African Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..Já ne a štve mě to :-( není čas, snad zítra .....
wave ceptor Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Gumový chod nemá nemá nic společného se sjetýma deskama. Pokud jsou destičky hyn, tak to vrže je to kovový zvuk, ale gumový chod to nemá. Doufám že jsem dobře pochopil to slovo "gumová"
Klabrdon Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..Jezdi!:-) Já dal dneska po po práci taky 30:-)
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..gumová se rovná možná zavzdušněná...
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jinak já přes týden nestíhám,chystám se sobota a neděle trošku pojezdit a už pomalu šetřím na teleskop jezdím ale aspoň na kole do práce,ale to mám cca 1km tam 1km zpět takže to není moc velká vyjížďka
Gustaf Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Gumový chod nemá nemá nic společného se sjetýma deskama. Pokud jsou destičky hyn, tak to vrže je to kovový zvuk, ale gumový chod to nemá. Doufám že jsem dobře pochopil to slovo "gumová" proste brzda zabira az u riditek jinak ne..zavzdusneny to neni. mel jsem desky venku a sou hodne jety a tenky..
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 vyzkoušej Ice Tech destičky,zatím se mi jeví super
Gustaf Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 to neznam. me tam prdnou xtckovy a smitec :-D
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) jsou to origo Shimana co jsou v sadě XThttp://www.kupkolo.cz/brzdove-desticky-shimano-br-m985-polymer-chlazeni_z90327/ Upraveno 9. října 2014 uživatelem spineshank
wave ceptor Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 proste brzda zabira az u riditek jinak ne..zavzdusneny to neni. mel jsem desky venku a sou hodne jety a tenky..Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění.
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 já si o myslím taky,na předchozím biku mi toto udělalo a muselo se to odvzdušnit
African Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Mě Avidy zabírali do poslední chvile stejně, než začal drhnout plech na plech, nevim jak to mají Shimana. Upraveno 9. října 2014 uživatelem African
wave ceptor Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Shimano a všechny ostatní brzdy hydraulické to mají stejné. Na tlouštce obložení nezávisí chod páky.
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Mě Avidy zabírali do poslední chvile stejně, než začal drhnout plech na plech, nevim jak to mají Shimana.a jak seš s něma spokojnej,v ráji o víkendu byl s náma kámoš a projev těch brzd byl pekelnej asi bych zešílel to mít na biku Upraveno 9. října 2014 uživatelem spineshank
mondeo2 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění.jestli to jde jako když mačkáš měký kolo tak je tam opravdu vzduch kterej se stlačuje a pruží Upraveno 9. října 2014 uživatelem mondeo2
Gustaf Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Jak jsem psal destičkama to není pokud brzda zabírá až u říditek. Je naprosto jedno či je destička nová nebo sjetá. Viděl bych to na zavzdušnění. vim, ze zavzdusneni se projevuje stejne, ale fakt to budou ty desky. jinak by to nevrzalo jak blazen. navic jsou fakt rozsekany
spineshank Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 vim, ze zavzdusneni se projevuje stejne, ale fakt to budou ty desky. jinak by to nevrzalo jak blazen. navic jsou fakt rozsekanytak jestl ito vrže to pořádně namaž a budeš mít pokoj.....možná na věky až se někde zrakvíš
Gustaf Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 ciwe, to uz se mi stalo u prednich, ze se mi tam dostalo trochu sajrajtu..to bylo brzdenicko :-D
mondeo2 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 tak jestl ito vrže to pořádně namaž a budeš mít pokoj.....možná na věky až se někde zrakvíšano, a pro tuto příležitost doporučuji oblíbený a velmi vyhledávaný http://www.zbozi.cz/vyrobek/medeny-sprej-400ml/
Doporučené příspěvky