kupko Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 co tam ještě budeš měnit?Kazetu XT a na jaro lepsi kola :-) pak se dostanu na vahu tak neco kolem 9.8 :-)
Gustaf Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Tak poskladano :-) pro zacatek :-) peknej belasek :-D
JakubS Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 správně, při mých 120 kilech je to akorát.......... ciwe, to uz mas ale fatbike,ne? :-D Fat jsem já přesně to trefil mondeo2, když pořád vozím velkej batoh, musí tam bejt velkej tlak
kupko Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Hubeňouři hubený :-D já tam peru 4.5 :-DNo tak to uz mas trosku moc pretezujes cele kolo jak rafky naboje vsechno mas to vylete betonem a uz nic netlumi to uz je opravdu hodne :-)
wave ceptor Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ale neboj, to vydrží naprosto v klidu. A já foukám max co je na plášti povoleno, ať se to odvaluje.
kupko Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ale neboj, to vydrží naprosto v klidu. A já foukám max co je na plášti povoleno, ať se to odvaluje.Musim ti teda hodne oponovat proslo mi uz pres ruky hodne kol s prasklima rafkama, mi osobne unavou taky uz dva sli na vecnost.Foukat plast na max neni moc dobre jak jsem jiz psal k rafkum atd na asfalt se odvaluji lepe ale v okamziku jak vjedes do nejakeho terenu tak pocit odvalovani je k nicemu a potrebujes at te podrzi a ne aby klouzal na kazdem kamenu a korenu :-)
Duke650 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ale neboj, to vydrží naprosto v klidu. A já foukám max co je na plášti povoleno, ať se to odvaluje.V klidu bych moc nebyl. Ja uz vim jake to je kdyz ve sjezdu na rovnem asfaltu praskne karbonovy rafek s gumou foukanou na 4atm
TLD Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Cely tyden bylo hnusne a prselo. Dneska to bylo lepsi. Rano jsem vyrazil okolo 9te hodiny,bylo ,,krasnych" 5 stupnu:)). Vracel jsem se pred polednem,stavil se na maso a dve pivka na vylovu a bylo me super. Moc hezka vyjizdka,zitra jedu zase. tl
spineshank Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 tak dnes to teda žádný azuro nebylo oproti minulému víkendu,prsty na nohou mi budou rozmrzat asi 3 hodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 parada spine..kurna,ja bych taky vyrazil
spineshank Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 ale jo,už je mi líp,ale jak sem dorazil nohy jsem měl ko...fakt kosa už,zlatý léto zítra má být asi stejně,takže nás nic moc nečeká,ale zase výhoda že člověk nikoho nikde v tomto počasí nepotká
shotik Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 My dneska asi naposledy s kamaradem vyrazili po okoli. Pocasi pohoda
Qvido Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 ale jo,už je mi líp,ale jak sem dorazil nohy jsem měl ko...fakt kosana kole mi bývala kosa právě jenom a jenom na nohy, koupil jsem si ty tlustý neoprenový návleky a staré tretry povýšil na zimní, od té doby mám nohy jako v pokojíčku
TLD Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ja dnes potkal tri prasátka, mimo jinejch zviratek:) A nohy me taky celkem mrzli. A narazil jsem na kus lesa, kde byl jen mech. Jak v pohádce, az na ty skryty a slizky koreny...tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Já dneska taky vyrazil,ale na fotky nebyl čas...místama téměř nesjízdno, slizký kořeny, kameny, počasí hnus.Zejtra vyjedu jedině když bude azuro:-)
spineshank Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Ja dnes potkal tri prasátka, mimo jinejch zviratek:) A nohy me taky celkem mrzli. A narazil jsem na kus lesa, kde byl jen mech. Jak v pohádce, az na ty skryty a slizky koreny...tldnes jsem jezdil po nečem podobným,zítra to vyfotím taky,neskutečný jak je ten mech krásnej a zelenej....
spineshank Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 na kole mi bývala kosa právě jenom a jenom na nohy, koupil jsem si ty tlustý neoprenový návleky a staré tretry povýšil na zimní, od té doby mám nohy jako v pokojíčku hele já koupil na zkoušku neoprénový špičky a chvíli to bylo taky ok,ale asi to chce nějak pořešit ještě
busdriver Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 My dneska asi naposledy s kamaradem vyrazili po okoli. Pocasi pohoda Neni to cihelna v Bažantici nebo jak se to tam jmenuje? Chtěl sem se tam zajet někdy podívat, ale je to druhej konec Prahy.. Jet tam na kole sem línej a autem mi to přijde zbytečný, takže většinou vyhraje Točná, kterou mám kousek.. Jaký to tam je, něco skákatelnýho i pro nesjezdový kola? S tim mym mini tlumičem se mi do 3-metrovejch dropů moc nechce, už tak mám pocit, že kolu dávám zabrat víc, než by se mu líbilo
Doporučené příspěvky