Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

1x11 do 40 km/h to jde ušlapat, vytáhl jsem to max na 45, ale to už byla frekvence jako blázen a dá se to jenom chviličku.

Přechod z  26 na 29 vpohodě, jenom jsem si prvních 100 km připadal, že jedu na trekingovém kole. Nějaký divočiny nejezdím na to by byla opravdu lepší 26ka. Zase na drobný nerovnosti kořeny atd je 29ka lepší.   29 mně rozhodně vyhovuje líp.

Zvláštní, že mi připadá, 29ka je daleko vyšší, přitom sedlo je stejně vysoko nad zemí jako u 26, jenom řídítka mám asi o 1,5 cm výš než byly u 26.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1x11 do 40 km/h to jde ušlapat, vytáhl jsem to max na 45, ale to už byla frekvence jako blázen a dá se to jenom chviličku.

Přechod z 26 na 29 vpohodě, jenom jsem si prvních 100 km připadal, že jedu na trekingovém kole. Nějaký divočiny nejezdím na to by byla opravdu lepší 26ka. Zase na drobný nerovnosti kořeny atd je 29ka lepší. 29 mně rozhodně vyhovuje líp.

Zvláštní, že mi připadá, 29ka je daleko vyšší, přitom sedlo je stejně vysoko nad zemí jako u 26, jenom řídítka mám asi o 1,5 cm výš než byly u 26.

mel jsem s ty výšky úplně stejnej pocit..ale je to jen o zvyku.

1x11 asi na fullu vcelku mazec..když sem viděl pražský schody, jak jim to porad padalo...a hlavně to musejí nasazovat ručně. tohle je prostě bez vodítka na picu. kulhec díky tomu přišel o souboj o první místo. SRAM xx1 prostě na prt :D

Odkaz ke komentáři

mel jsem s ty výšky úplně stejnej pocit..ale je to jen o zvyku.

1x11 asi na fullu vcelku mazec..když sem viděl pražský schody, jak jim to porad padalo...a hlavně to musejí nasazovat ručně. tohle je prostě bez vodítka na picu. kulhec díky tomu přišel o souboj o první místo. SRAM xx1 prostě na prt :D

je někde video toho závodu,viděl jsem jen výsledky

to padání řetězu vcelku překvapivé,kluci co to vozí si na toto moc nestěžují

Odkaz ke komentáři

Co jsem koukal do mapy, tak kolem šedesáti, ale je tam dost nošení kola na zádech, takže v klidu včetně zastávek na pivko a pokec s kamarády, co spí po chalupách okolo  :cheers: Celodenní, možná dvoudenní  :lol2: Ale mapa vypadá spolehlivě.....Jak jsi spokojený z Ghostem? Dobrý, co?

kolik máš v plánu dát? 

jinak 29 brát

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...