Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Zeptám se asi blbě, ale co je za pointu tohodle SRAM řazení s jedním převodníkem?

Má to něj. výhody oproti klasickýmu 3x9?

To je zprevodovani pro zavodniky.Setreni hmotnosti.

Ja mam na kole 2x10 a jezdi se stim vyborne. Nemusis moc premejslet ktery tac mas zaradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výhoda je ta, že nemusíš řadit trojtác, o jeden cajk na kole míň. Rozsah nejtěžší a nejlehčí převod je zhruba stejnej. Napravo máš řazení přehazovačky, nalevo uzavírání vidlice.

jj to já chápu,jen by mě zajímalo jak je to s výjezdy a pak max na rovině...jestli toto je cajk

co vím pár lidí mělo u toho tyto dva problémy,buď to nedali do kopce nebo na rychlost to bylo málo

Odkaz ke komentáři

No sedlo je vytažený podle rysek tak něco přes 1/2 nebo 2/3 a představec je  standartní co byl na kole, nic jsem neměnil. A nedělejte si ze mě prdelky :-) , nikdy jsem na kole nezávodil,vždy jsem to měl jako letní přípravu na zimu.

Mám asi 8 let starý scott scale RC s 26 a 3 tácem, takže můžu porovnávat a už na něj asi nesednu, docela velkej rozdíl 29 mi sedí daleko víc, na jednotác jsem si zvykl okamžitě a dokonce využívám i poloviční zvih vidle i když jsem předpokládal, že to je zbytečná funkce.

Odkaz ke komentáři

No sedlo je vytažený podle rysek tak něco přes 1/2 nebo 2/3 a představec je standartní co byl na kole, nic jsem neměnil. A nedělejte si ze mě p...lky :-) , nikdy jsem na kole nezávodil,vždy jsem to měl jako letní přípravu na zimu.

Mám asi 8 let starý scott scale RC s 26 a 3 tácem, takže můžu porovnávat a už na něj asi nesednu, docela velkej rozdíl 29 mi sedí daleko víc, na jednotác jsem si zvykl okamžitě a dokonce využívám i poloviční zvih vidle i když jsem předpokládal, že to je zbytečná funkce.

to vis, my jsme tady takový bajkersky ultras :D :D :D všechno zkritizujem a nikoho novyho těžko přijímáme :D :D třeba Frantu jsme vyhodili, pac přešel k jinými gangu kolobezkaru :D :D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...