spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 V 6. 2. 2015 v 16:28, Gustaf napsal: ale jooo...tak to záleží na každým. Já jsem prostě zvyklej na svojí Foxinu 100mm a mám raději XC jízdy na tom mým bajku. u 140 už je přeci jen ten posez trochu jinej a to už by mě asi nevyhovovalo...ale jak říkám, záleží na vkusu každého soudruha hlavně že to vyhovuje tobě....já si myslím že je to jen o zvyku a ani by ti to nepřišlo že tam je takovej zdvih po chvíli ježdění
kupko Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Tak co panove take umite tak jezdit jako Jolanda Neff :-)
Roland Sands Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Dneska super, je to zmrzlé a krásně svítí.
Roland Sands Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Díky, kolo je od místního člena. Jen jsem vyměnil pneu a říditka. Časem možná sedlo, nemá někdo?
spineshank Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 to chce zkusit na co bude tvoje prdelka
spineshank Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 na toto jsem teď narazilmyslím že to může být dobrá věchttp://mtbs.cz/clanek/jezdite-sami-zluty-knoflik-icedot-vam-muze-zachranit-zivot/kategorie/tech-news
TLD Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 koukal jsem na to, ale... celkem casto me prilba spadne z kola kdyz treba nekdo davm pivko, apod Zalezi jak moc je to cidlo citlive, kolikrat bych si na tech 30s ani nevzpomel. Bal bych se ,,zbytecnych´´ vyjezdu. Kazdopadne napad dobrej.Koukali jste na predpoved? Bude ,,teplo´´ a v patek nebo v sobotu si jedu pro bike. Huraaaa:)tl
spineshank Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 tak je to samo trošku přehnané to "teplo" to ještě tak 2 měsíce aspoňno jsem moc zvědavej,tak sem pak hned nahoď foto dokud to nebudeš mít jak hroudu blata
TLD Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Byl jsem v tech kopcich 2x autem a 1x na moto a je tam krasne. A na kole to musi byt pecka. Co takhle par dni treba v prvni pulce brezna?:)Kdyby nahodou zklamalo pocasi, muze se to pojmout jako gastro tour:)tl http://mtbs.cz/clanek/za-zimnim-bikovanim-do-finale-ligure/kategorie/ostatni
TLD Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ja hned volal kamose a on ze neni problem. Akorat todle je na par dni daleko, takze kdyz bude ok pocasi, mozna zkusime Gardu nabo Istrii. Tam by druhej breznovej mohlo byt okolo tech 15C:)tl
Klabrdon Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Jsem nutně potřeboval k biku žiletku a tady je výsledek:-)
African Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak po cca. dvou měsíční pauze jsem si to včera trochu dal. Super to bylo, dnes určitě repeté, venku modro, asi pojedu někam dál. Polsko radši ne, v noci je ještě celkem kosa
Gustaf Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 ciwe...já ted nějak nemám na bajka chuť. jak sem se navnadil tím letem a hezkým pocasim
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 má to to samý,jen vidím Afriho fotku je mi kosa já prostě pořebuju něco takové aby se mi dobře jezdilo
Gustaf Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 jo ciwe...dobrý...jenže to bys jezdil raději na ni než na kole.
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 se na to díváš blbě,já myslel samo počasí a krajinu....o tu ženskou vůbec nejde toto by taky bylo pěkný někde potkat
Klabrdon Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Mě zima zas tak neva, ale uznávám, že léto je lepší :-)Já jdu dneska pojedu projet silnici, tak se těšim jak malej :-)
Doporučené příspěvky