mr.BSE Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Nádherný fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 gratulace,jakou si koupil?Po zkoušení asi deseti kousků jsem vzal Alpina Mythos 2.0 black-white-green. Sedí mně jak ulitá, už se těším až ji zkusím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Cyklistika v Cortina d'Apezzo je nejvíc .... Foceno v průběhu sjezdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Kluci'moc krasny fotky......uplne jsem se ted u kafe zasnil byt tam ted:-) Uz se tesim na to pocasi,slunicko,zelenou travu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 To je fakt nádhera. Tiše zavidim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Po zkoušení asi deseti kousků jsem vzal Alpina Mythos 2.0 black-white-green. Sedí mně jak ulitá, už se těším až ji zkusím :-)vypadá dobře,v Německu vyhrála i nějakej test píšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Diky kluci.Dane, kde je to foceny? Moc pekny.A ta Cortina bez komentare.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 TLD: je to v Beskydech, Kamenity, jedno z nejhezcich mist. Mala chaticka, ted komplet po rekonstrukci, kdysi tam byla mala skola ci co. Te vyhled tam je moc fajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Učitelka, co v té škole kdysi učila, bydlí dodnes v domku hned vedle. Ten kopec naproti je prales Mionší. Moje oblíbená chata, v současnosti asi špička v Beskydech, co se týče jídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jj, my tam meli v 2008 dokonce svatbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Dik za vysvetleni, pekny misto.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jj, my tam meli v 2008 dokonce svatbuTu já měl na protějším hřebenu sa Skalce. A tak to má být, tak je to v brožuře. Slovy Jarchovského, hlavně ne na fízlárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Na Skalce je ted provoznim clovek, ktery tehdy sefoval Kamenitemu - Szotek, hodne pohodovy clovek na svem miste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jeho předchůdce je můj kamarád. Tak proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) http://www.uci.ch/mountain-bike/news/article/2015-uci-mountain-bike-world-cup-calendar-published/ za chvilku nám to začíná...to zas bude podíváná... Upraveno 19. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 tak hlavně se už jede toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Jj...maratonek už je v plným proudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 ty devětadváci letí co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 deeeepa... 26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 ty devětadváci letí co?já myslím ze to bude jezdcem.technikou určí nese...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky