Krupkic Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Spine moc díky.. Ta sedlovka mě moc láká, ale jsem teď finančně úplně vyšťavenej takže bude až se trošku oklepu
spineshank Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Spine moc díky.. Ta sedlovka mě moc láká, ale jsem teď finančně úplně vyšťavenej takže bude až se trošku oklepu naprosto přesně vím o čem mluvíš,já si tím prošel loni...vše poskládat..balík peněz najednou a pak zase v klídku pošetřit a letos jsem si jí pořídil v klídku můžeš jezdit a pomalu šetřit,nic tě netlačí
Gustaf Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 třebas me bude srát, tak te ji prodám :D
TLD Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak si tak sedim pred skrini, koukam z okna, pak na predpoved pocasi a premyslim, zda ma cenu ty zimni hadry na kolo uklizet... tl
spineshank Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak si tak sedim pred skrini, koukam z okna, pak na predpoved pocasi a premyslim, zda ma cenu ty zimni hadry na kolo uklizet... tltady mělo být hnusně a svítí slunce,nádherně teplo hned od rána....ale věřím že až po práci budu chtít jet se projet tak se udělá hnusně
Dali Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Ahoj, ukončil jsem lyžařskou sezonu, Tak jsem včera večer dal alespoň 65 km na silničce.Posledních 25 km v bouřce, kroupy, liják jako blázen z 20 st. se ochladilo na 10. 1. vyjížďka letos docela mazec. Přemýšlím, že bych pořídil Scott scale 900 RC. Máte někdo zkušenost s jenotácem, jak se na tom jede, míň převodů, křížení řetězu atd?
odjinud Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak Favorit chce patrně následovat Prim (Elton): http://ekonomika.idnes.cz/retro-znackam-se-dari-05r-/ekonomika.aspx?c=A150427_101654_ekonomika_fih#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
fendelik Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak Author je od soboty doma a jsem zrejme prvni cerna ovce na foru s touto znackou :-) ... Samozrejme nemam skoro zadnou moznost srovnani, ale kolo je zpracovane na jednicku, vse funguje jak ma a s naslapama za 3 vyjizdky pouze dva pady :-D . Prikladam alespon jednu spatnou mobilovku pred garazi a pokusim se polepsit a nafotim neco z kopecku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Author good. Mám silnici Author od loňska a super.
wave ceptor Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Pro příznivce Commencal od pana profesora. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem wave ceptor
spineshank Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak Author je od soboty doma a jsem zrejme prvni cerna ovce na foru s touto znackou :-) ... Samozrejme nemam skoro zadnou moznost srovnani, ale kolo je zpracovane na jednicku, vse funguje jak ma a s naslapama za 3 vyjizdky pouze dva pady :-D . Prikladam alespon jednu spatnou mobilovku pred garazi a pokusim se polepsit a nafotim neco z kopecku...tak velká gratulace k bike novému,ať slouží jak má a spoustu kvalitních km s ním
fendelik Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Vsem diky, radost je zatim velika...
spineshank Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Vsem diky, radost je zatim velika...třebas se potkáme na smelcu jestli tam někdy zajedes
shotik Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Nekde jsem o tomhle authoru cetl ze se neco podelava na zadni stavbe. Tak bacha.
Krupkic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 wawe: kamil je borec, hrozně si to dává Chtěl jsem jet k němu na kemp, ale mám to na všechny hrozně daleko...
kupko Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak Author je od soboty doma a jsem zrejme prvni cerna ovce na foru s touto znackou :-) ... Samozrejme nemam skoro zadnou moznost srovnani, ale kolo je zpracovane na jednicku, vse funguje jak ma a s naslapama za 3 vyjizdky pouze dva pady :-D . Prikladam alespon jednu spatnou mobilovku pred garazi a pokusim se polepsit a nafotim neco z kopecku...Taky at slouži :-)
Doporučené příspěvky