Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera :D

Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame.

No, kačera ne...ale zrovna v té době jsem začal MTB objevovat...

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera :D

Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame.

No to bylo. A ten Fat si tehdy půjčovali do Pelotonu, aby o něm mohli napsat článek. Co vím bylo to jediné kolo v Evropě. Já vůl ho pak za pár šušňů prodal ...

Odkaz ke komentáři

Protože Rocky Mountain moc neberu :) Dnes už je to opravdu už hoodně jen o těch krásnejch lístečkách, nostalgii a příšerných cenách u Jurky. :) Žádnej zázrak proti jiným značkám není. Pro mě měla tahle značka největší kouzlo v době RM6 a pak Slayer. Bohužel jsem viděl úplně všechny tyto rámy prasklé, tak mě legenda RM docela přešla...Posted Image Ale chápu ten punc originality a tak.

Odkaz ke komentáři

měl jsi to ale pěkně vymazlený:)

Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí :) Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 :D

Odkaz ke komentáři

Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí :) Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 :D

U bajkerů mě vždy fascinovala obsese váhou a ochota platit za gram asi tak stejně jak česká celebrita.

Jinak jaký je zdejší názor na www.racebike.cz ?

Odkaz ke komentáři

ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau :)

Moc pěkné :clap: na vinnou stezku IMHO "totálně overdressed" ale až tě omrzí rád to od tebe koupím :-)

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...