Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to si delas srandu ne? musi to klouzat jako prase zadna stabilita - blazen hodte na nej sit- :-)

No prostě nejsem tak bohatej abych měl tolik kol. Silničku do hospody neberu a tak můj offroad bike musí občas splnit funkci hospodskýho kola. No a to dá rozum že nepudu na pivo v tretrách.

Jo ale u mě je to jináč. Na silnici mám taky spdčka a moje horský kolo má malý kola (26"), pevnej rám! a je to tuším čtyři roky starej veterán, takže tady hraju třetí housle :D

Odesláno

No prostě nejsem tak bohatej abych měl tolik kol. Silničku do hospody neberu a tak můj offroad bike musí občas splnit funkci hospodskýho kola. No a to dá rozum že nepudu na pivo v tretrách.

Jo ale u mě je to jináč. Na silnici mám taky spdčka a moje horský kolo má malý kola (26"), pevnej rám! a je to tuším čtyři roky starej veterán, takže tady hraju třetí housle :D

To se dá vyřešit těmi pedály co na to nacvakneš ne ? což o to na těch bajkových spd asi do hospody dojedeš, ale zpátky už to může být o hubu :D

Odesláno (upraveno)

Mladej by nemel hulit, takhle malej :-)

Vona je to mala :) dneska ty holky jsou hrozne zkazeny ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem matous
Odesláno

Pridam se do party... V patek vicemene poprve tenhle rok na kole ( cca 2 hodiny na silnicce) a dneska znovu lehkou hodinku a pul a kdyz jsem se po patku znova posadil na sedlo, myslel jsem ze to snad vzdam a nikam nejedu :) Jeste to asi chvili potrva nez se zase otlacim a zvyknu si. Ale projizdka paradni, uz se tesim na dalsi. V patek jedu domu a chystam se sundat z pudy pres 10 let staryho Apache Tuwatawa na Aliviu, to bude narez!

20150426_114404-01.jpeg

Odesláno (upraveno)

Snad Vám to tu nebudu moc spamovat internetovým plevelem ale musel jsem se s Váma o to podělit! Dle mě naprostá dokonalost.

Retro elektro kolo !

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

video na egarage ( perfektní učet doporučuji odebírat)

a stránky s youtube kanálem Wintage 

http://vintageelectricbikes.com/

https://www.youtube.com/channel/UCewsEMQL2cgN6W7ULyfjeDA

Upraveno uživatelem JTulis
Odesláno

Tak jsem se konečně dočkal a poprvé vyrazil. Jezdil jsem celý den a naprostá pecka.

je to pro mě splněný sen a jsem rád, že očekávání se naplnilo do puntíku :)

teda,člověk tu od pátku není a taková paráda se objeví :notworthy:  :cheers:

veliká gratulace že už to máš v kupě :clap:

vypadá to moc dobře a časem až bude teleskop to bude pecka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...