FrantisekH Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 no co no...strjne jezdim na klobouka..
wave ceptor Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 syn jak to viděl, říkal to by byla nádhera....ale pak uviděl cenu.
FrantisekH Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 jo do litru bych taky do ní šel hned
kupko Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Díky kluci, mám hroooznou radost Krasavec tak at se ti na nem dobre jezdi :-)
tommas4 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Tak to si delas srandu ne? musi to klouzat jako prase zadna stabilita - blazen hodte na nej sit- :-)No prostě nejsem tak bohatej abych měl tolik kol. Silničku do hospody neberu a tak můj offroad bike musí občas splnit funkci hospodskýho kola. No a to dá rozum že nepudu na pivo v tretrách. Jo ale u mě je to jináč. Na silnici mám taky spdčka a moje horský kolo má malý kola (26"), pevnej rám! a je to tuším čtyři roky starej veterán, takže tady hraju třetí housle
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 No prostě nejsem tak bohatej abych měl tolik kol. Silničku do hospody neberu a tak můj offroad bike musí občas splnit funkci hospodskýho kola. No a to dá rozum že nepudu na pivo v tretrách. Jo ale u mě je to jináč. Na silnici mám taky spdčka a moje horský kolo má malý kola (26"), pevnej rám! a je to tuším čtyři roky starej veterán, takže tady hraju třetí housle To se dá vyřešit těmi pedály co na to nacvakneš ne ? což o to na těch bajkových spd asi do hospody dojedeš, ale zpátky už to může být o hubu
matous Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Tak dneska na htcku a se spuntem Sent from my iPhone using Tapatalk
Frantik Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Mladej by nemel hulit, takhle malej :-)
matous Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 (upraveno) Mladej by nemel hulit, takhle malej :-)Vona je to mala dneska ty holky jsou hrozne zkazeny Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. dubna 2015 uživatelem matous
mr.BSE Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Tak dneska to konečně vyšlo. První letošní vyjizdka, paradnich 48km :-) prdel mě bolí až pod krkem :-D
Gustaf Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 njn, první švihy bejvaj bolestivý :-D
Frantik Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Vona je to mala dneska ty holky jsou hrozne zkazeny Sent from my iPhone using TapatalkTo jo :-)
mr.BSE Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 njn, první švihy bejvaj bolestivý :-DTo ano, ale připadá mně, že rok od roku je ta první jízda horší a horší :-D
kloubik Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Pridam se do party... V patek vicemene poprve tenhle rok na kole ( cca 2 hodiny na silnicce) a dneska znovu lehkou hodinku a pul a kdyz jsem se po patku znova posadil na sedlo, myslel jsem ze to snad vzdam a nikam nejedu Jeste to asi chvili potrva nez se zase otlacim a zvyknu si. Ale projizdka paradni, uz se tesim na dalsi. V patek jedu domu a chystam se sundat z pudy pres 10 let staryho Apache Tuwatawa na Aliviu, to bude narez!
JTulis Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Snad Vám to tu nebudu moc spamovat internetovým plevelem ale musel jsem se s Váma o to podělit! Dle mě naprostá dokonalost.Retro elektro kolo ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. video na egarage ( perfektní učet doporučuji odebírat) a stránky s youtube kanálem Wintage http://vintageelectricbikes.com/https://www.youtube.com/channel/UCewsEMQL2cgN6W7ULyfjeDA Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem JTulis
spineshank Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak jsem se konečně dočkal a poprvé vyrazil. Jezdil jsem celý den a naprostá pecka.je to pro mě splněný sen a jsem rád, že očekávání se naplnilo do puntíku teda,člověk tu od pátku není a taková paráda se objeví veliká gratulace že už to máš v kupě vypadá to moc dobře a časem až bude teleskop to bude pecka
tommas4 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Jste mě zblbli tak jsem pořídil novej bajk. teda né mě, na to moje ježdění to stačí, pro mrňouse http://www.yedoo.eu/cz/detska-kola-yedoo/yedoo-pidapi-16/alu.aspx#Green
Doporučené příspěvky