spineshank Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Tak prave ted návrat z vyjížďky,malinko chladněji ale super ježdění za tmy.....dali jsme si krasnejch 44 km,dvě pressa k tomu......spokojenost....a zítra znova
kupko Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 pěkný pěkný...ale dyť ty máš bílý HTXko, ne?Jo mas pravdu mam ale na jizni moravu na vinice jsem vzal ducha RT :-)
F.B. Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Ja síce nebajkujem, no môj bratranec áno - práve znova vyrazil na 3.najťažšie ultracyklo preteky na svete, Preteky okolo Slovinska (1200km v sedle). Ťažšie sú už iba Preteky okolo Rakúska (1800km) a samozrejme Race Across America - RAAM, čo je 4800km, a je to jeden z bráchancových gólov. Je tam jediným Slovákom (už po tretí krát), ale i Česko má svoje zastúpenie, v podaní vynikajúceho Svaťa Božáka, ktorý má za sebou už i RAAM. Mne bohužiaľ kvôli práci znova nevyšlo bratranca sprevádzať ako člen tímu. Oboch borcov môžete sledovať online: http://race.blackblox.si --- patria k favoritom na prvé tri miesta. F.
kupko Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Krasne pocasi tak v podvecer 60km :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 jo hoši tady je to nrtvý,..............s kolama musíte do virtuální hospody...............
Gustaf Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 kupko, konečně si vytáhl belaska. . moc pekny
shotik Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Ja byl vcera pod Smrkem na Singltreku. Mokro bylo ale i presto jsem si to uzil coz je videt na druhy fotce drobet ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 tam bych si to chtěl taky projet...snad v létě bych tam mohl vytáhnout rodinku
kupko Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 kupko, konečně si vytáhl belaska. . moc peknyJo dostal vcera poradne za usi a zitra ho protahnu pres bahno :-)
jardab Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Včera jsem podnikl první letošní vyjížďku, 50km a zadek řádně cítím ještě teď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Jo dostal vcera poradne za usi a zitra ho protahnu pres bahno :-)tak to je třeba...
warann Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Pls poraďte. Že nemužu dát na FULLa sedačku je jasný. Ale teď řeším tažnou tyč na dětský kolo. To asi bude stejný, co? Totiž nereálný. Kurňa, ale kolo se mi měnit nechce.
tommas4 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Jak jako měnit kolo?Potřebuješ tři kola.Full.HT.žiletku. a koloběžku (dvě, jednu 20/16 na blbnutí a jednu 26/20 na silniční přesuny). Pokud nejsi závodník tak to všechno jde když oželíš jedny rolády.
Klabrdon Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Jak jako měnit kolo?Potřebuješ tři kola.Full.HT.žiletku. a koloběžku (dvě, jednu 20/16 na blbnutí a jednu 26/20 na silniční přesuny). Pokud nejsi závodník tak to všechno jde když oželíš jedny rolády. Kolobku bych vyhodil, a přidal ještě zimáka žiletku:-) A něco do města/hospody :-))))
FrantisekH Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Prd..kolobka tam patří..ještě bych přihodil jednu mikro skládací... do kufru pro rychlej přesun po městě..
tommas4 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 takže uděláme souhrn, správnej chronomagor by měl mít ke každým hodinkám jedno kolo
Klabrdon Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Kua du nakupovat, kola mám jenom dvě:-) (HT a žiletku)
Doporučené příspěvky