Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No přece protože Rocky Mountain :D

Já jsem měl kdysi Rocky Mountain Vertex T.O. :) .... to už je ale strašně dlouho, pak ještě Fat Chance Yoo Eddy. Joo to byla ta krásná 90. léta ...

Odesláno

ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau :)

Posted Image

A to je na vinařské stezky věru slušný oř :) Nezapomeň, že ve Valticích se letos jede Vinařská 50 Kolo pro život :)

Odesláno (upraveno)

Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera :D

Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame.

No, kačera ne...ale zrovna v té době jsem začal MTB objevovat...

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera :D

Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame.

No to bylo. A ten Fat si tehdy půjčovali do Pelotonu, aby o něm mohli napsat článek. Co vím bylo to jediné kolo v Evropě. Já vůl ho pak za pár šušňů prodal ...

Odesláno (upraveno)

no to nevim, nasrouboval sem na to drzak na flasku a zjistil jsem, ze na rozdil od myho minulyho kola mi nevleze sedmicka vina do toho drzaku...

vymenil sem loni za hodinky :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

woe, ty bys lil grüner Veltliner od Domaine Wachau, nejlepe Federspiel, do camelbagu??? :D

:D ... no já už jednou dokonce svařil archív bratru za 3000 :D ... ale byl dobrý

Odesláno

Protože Rocky Mountain moc neberu :) Dnes už je to opravdu už hoodně jen o těch krásnejch lístečkách, nostalgii a příšerných cenách u Jurky. :) Žádnej zázrak proti jiným značkám není. Pro mě měla tahle značka největší kouzlo v době RM6 a pak Slayer. Bohužel jsem viděl úplně všechny tyto rámy prasklé, tak mě legenda RM docela přešla...Posted Image Ale chápu ten punc originality a tak.

Odesláno

no to nevim, nasrouboval sem na to drzak na flasku a zjistil jsem, ze na rozdil od myho minulyho kola mi nevleze sedmicka vina do toho drzaku...

vymenil sem loni za hodinky :)

:lol2:
Odesláno

Já jsem měl kdysi Rocky Mountain Vertex T.O. :) .... to už je ale strašně dlouho, pak ještě Fat Chance Yoo Eddy. Joo to byla ta krásná 90. léta ...

měl jsi to ale pěkně vymazlený:)

Odesláno

měl jsi to ale pěkně vymazlený:)

Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí :) Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 :D

Odesláno

Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí :) Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 :D

U bajkerů mě vždy fascinovala obsese váhou a ochota platit za gram asi tak stejně jak česká celebrita.

Jinak jaký je zdejší názor na www.racebike.cz ?

Odesláno (upraveno)

ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau :)

Moc pěkné :clap: na vinnou stezku IMHO "totálně overdressed" ale až tě omrzí rád to od tebe koupím :-)

Upraveno uživatelem Duke650
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...