Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 a vůbec od takovýho kabátníka to stejně neplatí..prvně 26" a najednou 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 njn...kdo jednou okusí... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 1x11 do 40 km/h to jde ušlapat, vytáhl jsem to max na 45, ale to už byla frekvence jako blázen a dá se to jenom chviličku. Přechod z 26 na 29 vpohodě, jenom jsem si prvních 100 km připadal, že jedu na trekingovém kole. Nějaký divočiny nejezdím na to by byla opravdu lepší 26ka. Zase na drobný nerovnosti kořeny atd je 29ka lepší. 29 mně rozhodně vyhovuje líp. Zvláštní, že mi připadá, 29ka je daleko vyšší, přitom sedlo je stejně vysoko nad zemí jako u 26, jenom řídítka mám asi o 1,5 cm výš než byly u 26. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 1x11 do 40 km/h to jde ušlapat, vytáhl jsem to max na 45, ale to už byla frekvence jako blázen a dá se to jenom chviličku. Přechod z 26 na 29 vpohodě, jenom jsem si prvních 100 km připadal, že jedu na trekingovém kole. Nějaký divočiny nejezdím na to by byla opravdu lepší 26ka. Zase na drobný nerovnosti kořeny atd je 29ka lepší. 29 mně rozhodně vyhovuje líp. Zvláštní, že mi připadá, 29ka je daleko vyšší, přitom sedlo je stejně vysoko nad zemí jako u 26, jenom řídítka mám asi o 1,5 cm výš než byly u 26.mel jsem s ty výšky úplně stejnej pocit..ale je to jen o zvyku. 1x11 asi na fullu vcelku mazec..když sem viděl pražský schody, jak jim to porad padalo...a hlavně to musejí nasazovat ručně. tohle je prostě bez vodítka na picu. kulhec díky tomu přišel o souboj o první místo. SRAM xx1 prostě na prt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 mel jsem s ty výšky úplně stejnej pocit..ale je to jen o zvyku. 1x11 asi na fullu vcelku mazec..když sem viděl pražský schody, jak jim to porad padalo...a hlavně to musejí nasazovat ručně. tohle je prostě bez vodítka na picu. kulhec díky tomu přišel o souboj o první místo. SRAM xx1 prostě na prt je někde video toho závodu,viděl jsem jen výsledkyto padání řetězu vcelku překvapivé,kluci co to vozí si na toto moc nestěžují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 je to v archivu na ct4 pražský schody. asi 73min to ma...padalo to nejvíc kulhavymu a hermidovi... to vis, řetěz na jednoplacce bez vodítka ...to je na schodech hned dole. spíš to padá na fullu než na ht. na fullu je totiž volnejsi. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 42 kilackuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Gustafe, pekne, uz vybiras nove kolo... ?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 zatím ne, počkám až představí modely na 2016 ne..2 roky poslouží.... jinak teď jsem jsem si objevil něco dobrýho k pití na švihy.. http://www.pilulka.cz/monzun-protect-economy-10g je to dobrý a ještě to trochu pomáhá... z dneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 ... no jestli budes pokracovat timhle tempem, tak ho budes mit do prazdnin ojety tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 tjn..se teprv zajíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 to sis spletl...platí 29"nebrat Ne ne 29 rozhodne brat :-) 26-27.5 nebrat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Brát všechno co vyhovuje :-) už mám připraven batoh s pláštěnkou, zítra dávám celodenní, už se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 kolik máš v plánu dát? jinak 29 brát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 já se kochám http://www.vysocina-arena.cz/cz/clanek-podivejte-se-na-jakych-kolech-pojedou-zahranicni-hvezdy-254.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Co jsem koukal do mapy, tak kolem šedesáti, ale je tam dost nošení kola na zádech, takže v klidu včetně zastávek na pivko a pokec s kamarády, co spí po chalupách okolo Celodenní, možná dvoudenní Ale mapa vypadá spolehlivě.....Jak jsi spokojený z Ghostem? Dobrý, co?kolik máš v plánu dát? jinak 29 brát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 tak to mas moc hezky naplánovány...počasí ma bejt OK, tak at ti ten dvoudenní trip vyjde ;D s Ghostem jsem nadmíru spokojenej...je to naprostá paráda...29er mi sedly jako prdel na hrnec. dnes sem opet využil teleskop...z kopce je to věc k nezaplaceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Ja to sedlo za den posunu dolů a nahoru ta dvacetkrát, takže ho také chci, super záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Ne ne 29 rozhodne brat :-) 26-27.5 nebrat :-(však víš že to myslím jen jako srandu...každej ať si jezdí na čem je spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky