Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..

Já ne a štve mě to :-( není čas, snad zítra .....

Odesláno

Gumový chod nemá nemá nic společného se sjetýma deskama. Pokud jsou destičky hyn, tak to vrže je to kovový zvuk, ale gumový chod to nemá. Doufám že jsem dobře pochopil to slovo "gumová"

Odesláno

jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..

Jezdi!:-) Já dal dneska po po práci taky 30:-)

Odesláno

gumová se rovná možná zavzdušněná...

Odesláno

jinak já přes týden nestíhám,chystám se sobota a neděle trošku pojezdit a už pomalu šetřím na teleskop :clap: 

jezdím ale aspoň na kole do práce,ale to mám cca 1km tam 1km zpět :lol2: takže to není moc velká vyjížďka

Odesláno

Gumový chod nemá nemá nic společného se sjetýma deskama. Pokud jsou destičky hyn, tak to vrže je to kovový zvuk, ale gumový chod to nemá. Doufám že jsem dobře pochopil to slovo "gumová"

proste brzda zabira az u riditek jinak ne..zavzdusneny to neni. mel jsem desky venku a sou hodne jety a tenky..
Odesláno

proste brzda zabira az u riditek jinak ne..zavzdusneny to neni. mel jsem desky venku a sou hodne jety a tenky..

Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění.

Odesláno (upraveno)

Mě Avidy zabírali do poslední chvile stejně, než začal drhnout plech na plech, nevim jak to mají Shimana.

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Mě Avidy zabírali do poslední chvile stejně, než začal drhnout plech na plech, nevim jak to mají Shimana.

a jak seš s něma spokojnej,v ráji o víkendu byl s náma kámoš a projev těch brzd byl pekelnej  :lol2: asi bych zešílel to mít na biku

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno (upraveno)

Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění.

jestli to jde jako když mačkáš měký kolo tak je tam opravdu vzduch kterej se stlačuje a pruží

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění.

vim, ze zavzdusneni se projevuje stejne, ale fakt to budou ty desky. jinak by to nevrzalo jak blazen. navic jsou fakt rozsekany
Odesláno

vim, ze zavzdusneni se projevuje stejne, ale fakt to budou ty desky. jinak by to nevrzalo jak blazen. navic jsou fakt rozsekany

tak jestl ito vrže to pořádně namaž :lol2: a budeš mít pokoj.....možná na věky až se někde zrakvíš

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...