Radik Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Kámo jak se tom sedí? nemáš foto v akci? dík Sedí se na tom jako na gauči u tv s nohama na stole... akorát se musí špalat. Akčních foto/video je po netu/youtubu. Stačí hledat lehokolo nebo "recumbent bike".
obchodnik-o3 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 ,,kráska na labuťom jazere", Super Bike, Luboš. Už sa teším na spoločné výjazdy. A tú Šumavu musíme v lete absolvovať. Aby sme sa nebavili len o hodinkách. :-) dolyzujem a ideme
noviisek Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 recumbent bike vypadá jako super kolo na opalování Jak se na tom dá zvládnout prudký výjezd do kopce? jde to?
Radik Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 recumbent bike vypadá jako super kolo na opalování Jak se na tom dá zvládnout prudký výjezd do kopce? jde to? Jasně že to jde - všechno záleží jen na výkonnosti a vytrvalosti jezdce. Převody jako na klasice. Ale stejně nejraději jezdím z kopce
Stano74 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Používa niekto z miestnych bikerov pri výjazdoch ,,hodinky s GPS" ? Niečo napríklad od Garminu a pod... / http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stiid=2463 / Zaujímalo by ma, či plnohodnotne nahradia klasicky bicyklovy tachometer /aj keď sú asi primárne určené na beh/ a ako sú na tom v presnosti meraných hodnôt, konkrétne aktuálnej rýchlosti. Mal som problémy /časté výpadky pri výjazdoch/ s klasickým tachometrom od Sigma, či už v drátenej, alebo bezdrôtovej verzie. Preto rozmýšlam nad týmto riešením, i keď pri mojom štastí mi asi bude pre zmenu vypadávat signál družíc.
obchodnik-o3 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Stano,ja som kedysi pouzival budik taku Čínu - Echo 7 a to fungovalo uplne super...ziadne gps
Stano74 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Stano,ja som kedysi pouzival budik taku Čínu - Echo 7 a to fungovalo uplne super...ziadne gps Mám doma 2 tachometre, ktoré fungujú iba doma, ako sadnem na bike, tak po čase prestanú merať. Čína je síce na tomto fóre zakázaná, ale mne je to už fuk, nech sú to aj presýpačky z Mongolska, ale nech funguju na 100%...
Stano74 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 tak skus Cateye (japonci) Už by som chcel niečo s GPS. Asi nakoniec zoberiem toto /nie su to sice hodinky, ale je to určené priamo na bicyklovanie/ : http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stiid=2394
obchodnik-o3 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 160 ečiek za bikovy budik? aj ked je to garmin...
Stano74 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 160 ečiek za bikovy budik? aj ked je to garmin... Myslím, že akurát na tomto "časomeračskom" fóre mi príde tá suma opodstatnená ... i keď na druhej strane - je to iba QUARTZ :-)
obchodnik-o3 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 QUARTZ ,obcas treba trosku skromnosti
StanoBare Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Ak to pomôže, už keď je reč o Forerunneroch od Garminu - na beh a bike používam Foreruner 310XT...GPS signál chytá veľmi dobre, nemal som zatiaľ problém, či už si v lese, alebo v horšom počasi. Iba medzi panelákmi, keď začínam, signál sa hľadá dlhšie a samozrejme vo vode je to slabé. Výdrž nabitia je limitovaná množstvom funkcií, ale ak niekomu stačí cca 19h, je to super. Veľkosť sportesteru je kompromisom. Na ruke unositeľné (behávam s ním aj 37km úseky a nevadí mi pri tom), na biku viditeľné a pekne prehľadné.
Stano74 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Ak to pomôže, už keď je reč o Forerunneroch od Garminu - na beh a bike používam Foreruner 310XT...GPS signál chytá veľmi dobre, nemal som zatiaľ problém, či už si v lese, alebo v horšom počasi. Iba medzi panelákmi, keď začínam, signál sa hľadá dlhšie a samozrejme vo vode je to slabé. Výdrž nabitia je limitovaná množstvom funkcií, ale ak niekomu stačí cca 19h, je to super. Veľkosť sportesteru je kompromisom. Na ruke unositeľné (behávam s ním aj 37km úseky a nevadí mi pri tom), na biku viditeľné a pekne prehľadné. Ďakujem za tip.. Vačšinou jazdím v lese, a tam som mal problém s vypadávaním signálu GPS v mobile /Nokia 6300,N97/ s aplikáciou Sporttrack. Preto zvažujem kúpu "niečoho od Garminu", kde predpokladám, že tento problém nebude tak častý.
StanoBare Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V lese som nikdy nemal problém so signálom, aspoň čo ho používam druhým rokom. Neviem však, aký môže mať súvis beh vs. bike v rýchlosti pohybu a príjmu signálu. V lese len behávam. Môže sa stať, že signál sa v určitých úsekoch nechytí, alebo je veľmi slabý...to asi aj vieš sám....potom ti na trace mape vykreslí čiaru pohybu mimo trate na mape, ak je napr. kľukatá....vtedy spojí posledný a potom opäť prvý aktívny bod. Aaale nič strašné.
mikymik Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Bohushu i Vy ostatni, pokochejte se pohledem na tento prekrasny stroj, nyni potuneny novym predstavcem. Jeste jednou dik.
bohush Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Bohushu i Vy ostatni, pokochejte se pohledem na tento prekrasny stroj, nyni potuneny novym predstavcem. Jeste jednou dik. n.z. a dodržels značku pro zasunutí do vidlice? at se mi na tom ještě nezmrzačíš.
mikymik Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Povysunul jsem to asi o 4-5 mm vic, ale vidle je rizla uplne nejvys, jak je mozne, tak se mi to zda safe.
B.F.G. Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Je to na tebe zoufale malý. Ocelovej představec se aspoň ohne a neprdne při deformaci, což se o zbytku duralové sedlovky zaražené v prdeli říct nedá
Doporučené příspěvky