Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spine moc díky.. Ta sedlovka mě moc láká, ale jsem teď finančně úplně vyšťavenej takže bude až se trošku oklepu :)

naprosto přesně vím o čem mluvíš,já si tím prošel loni...vše poskládat..balík peněz najednou a pak zase v klídku pošetřit a letos jsem si jí pořídil :cheers: 

v klídku můžeš jezdit a pomalu šetřit,nic tě netlačí :clap:  :clap:

Odesláno

Tak si tak sedim pred skrini, koukam z okna, pak na predpoved pocasi a premyslim, zda ma cenu ty zimni hadry na kolo uklizet... :(

tl

Odesláno

Tak si tak sedim pred skrini, koukam z okna, pak na predpoved pocasi a premyslim, zda ma cenu ty zimni hadry na kolo uklizet... :(

tl

tady mělo být hnusně a svítí slunce,nádherně teplo hned od rána....ale věřím že až po práci budu chtít jet se projet tak se udělá hnusně :lol2:

Odesláno

Ahoj, ukončil jsem lyžařskou sezonu, Tak jsem včera večer dal alespoň 65 km na silničce.

Posledních 25 km v bouřce, kroupy, liják jako blázen z 20 st. se ochladilo na 10. 1. vyjížďka letos docela mazec.

Přemýšlím, že bych pořídil Scott scale 900 RC. Máte někdo zkušenost s jenotácem, jak se na tom jede, míň převodů, křížení řetězu atd?

Odesláno

Tak Author je od soboty doma a jsem zrejme prvni cerna ovce na foru s touto znackou :-) ... Samozrejme nemam skoro zadnou moznost srovnani, ale kolo je zpracovane na jednicku, vse funguje jak ma a s naslapama za 3 vyjizdky pouze dva pady :-D . Prikladam alespon jednu spatnou mobilovku pred garazi a pokusim se polepsit a nafotim neco z kopecku...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak Author je od soboty doma a jsem zrejme prvni cerna ovce na foru s touto znackou :-) ... Samozrejme nemam skoro zadnou moznost srovnani, ale kolo je zpracovane na jednicku, vse funguje jak ma a s naslapama za 3 vyjizdky pouze dva pady :-D . Prikladam alespon jednu spatnou mobilovku pred garazi a pokusim se polepsit a nafotim neco z kopecku...

tak velká gratulace k bike novému,ať slouží jak má a spoustu kvalitních km s ním
Odesláno

Taky at slouži :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...