Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat :sad01_anim:

LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi...

Noo,moc neváži /pod 11 kg/, ja mu to však pekne kazím s mojou váhou... Ten ROCKY MOUNTAINE úprimne závidím. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes k silničce pořídil MTB bráchu :) v srpnu jsem měl týden jednoho Epica na testování a musím říct, že 29" je nejvíc :)

S-Works Epic Carbon 29

na 29-ve kolesa som pocul chvalu ale nemozem si pomoct,je to strasne z mojho pohladu

Odkaz ke komentáři

Ten Spešl je parádní. A na "29" jsem zatím slyšel samou chválu, ve spojení s rámem to bude fakt raketa :)

Jezdil jsem na předprodukční verzi, která měla ještě duralové ráfky a vážila 10,2kg. Sériová verze má full carbon výplety a váží 9,8 takže doufám, že ta raketa to bude. Měl bych mít na vyzkoušení ještě Tufo galusky i s novými výpety tak uvidím jak to poletí :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Bezvadné kolo, vzpomněl jsem si na Cannondale Scalpela model roku 2007, kterého jsem dostal. To bylo dobré a hodně zvláštní kolo hlavně stavbou přední vidlice.

Jarku, udělej mi živou fotku, víš, že se na krásné kolo rád podívám.

Mimochodem, migrací k Rolexu si mě hodně zklamal. Doufám, že to není úplně 100% jev a že se budu moci jednou podívat alespoň na Snoopyho. Chystám si jednu Omegu :).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to quaero - nebuď měkký. Teď o víkendu jsem byl kontrolovat vleky a nestačil jsem se divit na kolik jsem narazil bikerů. Přitom byla zima jako v morně, na silnicích vyježděné koleje a všude samý led, to muselo být držkopádů.

Odkaz ke komentáři

Bezvadné kolo, vzpomněl jsem si na Cannondale Scalpela model roku 2007, kterého jsem dostal. To bylo dobré a hodně zvláštní kolo hlavně stavbou přední vidlice.

Jarku, udělej mi živou fotku, víš, že se na krásné kolo rád podívám.

Mimochodem, migrací k Rolexu si mě hodně zklamal. Doufám, že to není úplně 100% jev a že se budu moci jednou podívat alespoň na Snoopyho. Chystám si jednu Omegu :).

Mám ho zatím v práci, tak jak bude hotové dám foto, ještě čekám na ty Tufa, a kokpit od Ritchey :) Jinak na Scalpelu jsem 3 roky závodil. Na obou verzích a jejich Lefty vidlice považuji dodnes za vrchol pružení. Na druhou stranu Specialized se svým Brain systémem myslím dost utekl konkurenci a naopak Cannondale od doby co je ve vlastnictví skupiny Dorel jen upadá :(

A Rolex ? ... no Omeg už jsem měl prostě dosti :), ale nezanevřel jsem na ni, to ani náhodou. Speedmaster považuji za ikonu hodinářství a ten mě drží pořád. A taky jsem to prostě chtěl zkusit :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...