Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hehe, asi polský spelling z anglického "Best kid", težko říct, nepamatuju si to...  :angel:

Já nereju, já jen pomáhám ;)

tomuhle se u nás říká nasrat si do bot, žádnej spelling

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo.       44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ...   Docela jsem ke konci cejtil nohy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy.

Pěknej sjezdík si tam měl co? Pěknej výkon'

Odesláno

Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo.       44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ...   Docela jsem ke konci cejtil nohy.

Tos vyjel tak na Pernink a zpátky, ne?

Odesláno

No, hlavně že nejezdíš zkratkou okolo "Dračího zubu" :) "víš co viď"....  ale jinak průměr je slušnej :photo: . Taky jezdim v Krušných a už tady v okolí marně hledám nějakou trasu, kde jsem ještě nejel

Odesláno

joejog: nemyslis spis Draci skalu ?????

už si přesně nepamatuju.... a taky  neni dobrý pít moc mlíka, to se pak zakyselujou nohy , pivo tolik nevadí  :cheers:

Odesláno

jen tak pro zajímavost, co  kdo pije při jízdě (švihu) , někdo dává jen vodu, někdo jede od hospody k hospodě na pivko nebo kofolu.. já většinou jonťák z koncetrátu nutrendu bitter lemon(ale jen malou kapku-je to dost koncentrákovaný :-)) nebo obyč vodu (na kratší vzdálenosti)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...