Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ja taky, ale udajne to ma zlepsovat prokrvovani svalu a tudiz je to dobry i na ,,krecky´´. Tak me zajima, zda to fakt pomuze nebo jsou to jen kecicky:)

tl

Odesláno

Kuci, mate zkusenost a pouzivate nekdo kompresni podkolenky? Ma cenu to koupit?

tl

toto nevozím a ani neznám nikoho kdo by to používal,popravdě si myslím že to neublíží ničemu,ale nějakej přínos tomu taky nedávám 

Odesláno

sem se těšil na to slunce a velký kulový..

tady svítí jak na Jadranu,ale teplo ještě moc není...vidím to na krásnej víkend,to se už pěkně prohřeje a bude víc času jak večer po práci :cheers:

TLD já bych to klidně zkusil,ale myslím že by mi v tom bylo moc teplo,na chladnější počasí to může být cajk

Odesláno

Tady sviti a je pekne. Dneska to bude kochacka, tak na hodku. Zase me boli loket z toho debilniho dreva:).Ale predpoved je prizniva, musim uz naplanovat prvni letosni bike trip. Ja uz se tak moc tesim, spani v aute v prirode, vecer maso a pivko, k snidani vajicka na speku, hygiena v potoce/rybnice a celej den na kole. Jupiii :)

tl

Odesláno

Hele parkrat sem sam byl a neni to uplne ono. Na kole jezdis opatrnejs a vecer u piva se nikdo nesmeje Tvejm kecem:) Takze se vzdycky nekdo najde. Tento vikend jsem planoval nejaky jezdeni, bohuzel partak me to odmitnul kvuli nejaky uzaverce co musi dodelat. Pak do konce dubna neco mam, a zacatkem kvetna uvazuju nad rychlebkama a koncem kvetna asi nejaky rakousko. Vzdy tak 2-4dny. Libilo by se me i Rumunsko, autem a na moto uz to tam znam, tak na biku by to pro me byla premiera, ale tam nikdo nechce jet:(.

tl

Odesláno

takle na dyl asi jo, ale jakmile se jedu jen projet, tak raději sam...jedu si podle svého a vycistim hlavu. Mám to tak radši. jasný, ze jednou za čas s kamosema taky..k tomu nezbytné nutná zastávka na pivo :D

Odesláno

Tak cca 90% vyjizdek pres den jezdim sam. Obcas se pridam k rodicum, coz je sila, protoze cestou porad neco trhaj nebo sbiraj a obcas jedu se sousedem, to je naopak fajn, protoze to byva min 50-60km. Ale jinak solo a mam to jako ty. Akorat si na nejaky veci netroufam, abych nekde nezustal lezet. No a ty vicedeni tripy mam radsi s nekym, to je vetsi sranda.

tl

Návštěvník
Odesláno

To ja taky, ale udajne to ma zlepsovat prokrvovani svalu a tudiz je to dobry i na ,,krecky´´. Tak me zajima, zda to fakt pomuze nebo jsou to jen kecicky:)

tl

Na triatlonech to vozili snad všichni, kromě mě :D nedávno jsem je dostal a parkrát v nich byl běhat a na kole a rozdíl teda moc nepozoruju. Jednou za čas si je vezmu, ale příjde mi to nezvyk a navíc to blbě vypadá :D

Odesláno

Na triatlonech to vozili snad všichni, kromě mě :D nedávno jsem je dostal a parkrát v nich byl běhat a na kole a rozdíl teda moc nepozoruju. Jednou za čas si je vezmu, ale příjde mi to nezvyk a navíc to blbě vypadá :D

jj nikdo jako debil přeci na kole vypadat :lol2:  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...