Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak prave ted návrat z vyjížďky,malinko chladněji ale super ježdění za tmy.....dali jsme si krasnejch 44 km,dvě pressa k tomu......spokojenost....a zítra znova

Odesláno

Ja síce nebajkujem, no môj bratranec áno - práve znova vyrazil na 3.najťažšie ultracyklo preteky na svete, Preteky okolo Slovinska (1200km v sedle). Ťažšie sú už iba Preteky okolo Rakúska (1800km) a samozrejme Race Across America - RAAM, čo je 4800km, a je to jeden z bráchancových gólov. 

Je tam jediným Slovákom (už po tretí krát), ale i Česko má svoje zastúpenie, v podaní vynikajúceho Svaťa Božáka, ktorý má za sebou už i RAAM. Mne bohužiaľ kvôli práci znova nevyšlo bratranca sprevádzať ako člen tímu.

Oboch borcov môžete sledovať online: http://race.blackblox.si --- patria k favoritom na prvé tri miesta.

F.

Odesláno

Ja byl vcera pod Smrkem na Singltreku. Mokro bylo ale i presto jsem si to uzil coz je videt na druhy fotce drobet :))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pls poraďte. Že nemužu dát na FULLa sedačku je jasný. Ale teď řeším tažnou tyč na dětský kolo. To asi bude stejný, co? Totiž nereálný. Kurňa, ale kolo se mi měnit nechce.

Odesláno

Jak jako měnit kolo?

Potřebuješ tři kola.

Full.

HT.

žiletku.

a koloběžku (dvě, jednu 20/16 na blbnutí a jednu 26/20 na silniční přesuny).

Pokud nejsi závodník tak to všechno jde když oželíš jedny rolády.

Odesláno

Jak jako měnit kolo?

Potřebuješ tři kola.

Full.

HT.

žiletku.

a koloběžku (dvě, jednu 20/16 na blbnutí a jednu 26/20 na silniční přesuny).

Pokud nejsi závodník tak to všechno jde když oželíš jedny rolády.

Kolobku bych vyhodil, a přidal ještě zimáka žiletku:-) A něco do města/hospody :-))))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...