Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

to byl určo on.....jj kluci tady mají s elektrokolama velkej byznys.....

tak kdybys náhodou zase někdy jel písni a můžem aspoň chvilec pokecat :cheers:

jj, je to velký byznys ta el.kola, kámoš tam nechal za kolo s doplnky už tak 130litrů, no a v tu sobotu se mu tam zalíbilo jedno elektrický i pro manželku.....tak jestli pro něho pojedem tam napíšu. Mi ty elektrokrámy nic neříkají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, je to velký byznys ta el.kola, kámoš tam nechal za kolo s doplnky už tak 130litrů, no a v tu sobotu se mu tam zalíbilo jedno elektrický i pro manželku.....tak jestli pro něho pojedem tam napíšu. Mi ty elektrokrámy nic neříkají.

mě to taky nic neříká,ale když tam vidím ty top modely tak je to super se podívat jak Canondalle nebo KTM vyvíjí tento segment......ale ty ceny jsou brutální za to

Odkaz ke komentáři

ona ta ochranná folie je fakt hodně silná je to jak plast když to blbě přirovnám......trošku to na rámu vidět je...tak s tím počítej i když je transparentní

já vim, já ji mel na giantu..na spodní ramivce a u bovdenu, kde byly u rámu a právě pod tím řetězem...je to pecka
Odkaz ke komentáři

Ta el kola me vubec neberou. Treba pro stary lidi, ktery chteji zustat aktivni je to super, ale ja bych to nechtel. Na tom jezdeni na kole je vlastne fajn, ze to i obcas boli a jdes na krev. A kdyz nechci slapat, mam motorku. Ale boom to je neskutecnej, to jo. Ja bych prubnul fat bika, to me celkem laka zkusit.

tl

Odkaz ke komentáři

hele kámoš jej teď koupil manželce,aby s ním mohla jezdit na kole,protože jezdí jak dˇábel a ani já bych s ním jezdil nechtěl :lol2:  tak proto jí vzal ekolo ....tam to smysl má,,taky pro lidi kteří nemaj takovou fyzičku a do kopců jim to pomáhá......

Odkaz ke komentáři

Sakra tak zase nic vybrat si co najlepsi bike s obmedzenym rozpoctom zacina byt pekny pain ...  :furious:

tj buď navýšit cash nebo kompromisy udělat....popř.mrknout i na bazar,člověk může trefit na zajímavé kousky za super peníze

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...