Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 13:23, TLD napsal:

Kupko - vylozena garazovka ne, ale ani mainstream:) Rucni svary a tak. Pustim alespon neco, takze cele to bude na XTecku, perovat na foxu s kashimou, vidle udelana na 150mm, KS lev sedlovka, enve rodla, slapoty, predstavec,sedlova objimka a sedlo od chromagu, hlavko canecreek :) Uz se nemuzu dockat :)

tl

by si dal měl dát spíše sedlo od chronomagu :lol2: 

už se těším co to bude,jakej teleskop to bude od KS??

Odesláno

Tak jsem s nostalgií vzpomněl na svou první lepší silničku... Rok snad 1995:

post-36202-0-11340500-1422654102_thumb.jpg

foceno nějakým předpotopním digitálem kdysi dávno.

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 12:20, Jarett napsal:

Taky už jsem zaznamenal ... moc pěkné.

Pro mě je jednička v klasické silniční cyklistice Colnago :)

attachicon.gifDSC_7512_final.jpg

prosim tě, a na těch jehlách má i kufry?

a přidám víkendovou na sněhu a dnešní - posledně se nějak nelíbil držák, o který jsem měl kolo opřený, tak snad tohle vyhovuje víc.

post-11423-0-15949700-1422662132_thumb.jpg

post-11423-0-87121000-1422662174_thumb.jpg

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 5:49, Bedjasson napsal:

Jarette, to je moc povedené kombo....jezdí dcerka? Jako že ráda? Má starší je nejvíce na hudbu, ale letos se něco zlomilo a nevadí jí o víkendu vstávat v 6 a hurá se mnou na trénink nebo s někým na výšlap.

Jezdí ráda, ale já jí stačím jen ze začátku ... po pár kilácích už jedu sám :)

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 5:49, Bedjasson napsal:

Jarette, to je moc povedené kombo....jezdí dcerka? Jako že ráda? Má starší je nejvíce na hudbu, ale letos se něco zlomilo a nevadí jí o víkendu vstávat v 6 a hurá se mnou na trénink nebo s někým na výšlap.

Bedjassone, musis varit hodne vtipnou kasi, ze kvuli ni nekdo vstava o vikendu v 6. Pro me nepochopitelna udalost.

Odesláno

Jak jsem dnes dával auto do garáže a viděl svoje kolo, vzpomněl jsem si, že musím do sezony vyřešit křupání v něm. Je to totok:

http://superiorbikes.eu/cz/archiv/kolekce-2009/MTB/162-xc-870-disc.html

Už asi třetí sezonu mi v něm při záběru křupe. Nechal jsem vyměnit středové složení, ale kolo po "zahřátí" v záběru křupe pořád - i když nejsem v sedle, křupe i když nedžím řídítka, prostě mě to strašně se.e... :-( Je možné, že by bylo něco s rámem? Poslední tři roky za ním tahám croozer nebo malého v sedačce nebo toho většího na tyči.

Mám ho sice už 4 roky, ale moc na něm nejezdím a zdá se mi zbytečné kupovat nové, u tohoto mi navíc vyhovuje geometrie.

Neřešil někdo něco podobného? Budu rád za každý poznatek, co bych ještě mohl vyzkoušet.

Díky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...