wave ceptor Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 to byl určo on.....jj kluci tady mají s elektrokolama velkej byznys.....tak kdybys náhodou zase někdy jel písni a můžem aspoň chvilec pokecat jj, je to velký byznys ta el.kola, kámoš tam nechal za kolo s doplnky už tak 130litrů, no a v tu sobotu se mu tam zalíbilo jedno elektrický i pro manželku.....tak jestli pro něho pojedem tam napíšu. Mi ty elektrokrámy nic neříkají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 třeba slevi, už prodává dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 šak oproti tomu co dal odkaz( spešlu) je tam už rozdíl jenom 1500,- kč né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 ona ta ochranná folie je fakt hodně silná je to jak plast když to blbě přirovnám......trošku to na rámu vidět je...tak s tím počítej i když je transparentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Diky sice je to nad rozpocet ale uvidim co sa stym da robit pokud ti vyhovuje velikost tak je to dobrá volba co psal Gustav....navíc si myslím ještě něco málo dolů ukecáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jj, je to velký byznys ta el.kola, kámoš tam nechal za kolo s doplnky už tak 130litrů, no a v tu sobotu se mu tam zalíbilo jedno elektrický i pro manželku.....tak jestli pro něho pojedem tam napíšu. Mi ty elektrokrámy nic neříkají.mě to taky nic neříká,ale když tam vidím ty top modely tak je to super se podívat jak Canondalle nebo KTM vyvíjí tento segment......ale ty ceny jsou brutální za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 ona ta ochranná folie je fakt hodně silná je to jak plast když to blbě přirovnám......trošku to na rámu vidět je...tak s tím počítej i když je transparentní já vim, já ji mel na giantu..na spodní ramivce a u bovdenu, kde byly u rámu a právě pod tím řetězem...je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 21" velkost ramu pre postavu s vyskou 180 cm nebude prilis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jo to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) 21" velkost ramu pre postavu s vyskou 180 cm nebude prilis ?jj potřebuješ 18-19" záleži na geo nebo M/L u jiného značení Upraveno 13. května 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Ta el kola me vubec neberou. Treba pro stary lidi, ktery chteji zustat aktivni je to super, ale ja bych to nechtel. Na tom jezdeni na kole je vlastne fajn, ze to i obcas boli a jdes na krev. A kdyz nechci slapat, mam motorku. Ale boom to je neskutecnej, to jo. Ja bych prubnul fat bika, to me celkem laka zkusit.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 hele kámoš jej teď koupil manželce,aby s ním mohla jezdit na kole,protože jezdí jak dˇábel a ani já bych s ním jezdil nechtěl tak proto jí vzal ekolo ....tam to smysl má,,taky pro lidi kteří nemaj takovou fyzičku a do kopců jim to pomáhá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jj, případ mého kámoše, fyzička žádná ale chce jezdit na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 21" velkost ramu pre postavu s vyskou 180 cm nebude prilis ? na 180cm spis Lko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Sakra tak zase nic vybrat si co najlepsi bike s obmedzenym rozpoctom zacina byt pekny pain ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jj, případ mého kámoše, fyzička žádná ale chce jezdit na kole.přitom na kole jde fyzička vcelku rychle nahoru pokud člověk jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Sakra tak zase nic vybrat si co najlepsi bike s obmedzenym rozpoctom zacina byt pekny pain ... Jj, to mi povidej...když já mel budget vyšší....ale je to stejný...člověk stejně kouká vejs a vejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jj, to mi povidej...když já mel budget vyšší....ale je to stejný...člověk stejně kouká vejs a vejs Ved toto uz som mal vybrany specialized a urobil som jednu chybu ze som to postol sem to som nemal robit .... osadenie zle predna vidla tazka ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Sakra tak zase nic vybrat si co najlepsi bike s obmedzenym rozpoctom zacina byt pekny pain ... tj buď navýšit cash nebo kompromisy udělat....popř.mrknout i na bazar,člověk může trefit na zajímavé kousky za super peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 tj buď navýšit cash nebo kompromisy udělat....popř.mrknout i na bazar,člověk může trefit na zajímavé kousky za super peníze JJ tie pozeram ale zatial som na nic poriadne nenatrafil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky