obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Říkal jsem si, že ten avatar nebude náhoda Imho skvělá volba. vdaka ,po dlhych rokoch zmena znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi... Noo,moc neváži /pod 11 kg/, ja mu to však pekne kazím s mojou váhou... Ten ROCKY MOUNTAINE úprimne závidím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Tak jsem dnes k silničce pořídil MTB bráchu v srpnu jsem měl týden jednoho Epica na testování a musím říct, že 29" je nejvíc S-Works Epic Carbon 29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Brácha ma príma bráchu ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Tak jsem dnes k silničce pořídil MTB bráchu v srpnu jsem měl týden jednoho Epica na testování a musím říct, že 29" je nejvíc S-Works Epic Carbon 29 na 29-ve kolesa som pocul chvalu ale nemozem si pomoct,je to strasne z mojho pohladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 ale farebne je uzasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Noo,moc neváži /pod 11 kg/, ja mu to však pekne kazím s mojou váhou... Ten ROCKY MOUNTAINE úprimne závidím. :-) ROCKY sa zajtra zacina skladat ,uz sa tesim ako maly chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Tak jsem dnes k silničce pořídil MTB bráchu v srpnu jsem měl týden jednoho Epica na testování a musím říct, že 29" je nejvíc S-Works Epic Carbon 29 Tak to je strela, gratulujem. Pefektny vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Ten Spešl je parádní. A na "29" jsem zatím slyšel samou chválu, ve spojení s rámem to bude fakt raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Ten Spešl je parádní. A na "29" jsem zatím slyšel samou chválu, ve spojení s rámem to bude fakt raketa Jezdil jsem na předprodukční verzi, která měla ještě duralové ráfky a vážila 10,2kg. Sériová verze má full carbon výplety a váží 9,8 takže doufám, že ta raketa to bude. Měl bych mít na vyzkoušení ještě Tufo galusky i s novými výpety tak uvidím jak to poletí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Bezvadné kolo, vzpomněl jsem si na Cannondale Scalpela model roku 2007, kterého jsem dostal. To bylo dobré a hodně zvláštní kolo hlavně stavbou přední vidlice. Jarku, udělej mi živou fotku, víš, že se na krásné kolo rád podívám. Mimochodem, migrací k Rolexu si mě hodně zklamal. Doufám, že to není úplně 100% jev a že se budu moci jednou podívat alespoň na Snoopyho. Chystám si jednu Omegu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Krásny kolo, já mám obyčejnýho GT Avalanche 1.0 ale jsem s ním spokojenej. Dneska jsem si objednal návleky na tretry a jestli bude o víkendu těch slibovanejch 8 nad nulou tak vyrazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 to quaero - nebuď měkký. Teď o víkendu jsem byl kontrolovat vleky a nestačil jsem se divit na kolik jsem narazil bikerů. Přitom byla zima jako v morně, na silnicích vyježděné koleje a všude samý led, to muselo být držkopádů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Já jsem právě byl před 14ti dny. Částečně po sněhu/ledu a bylo to dost o hubu. Navíc nemám zimní pláště. Když se jedu projet tak si to chci užít a né se strachovat kde hodím držku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Bezvadné kolo, vzpomněl jsem si na Cannondale Scalpela model roku 2007, kterého jsem dostal. To bylo dobré a hodně zvláštní kolo hlavně stavbou přední vidlice. Jarku, udělej mi živou fotku, víš, že se na krásné kolo rád podívám. Mimochodem, migrací k Rolexu si mě hodně zklamal. Doufám, že to není úplně 100% jev a že se budu moci jednou podívat alespoň na Snoopyho. Chystám si jednu Omegu . Mám ho zatím v práci, tak jak bude hotové dám foto, ještě čekám na ty Tufa, a kokpit od Ritchey Jinak na Scalpelu jsem 3 roky závodil. Na obou verzích a jejich Lefty vidlice považuji dodnes za vrchol pružení. Na druhou stranu Specialized se svým Brain systémem myslím dost utekl konkurenci a naopak Cannondale od doby co je ve vlastnictví skupiny Dorel jen upadá A Rolex ? ... no Omeg už jsem měl prostě dosti , ale nezanevřel jsem na ni, to ani náhodou. Speedmaster považuji za ikonu hodinářství a ten mě drží pořád. A taky jsem to prostě chtěl zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Tak jsem dnes k silničce pořídil MTB bráchu v srpnu jsem měl týden jednoho Epica na testování a musím říct, že 29" je nejvíc S-Works Epic Carbon 29 parádní stroječek, ja mam epica 2009, nemuzu si stezovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 ja som v priebehu 10 rokov sedlal 2x enduro a teraz musi z domu prec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 pěkná dílnička... http://vimeo.com/18969652 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ja som v priebehu 10 rokov sedlal 2x enduro a teraz musi z domu prec ... A proč? Je to jedno z nejuniverzálnějších kol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 A proč? Je to jedno z nejuniverzálnějších kol... No přece protože Rocky Mountain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky