to pořád v hlavě?
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ...kua, vy snad nechodíte do práce!!! Darebáci....já tento týden jsem v práci min. do 17té, pak domů, půl šesté...a tma.já to tak mám pořád,krám zavřu v 17 a na kole vyjížím mezi 17,30-18 zpět do 20max doma pak už je tma...vadí mi že nemám trošku času a klidu víc,ale nenadělám teď nic...buďme rádi že už neprší a snad to vydrží celej podzim
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Nevím tedy, kde je těch třicet, se ta žabička asi nějak zase zlila....u nás skoro mrzne a do toho prší, brr, to je hnus"neboj,bude líp
FrantisekH Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 to se dodává jako příslušenství k nějakýmu kolu?
TLD Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Slusny, s tema bych se chytil do vlacku Pracuji jako das, ale mam vyhodu, ze kancl je doma a napln je hlavne mail/volani. Zaplat Buh za neomezene tarify a smartphony, tak muzu občas vypadnout i přes den. Jinak jezdim v tech cca 6.30, aby někdo nevolal a 10min po osme uz sedim za stolem:) Do tmy většinou:(.Jestli ten dotaz na kolo byl na mne, tak ano:) Porad spekuluju. A na dnesni vyjížďce jsem vymyslel nasledujici:). Se stavajicim AM jsem nadmiru spokojenej, nove kolo je jen chtic, ne potřeba. Mam to na zdvihu 140. Laka me ta 160tka, ale vystacim s tim co mam. Stejne 80% jezdeni je takovy drsnejsi xc, často i silnicky atd. 2x za rok vylet nekam do Rychlebek zvladam v poho. Tak me napadlo, nejaky trailovy kolo se 120mm zdvihem, kde nebudu po většinu casu tahat zbytecne dalších 40mm a cca 4kg:). Stary si necham na to drsnejsi jezdeni.No a u nas na krame mají carbon canona trigger, model ´13 s cca 40tis slevou. Ma někdo zkušenost s timto kolem nebo alespoň s lefty PBR 130 26? Budu to resit az na jare, budou nove modely a ty starsi budou ve slevach a toto muze byt jedna z moznosti:) Stejne to ještě x-krat zmenim:)tl
Qvido Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ...kua, vy snad nechodíte do práce!!! Darebáci....já tento týden jsem v práci min. do 17té, pak domů, půl šesté...a tma.Práce neuteče, není zajíc Dnes opět 27 & 4 to mám ještě domů The Tap Tap
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 jj jen musíš pořádně vybírat Františku
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Slusny, s tema bych se chytil do vlacku Pracuji jako das, ale mam vyhodu, ze kancl je doma a napln je hlavne mail/volani. Zaplat Buh za neomezene tarify a smartphony, tak muzu občas vypadnout i přes den. Jinak jezdim v tech cca 6.30, aby někdo nevolal a 10min po osme uz sedim za stolem:) Do tmy většinou:(.Jestli ten dotaz na kolo byl na mne, tak ano:) Porad spekuluju. A na dnesni vyjížďce jsem vymyslel nasledujici:). Se stavajicim AM jsem nadmiru spokojenej, nove kolo je jen chtic, ne potřeba. Mam to na zdvihu 140. Laka me ta 160tka, ale vystacim s tim co mam. Stejne 80% jezdeni je takovy drsnejsi xc, často i silnicky atd. 2x za rok vylet nekam do Rychlebek zvladam v poho. Tak me napadlo, nejaky trailovy kolo se 120mm zdvihem, kde nebudu po většinu casu tahat zbytecne dalších 40mm a cca 4kg:). Stary si necham na to drsnejsi jezdeni.No a u nas na krame mají carbon canona trigger, model ´13 s cca 40tis slevou. Ma někdo zkušenost s timto kolem nebo alespoň s lefty PBR 130 26? Budu to resit az na jare, budou nove modely a ty starsi budou ve slevach a toto muze byt jedna z moznosti:) Stejne to ještě x-krat zmenim:)tltak já si myslím že tě to netlačí a je to jak se vším u nás,většinou vítězí něco chtít než to potřebovat s Letfy bych neměl strach že by něco bylo špatně,spiše zadek jak funguje a co vydrží.....
TLD Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Netlaci a jsem rad. Tim vybiranim se bavim, tak pohoda.No Jerome Clementz si to pochvaloval, tak by to snad mělo fungovat:) Nekde sem videl nejaky PR video, kde na nem jel a prej super:) - jasny, beru s reservou.Brianek Lopezu ted taky jezdi Intense a prej to nej , by me zajímalo co mu ty leta vadilo na Ibisu:)tl
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 by me zajímalo co mu ty leta vadilo na Ibisu:)tlno co??....to že mu dávali asi míň peněz nic jiné v tom nebude
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 novej Intense Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ta oranzova je prkelna..to se mi libi..
TLD Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 A takovou krasu mas pak vzit do lesa a tam s tim triskat:) Nadhera.tl
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 no je pravda že namašlený je to parádně,max to vzít na cyklostezku asfaltovou do bláta by ho byla škoda
FrantisekH Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 hoši na stezku jo? naložim na auto dovezu kus od hospody 50 metrů dojedu tam budu hodinu pozovat a zas pojedu domu..vyvalit pupek správně obarvenej dresík .. a je to
TLD Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 To me pripomina jednu reklamu s myscou na Toyotu, i když tam to bylo obracene:)tl
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 tak takhle je to samo nej,člověk se hnusně nespotí apoň a vapadá pak sakra dobře hoši na stezku jo? naložim na auto dovezu kus od hospody 50 metrů dojedu tam budu hodinu pozovat a zas pojedu domu..vyvalit pupek správně obarvenej dresík .. a je to
FrantisekH Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 a když ho naložim do auta, tak mu zdvojnásobim cenu..
Gustaf Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 ty kravo,ta oranzova bestie je fakt pekna
Doporučené příspěvky