Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal a poprvé vyrazil. Jezdil jsem celý den a naprostá pecka.

je to pro mě splněný sen a jsem rád, že očekávání se naplnilo do puntíku :)

Zip.jpg

Ziq.jpg

Zis.jpg

Odesláno

Tak dneska 40km, z Jílového (ČSD) na Smíchov (ČSD). Počasí super.

Posázaví nádhera.

Cyklostezka Zbraslav - centrum Prahy na blití. Poprvé a naposledy. Jako je asi fajn, že tato cyklistická dálnice existuje, ale poetika jde do háje. Pro neznalé - frekvence je asi jako D1, akorád na kolech - a to se člověk ještě mačká s bruslařema...

Odesláno

Afri a co by tě zajímalo? Jinak co mě hodně překvapilo jsou kola 27,5. Nečekal jsem, že to bude takový rozdíl, ale jízda je mnohem stabilnější, na skocích jsem byl jistější a jak je to takovej tank tak to všechno pěkně přejede. Samo v zatáčkách je to o něco línější. Potom ještě musím pořešit vedení bowdenů rámem. Je sice pěkný, že nejsou vidět, ale dělají bordel takže tam budu muset dát molitan...

Odesláno

Jj, s kámošem jsme to postavili. Zpracování kola je myslím standartní, lak je moc hezký, v reálu ta barva vypadá mnohem líp než na fotkách  Ještě to furt zbývá doladit, koupit převodník, lepší kotouče a láká mě i ta tel. sedlovka, ale to je dost drahá sranda.

Odesláno (upraveno)

Tak včera 134km na silnici a průměrná rychlost 32 km/h, sice dneska nemůžu chodit, ale stálo to za to :)

Upraveno uživatelem vojta1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...