Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 No přece protože Rocky Mountain Já jsem měl kdysi Rocky Mountain Vertex T.O. .... to už je ale strašně dlouho, pak ještě Fat Chance Yoo Eddy. Joo to byla ta krásná 90. léta ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 No přece protože Rocky Mountain Chorche:spravna odpoved druhe enduro ma sedem a pol roka a prisla vyhodna ponuka a chut na zmenu a ... je to tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau A to je na vinařské stezky věru slušný oř Nezapomeň, že ve Valticích se letos jede Vinařská 50 Kolo pro život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame.No, kačera ne...ale zrovna v té době jsem začal MTB objevovat... Upraveno 3. února 2011 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Ten Vertex je úplně boží, to muselo být v té době neskutečné dělo...to já ještě tahal kačera Sibirnaya: na nebikera parádní bike, Giant tě nezklame. No to bylo. A ten Fat si tehdy půjčovali do Pelotonu, aby o něm mohli napsat článek. Co vím bylo to jediné kolo v Evropě. Já vůl ho pak za pár šušňů prodal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 (upraveno) no to nevim, nasrouboval sem na to drzak na flasku a zjistil jsem, ze na rozdil od myho minulyho kola mi nevleze sedmicka vina do toho drzaku... vymenil sem loni za hodinky Upraveno 3. února 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ... zjistil jsem, ze na rozdil od myho minulyho kola mi nevleze sedmicka vina do toho drzaku... To snadno řeší Camelbag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 woe, ty bys lil grüner Veltliner od Domaine Wachau, nejlepe Federspiel, do camelbagu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 woe, ty bys lil grüner Veltliner od Domaine Wachau, nejlepe Federspiel, do camelbagu??? ... no já už jednou dokonce svařil archív bratru za 3000 ... ale byl dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 ... no já už jednou dokonce svařil archív bratru za 3000 ... ale byl dobrý urcite sa potesil archivu v hrnceku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 urcite sa potesil archivu v hrnceku No já už byl poněkud ovíněný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 urcite chutilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Protože Rocky Mountain moc neberu Dnes už je to opravdu už hoodně jen o těch krásnejch lístečkách, nostalgii a příšerných cenách u Jurky. Žádnej zázrak proti jiným značkám není. Pro mě měla tahle značka největší kouzlo v době RM6 a pak Slayer. Bohužel jsem viděl úplně všechny tyto rámy prasklé, tak mě legenda RM docela přešla... Ale chápu ten punc originality a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Dnes som kúpil Specialized Enduro Expert, už sa teším na lepšie počasie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 no to nevim, nasrouboval sem na to drzak na flasku a zjistil jsem, ze na rozdil od myho minulyho kola mi nevleze sedmicka vina do toho drzaku... vymenil sem loni za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Já jsem měl kdysi Rocky Mountain Vertex T.O. .... to už je ale strašně dlouho, pak ještě Fat Chance Yoo Eddy. Joo to byla ta krásná 90. léta ... měl jsi to ale pěkně vymazlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 měl jsi to ale pěkně vymazlený Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Ne toto jsou fotky z netu. V té době jsem fotil na kinofilm a skenovat se mi nechtějí Obě byla ale v podobné výbavě - Race Face, Sycros, Ringlé apod. No dnes je už prostě jiná doba ... jinak 29 jsem vážil a bez pedálů má 9,8kg a až ji potuním, tak se snad dostanu na těch 9 U bajkerů mě vždy fascinovala obsese váhou a ochota platit za gram asi tak stejně jak česká celebrita. Jinak jaký je zdejší názor na www.racebike.cz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) ja letos poprve sednu na svou lonskou akvizici, tak jsem zvedavej.. podotykam, ze nejsem biker ani v nejmensim, ceka me vinna stezka u Wachau Moc pěkné na vinnou stezku IMHO "totálně overdressed" ale až tě omrzí rád to od tebe koupím :-) Upraveno 6. února 2011 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky