filo-boxer Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 No jo no, pekne video, jsem zvedavy, kdo prvni vyjede na kole na Mount Everest. Co Africane? Ale vyborna paradicka v 6:10, to bych chtel umet.
wave ceptor Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 letošní Red bull rampage a jedna momentka z tréningu
TLD Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Husty, na pinkbiku jsou detailni fotky toho kola a video. Musí to byt strasny pocit, když se to pod Tebou ,,propadne´´.Ja byl jezdit ted a v utery, celkem 63km, všude strasne bahna, ale dobry:) To video s Dannym na me pusobi tak, ze mam chut si vzit suchy triko a jet zase do lesa:). Neskutecna bomba.tl Upraveno 2. října 2014 uživatelem TLD
OLine Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Nové úkol z Hluboček na Pohořany po žluté. Dycky sem to jel dolů a pak dom. Dnes sem se chtěl pochlapit...nejde to. To je krpál jako blázen!
spineshank Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 tak kolo dnes nachystáno a zítra po práci směr Český ráj jedem s klukama do neděle tak jsem moc zvědavej jak krásný to tam je,hlavně je tam sucho a prej se jen práší
TLD Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Spine-at klapne pocasi, musi to tam byt pecka na koleTl
spineshank Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 no mělo by snad být okjedem s kámošem co mi dával dohromady LV,ten tam jezdí a má projeto,takže nás provede po těch stezkách a zajímavejch místechdle fotek a videa co jsem koukal to vypadá parádně,něco jiné jak tu máme my,takže to bude příjemná změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Spine-at klapne pocasi, musi to tam byt pecka na koleTl spine,uzijte si to..;-)moc díky kluci,dnes to nějak přežít v práci a odpo dobalit a pak směr Český ráj
Frantik Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Je doma, zatím jen rychlých 20 km a to kolo je na hovno...............jede to skoro samo :-)))
Dantechno Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Francku vitej do rodiny Scott To je Spark 930 koukam...
Dantechno Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Ja uz bych sel spis do Genia - jak mam trochu najetu tak bych chtěl něco s většími zdvihy....
Frantik Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Francku vitej do rodiny Scott To je Spark 930 koukam...Jojo, 930. Je bozi, to kolo nemá chybu!
Frantik Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 až na cenu nee.No nějaká sleva byla :-)
wave ceptor Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) tak 65% není k zahození líbí se mi ten skotík moc, i váha není zlá. vejde se do 13kg. Upraveno 3. října 2014 uživatelem wave ceptor
Doporučené příspěvky