Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 2. 2015 v 16:28, Gustaf napsal:

ale jooo...tak to záleží na každým. Já jsem prostě zvyklej na svojí Foxinu 100mm a mám raději XC jízdy na tom mým bajku. u 140 už je přeci jen ten posez trochu jinej a to už by mě asi nevyhovovalo...ale jak říkám, záleží na vkusu každého soudruha  :clap:  hlavně že to vyhovuje tobě....

já si myslím že je to jen o zvyku a ani by ti to nepřišlo že tam je takovej zdvih :cheers: po chvíli ježdění

Odesláno

koukal jsem na to, ale... celkem casto me prilba spadne z kola kdyz treba nekdo davm pivko, apod :) Zalezi jak moc je to cidlo citlive, kolikrat bych si na tech 30s ani nevzpomel. Bal bych se ,,zbytecnych´´ vyjezdu. Kazdopadne napad dobrej.

Koukali jste na predpoved? Bude ,,teplo´´ :) a v patek nebo v sobotu si jedu pro bike. Huraaaa:)

tl

Odesláno

tak je to samo trošku přehnané to "teplo" :lol2: to ještě tak 2 měsíce aspoň

no jsem moc zvědavej,tak sem pak hned nahoď foto dokud to nebudeš mít jak hroudu blata :clap:

Odesláno

Ja hned volal kamose a on ze neni problem. Akorat todle je na par dni daleko, takze kdyz bude ok pocasi, mozna zkusime Gardu nabo Istrii. Tam by druhej breznovej mohlo byt okolo tech 15C:)

tl

Odesláno

Tak po cca. dvou měsíční pauze jsem si to včera trochu dal. Super to bylo, dnes určitě repeté, venku modro, asi pojedu někam dál. Polsko radši ne, v noci je ještě celkem kosa  :clap:  

post-364-0-83646600-1423816492_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...