spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 no nejlepší je teda dýńové zelí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Hehe, asi polský spelling z anglického "Best kid", težko říct, nepamatuju si to... Já nereju, já jen pomáhám tomuhle se u nás říká nasrat si do bot, žádnej spelling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy.Pěknej sjezdík si tam měl co? Pěknej výkon' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 pěkné čisílka a pěkně nastoupáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 tomuhle se u nás říká nasrat si do bot, žádnej spelling Jj, to je rozhodně trefnější přirovnání než husa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Snad bude počasí, už jsem vytyčil další metu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 hosi zavidim..pres tyden se uz na kolo nedostanu a o vikendu zas bude hnusne..do toho moje ryma...je to v pytli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 já musel dát dnes pauzu,ale zítra vyjedu,ještě má být pěkně dnes tu bylo nádnerně a ani kapka nespadla i když prý mělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy.Tos vyjel tak na Pernink a zpátky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Ne, tam jsem byl pred tydnem.. To by bylo max. 30 km s podobnym prevysenim.. Upraveno 9. září 2014 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 no pěkný Dane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 ja misto kola opet drevo..kua. se vozim max do prace :@ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Dneska jsem si dal největší trasu co mám 1,5 měsíce kolo. 44,5 km / 21,9 avg / 61,9 max ... Docela jsem ke konci cejtil nohy.No, hlavně že nejezdíš zkratkou okolo "Dračího zubu" "víš co viď".... ale jinak průměr je slušnej . Taky jezdim v Krušných a už tady v okolí marně hledám nějakou trasu, kde jsem ještě nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 ja misto kola opet drevo..kua. se vozim max do prace :@tak to hlavně nepodceňuj,ještě vyjeď dokud je hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 joejog: nemyslis spis Draci skalu ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 tak podle avataru by to mělo být spíše pod Jezevčí skálou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 jen jestli ne za trnkovým keřem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 joejog: nemyslis spis Draci skalu ?????už si přesně nepamatuju.... a taky neni dobrý pít moc mlíka, to se pak zakyselujou nohy , pivo tolik nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 jen tak pro zajímavost, co kdo pije při jízdě (švihu) , někdo dává jen vodu, někdo jede od hospody k hospodě na pivko nebo kofolu.. já většinou jonťák z koncetrátu nutrendu bitter lemon(ale jen malou kapku-je to dost koncentrákovaný :-)) nebo obyč vodu (na kratší vzdálenosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky