Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, ty nohy jsou trochu rusivy, souhlas.

Zkusim uchytit kameru na nejaky drzak ktery by vycuhoval trochu vic dopredu. Uz takhle jsem se snazil uchyceni prodlouzit z nejakych nahradnich soucastek co ke gopro mam, ale bylo to malo. Dopredu na riditka nebo na helmu mozna taky zkusim, ale kdyz vidim podobne videa, kde diky umisteni kamery vepredu neni videt zadna cast kola, tak mi prijde, ze to video neni vubec akcni... takhle ten pohled pres ridika a zaber na vidlici tomu dodava podle me vetsi spad.

Idealni by byl nejaky dron, ktery by te umel nasledovat a tocit z ruznych uhlu :) Sleduju na internetu uz chvili tohle od Parrotu, tak jsem zvedavej co se z toho vyklube.

Kloubiku moc pěkné video, závidím to počasí

A dron, který Tě sleduje už se rýsuje http://www.svetandroida.cz/hexo-dron-201406

Odesláno

kloubik: mate to tam fakt pekny..krasny pojezdenicko. ja ted musim na pristi rok sehnat taky drzaky na kolo, ale stresni. Ted jsem mel zamykatelny Hakr, ale vydrzely hovno. jak jsou silnejsi ramy, tak postupne se ulamaly ty plasty na konci. Nejspis pujdu taky do thule. kdyby se nekdo chtel dvou nosicu zbavit, tak muzete hodit nabidku. Vim,ze plno lidi ted uprednostnuje ty za auto ;-)

Odesláno

A spd dáš pryč? Nebo budeš přehazovat podle typu projížďky?

myslím že většinu budu jezdit s spd,ale na nějaký spec.vyjížďky plánuju platformy dát,nejdříve ale teleskop :clap:

Odesláno

Dnes by to byl velký hřích nevyjet, klepal jsem se na to celý den :clap: A víte vy na co jsem přišel? O víkendu si beru čepici a rukavice, klepal jsem zimu jak svině :lol2: Ale den překrásnej, ten podzim dělá divy, to se musí nechat ..  :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Paradni dopoledne na cerstvem vzduchu, v prirode. Prijemne teplo, občas i slunicko. 37km :)

tl

Odesláno (upraveno)

Sakra, pstruhárna v Polsku zavřená :-( začíná ten podzim být nějaký depresivní.. Mám hlad jak pes a do třiceti km široko daleko nic, no nic, jdeme dupat'

Upraveno uživatelem African
Odesláno

tak dnes bylo opravdu krásně,dopo při sekání trávy krásně svítilo

po o jsem vyrazil,slunce už nesvítilo,ale bylo vcelku teplo...chtěl jsem dát tak do 30km,ale nakonec mě to nějak chytlo a bylo skoro 50km...v lese sucho,bláto skoro žádný...ideální podmínky :cheers:

Odesláno

Afri - musíš vozit banan a musli tycku pro takovej pripad:) Ja se vratil k obedu a byla kacena, zeli a knedlíček. A plznicka. Zítra musim zase, at to vysportuju.

Spine, ku.va, na to Tvoje kolo se tak uzasne kouka az se musim opakovat:)

tl

Odesláno

Hm, banánek by se dneska hodil, hlad jsem měl jak vlk, ale jelikož je hlad převlečená žízeň, tak jsem se trochu po cestě napapal" Rohozec, no není to krásné podzimní zátiší :lol2:

Afri - musíš vozit banan a musli tycku pro takovej pripad:) Ja se vratil k obedu a byla kacena, zeli a knedlíček. A plznicka. Zítra musim zase, at to vysportuju.

tl

Odesláno

tl

víš že jsem ji dělal pro tebe abych ti zase nasadil brouka :cheers:  :cheers: ale díky,jsem spokojenej parchant :clap: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...