davyt Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 No předpokládám, že ho nechal vyměnit v servisu.jojo, nechal jsem to měnit v servise. Bohužel je to křupkání taková závada, ze které jsou samozřejmě všichni servisáci "nadšení" a moc rádi ji odhaluíj, čemuž naprosto ruzumím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 jj, někdy je to o nervy na do přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Taky už jsem zaznamenal ... moc pěkné. Pro mě je jednička v klasické silniční cyklistice Colnago DSC_7512_final.jpgJakože fakt dost dobré kolo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 jojo, nechal jsem to měnit v servise. Bohužel je to křupkání taková závada, ze které jsou samozřejmě všichni servisáci "nadšení" a moc rádi ji odhaluíj, čemuž naprosto ruzumím :-)Jo jo je to poradna pakarna to mi povidej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Konečne dneska dopo vysvitlo slunce, na teloměru 0 takže takhle-Paráda : IMG_20150131_120543.jpgNová přední vidle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 prosim tě, a na těch jehlách má i kufry? Tak určitěěě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Normálně ale vozí tretry, jehly jen na speciální akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Nová přední vidle...?Jo jo ,oproti tý původní docela rozdíl a změna k lepšímu;) Upraveno 1. února 2015 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Na kolo to u nas neni, je zima a snih:(, tak jsem se alespon prosel po oblibenym trailiku. 12kilacku, bylo to pekny, ale kolo je kolo:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Pánové bikeři z okolí Prahy, nemáte někdo zkušenost (či neznáte), servis na handbike? Díky. Již netřeba. Našel jsem. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Kurna...jako bajkování v zimě jo, ale ted sem si prohlížel fotky z léta...už se Těšín na letní svihy..kolem vody...hospůdka...už aby to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 to máš pravdu,pěkné počasí,teplo,posezení u vyjížděk....chybí mi to neskutečeně,toto počasí je prostě naprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 tak tak...a hlavně je i dlouho vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 V zimě nejezdím a na válce se nepřinutím, takže chodím 2-3 týdně na spinning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 tak já taky občas sednu na rotoped...ale proste letní švih nic nenahradí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Trenažér miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Jarett-krasna holka a fotka je taky moc povedenaKupko- )Spine- Lva, 125mm, vedeni vnitrkemtltak jak?jsem napjatej co to bude teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Zatim nic:(, ceka se na zadni stvbu az to amici poslou... Tesim se jak prase. Za tejden ma byt +10C tak to zacne:)TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 no mohl si hodit malou nápovědu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Poctivej hlinik, us handmade, dw link tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky