TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Kuci, mate zkusenost a pouzivate nekdo kompresni podkolenky? Ma cenu to koupit?tl
kupko Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Zdar panove doufam ze se nekdo ukazete na zavode Bolaticka 30 :-) www.scbolatice.cz
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 já jezdim v normálních fuseklich nebo kotnikovych. v zimě taham teplejší sportovní fusky do půlky lejtek
TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 To ja taky, ale udajne to ma zlepsovat prokrvovani svalu a tudiz je to dobry i na ,,krecky´´. Tak me zajima, zda to fakt pomuze nebo jsou to jen kecicky:)tl
spineshank Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Kuci, mate zkusenost a pouzivate nekdo kompresni podkolenky? Ma cenu to koupit?tltoto nevozím a ani neznám nikoho kdo by to používal,popravdě si myslím že to neublíží ničemu,ale nějakej přínos tomu taky nedávám
TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tak ja prestanu vymyslet voloviny a radsi pujdu jezdit:)tl
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 tak já par bajkeru viděl, co to nosí...i na hobby závodech. ale nevím jestli to funguje....škodit to snad nebude...že by to stáhlo nohu tak, ze se odkrvi
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 sem se těšil na to slunce a velký kulový..
spineshank Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 sem se těšil na to slunce a velký kulový..tady svítí jak na Jadranu,ale teplo ještě moc není...vidím to na krásnej víkend,to se už pěkně prohřeje a bude víc času jak večer po práci TLD já bych to klidně zkusil,ale myslím že by mi v tom bylo moc teplo,na chladnější počasí to může být cajk
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 tady už se prodírá...zmetek jeden. venkovní teploměr ukazuje 16st....což jde
TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tady sviti a je pekne. Dneska to bude kochacka, tak na hodku. Zase me boli loket z toho debilniho dreva:).Ale predpoved je prizniva, musim uz naplanovat prvni letosni bike trip. Ja uz se tak moc tesim, spani v aute v prirode, vecer maso a pivko, k snidani vajicka na speku, hygiena v potoce/rybnice a celej den na kole. Jupiii tl
TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Hele parkrat sem sam byl a neni to uplne ono. Na kole jezdis opatrnejs a vecer u piva se nikdo nesmeje Tvejm kecem:) Takze se vzdycky nekdo najde. Tento vikend jsem planoval nejaky jezdeni, bohuzel partak me to odmitnul kvuli nejaky uzaverce co musi dodelat. Pak do konce dubna neco mam, a zacatkem kvetna uvazuju nad rychlebkama a koncem kvetna asi nejaky rakousko. Vzdy tak 2-4dny. Libilo by se me i Rumunsko, autem a na moto uz to tam znam, tak na biku by to pro me byla premiera, ale tam nikdo nechce jet:(.tl
Gustaf Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 takle na dyl asi jo, ale jakmile se jedu jen projet, tak raději sam...jedu si podle svého a vycistim hlavu. Mám to tak radši. jasný, ze jednou za čas s kamosema taky..k tomu nezbytné nutná zastávka na pivo
TLD Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tak cca 90% vyjizdek pres den jezdim sam. Obcas se pridam k rodicum, coz je sila, protoze cestou porad neco trhaj nebo sbiraj a obcas jedu se sousedem, to je naopak fajn, protoze to byva min 50-60km. Ale jinak solo a mam to jako ty. Akorat si na nejaky veci netroufam, abych nekde nezustal lezet. No a ty vicedeni tripy mam radsi s nekym, to je vetsi sranda.tl
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 To ja taky, ale udajne to ma zlepsovat prokrvovani svalu a tudiz je to dobry i na ,,krecky´´. Tak me zajima, zda to fakt pomuze nebo jsou to jen kecicky:)tlNa triatlonech to vozili snad všichni, kromě mě nedávno jsem je dostal a parkrát v nich byl běhat a na kole a rozdíl teda moc nepozoruju. Jednou za čas si je vezmu, ale příjde mi to nezvyk a navíc to blbě vypadá
spineshank Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Na triatlonech to vozili snad všichni, kromě mě nedávno jsem je dostal a parkrát v nich byl běhat a na kole a rozdíl teda moc nepozoruju. Jednou za čas si je vezmu, ale příjde mi to nezvyk a navíc to blbě vypadá jj nikdo jako debil přeci na kole vypadat
Doporučené příspěvky