Gustaf Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 poznate niekto tento eshop ? http://www.sportklapka.cz/horska-kola-1/pevna-horska-2/pevna-horska-32/ghost-tacana4-white-detail.html mate s nim nejake skusenosti ? ponukli mi tento bike za 600 eur tak preto sa pytam vsak to je skoro normální cenikova cena...tak by neměl byt problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Udělal jsem si velikou radost, s předstihem jsem si k narozeninám pořídil 29. Zatím jenom jedna vyjížďka 35 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 ciwe to je ale koleček vzádu krásný kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 dali ta sedlovka je na doraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zavodnicky posed :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zeptám se asi blbě, ale co je za pointu tohodle SRAM řazení s jedním převodníkem?Má to něj. výhody oproti klasickýmu 3x9? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ne ještě je dost v rámu, je to taková geometrie rámu. Dozadu štangle dost klesá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zeptám se asi blbě, ale co je za pointu tohodle SRAM řazení s jedním převodníkem?Má to něj. výhody oproti klasickýmu 3x9?To je zprevodovani pro zavodniky.Setreni hmotnosti.Ja mam na kole 2x10 a jezdi se stim vyborne. Nemusis moc premejslet ktery tac mas zaradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 no a tady nemusíš o tácu už vůbec přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 no a tady nemusíš o tácu už vůbec přemýšlet.přesně...jen musí člověk přemýšlet kolik toto zatím stojí a jak se s tím jezdí a jestli vyhovuje rozsah 1x11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Výhoda je ta, že nemusíš řadit trojtác, o jeden cajk na kole míň. Rozsah nejtěžší a nejlehčí převod je zhruba stejnej. Napravo máš řazení přehazovačky, nalevo uzavírání vidlice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) na zavodnickej posed musí představec do negativu jinak paráda... ale forbec nejakej dlouhej a sedlo vytaženy jako blázen... Upraveno 15. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Jednotác zřejmě ale bude víc opotřebovávat řetěz??vzhledem k těm úhlům tác-pastorky.Nebo tam je nějakej chytrej fígl))? Upraveno 15. května 2015 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 co je forbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Než jsem do toho šel, ptal jsem se servizáka a interval na výměnu řetězu je stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Výhoda je ta, že nemusíš řadit trojtác, o jeden cajk na kole míň. Rozsah nejtěžší a nejlehčí převod je zhruba stejnej. Napravo máš řazení přehazovačky, nalevo uzavírání vidlice.jj to já chápu,jen by mě zajímalo jak je to s výjezdy a pak max na rovině...jestli toto je cajkco vím pár lidí mělo u toho tyto dva problémy,buď to nedali do kopce nebo na rychlost to bylo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 co je forbec?představec...: D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 No sedlo je vytažený podle rysek tak něco přes 1/2 nebo 2/3 a představec je standartní co byl na kole, nic jsem neměnil. A nedělejte si ze mě prdelky :-) , nikdy jsem na kole nezávodil,vždy jsem to měl jako letní přípravu na zimu. Mám asi 8 let starý scott scale RC s 26 a 3 tácem, takže můžu porovnávat a už na něj asi nesednu, docela velkej rozdíl 29 mi sedí daleko víc, na jednotác jsem si zvykl okamžitě a dokonce využívám i poloviční zvih vidle i když jsem předpokládal, že to je zbytečná funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 No sedlo je vytažený podle rysek tak něco přes 1/2 nebo 2/3 a představec je standartní co byl na kole, nic jsem neměnil. A nedělejte si ze mě p...lky :-) , nikdy jsem na kole nezávodil,vždy jsem to měl jako letní přípravu na zimu. Mám asi 8 let starý scott scale RC s 26 a 3 tácem, takže můžu porovnávat a už na něj asi nesednu, docela velkej rozdíl 29 mi sedí daleko víc, na jednotác jsem si zvykl okamžitě a dokonce využívám i poloviční zvih vidle i když jsem předpokládal, že to je zbytečná funkce. to vis, my jsme tady takový bajkersky ultras :D všechno zkritizujem a nikoho novyho těžko přijímáme :D třeba Frantu jsme vyhodili, pac přešel k jinými gangu kolobezkaru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dneska mam velkou radost. Konecne je kolo komplet - dorazilo sedlo a objimka:) A jeste jsem si koupil novou dilenskou pumpicku. Stara se po 11ti letech poroucela.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky