Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vydrz brzo zase vyjedes

Vidim to tak za měsíc snad, už aby to bylo...Zatim vymejšlim kokotiny a furt bych něco kupoval :-)

Aktuálně řeším , že bych na Mtb vyměnil pohon z 3x9 na 2x10 , ale nevim jestli to bude taková změna aby za to ty prachy stály..

Odesláno (upraveno)

no právě o to, aby vypadaly po přeprání jako nové (resp. nebyly po třech přepráních na vyhození), mi jde :)

asi zkusím ty foxy, mají pěkné barvičky :)

ještě jeden edit: jak moc kožené ty rukavice máte? předpokládám ale, že minimálně dlaně jsou z kůže vždy, že?

já vozím rukavice dlouhoprsté, bez gelu na dlaních, dlaně z kůže, vršek větrací, od Specialized XC lite, většinou mi vydrží tak rok-dva, než povolí někde švy. Peru když sm.dí. A nemám rád žádné sucháče, tyhle pěkně kopírují zápěstí, neodstávají, sucháč není potřeba.

Jsou dražší, ale vydrží mi. Najezdím tak 7-12t km za rok, silnice, bajk, letos cyklokroska...

Upraveno uživatelem pebe
Odesláno

Vidim to tak za měsíc snad, už aby to bylo...Zatim vymejšlim kokotiny a furt bych něco kupoval :-)

Aktuálně řeším , že bych na Mtb vyměnil pohon z 3x9 na 2x10 , ale nevim jestli to bude taková změna aby za to ty prachy stály..

já myslím že toto je zbytečný,dojezdil bych to a řešil bych to až u nového kola co budeš skládat

Odesláno

Klabrdon, stejnej nazor jako Spin. Stridam kola s 2x.... a 3x.... a nejakej zasadni rozdil tam neni. Vahu vubec neresim.

Gusta, pekny, ty vzdycky vis jak toho Ducha nastavit, aby byl na obrazku peknej... :)

tl

Odesláno

Kluci díky Asi nechám tak jak je, to vymejšlení je způsobeno tím že nejezdim:-) Váhu taky neřešim,já právě většinu jezdim prostřední a malej převodník, velkou dám v terénu málokdy, na silnici toho najedzim minimálně- na to mám silničku.

Ona je ještě varianta, že budu  asi dávat dohromady  kolo pro manželku, tak bych jí dal na kolo moje 3x9 sobě nový 2x10 :-) No uvidíme...zatim na to asi kašlu a du si koupit něco jinýho:-)

Odesláno

Klabrdon, stejnej nazor jako Spin. Stridam kola s 2x.... a 3x.... a nejakej zasadni rozdil tam neni. Vahu vubec neresim.

Gusta, pekny, ty vzdycky vis jak toho Ducha nastavit, aby byl na obrazku peknej... :)

tl

díky...asi mám talent v odhazovani bajku...vždy s ním flaknu nějak a cvaknu ;)
Odesláno

kámoš co má ted tu novou LV301 s RS1 tak mu trošku schází velká pila,předtím měl 3x9 a co má SRAM 2x10 tak je mu to málo...tož taak

tal bych řekl, že záleží na velikosti převodníků než kolik jich tam je

Odesláno

tal bych řekl, že záleží na velikosti převodníků než kolik jich tam je

jj to je jasný,bude dávat asi větší pilu,až dojedu musím se ho zeptat co tam má,ale tipnul bych 39/24,takže tam dá 42/28

Odesláno

já vozím rukavice dlouhoprsté, bez gelu na dlaních, dlaně z kůže, vršek větrací, od Specialized XC lite, většinou mi vydrží tak rok-dva ...

mal som ich, a nikdy viac ...

... toto by nemal byt oznaceny vyrobok zn. Specialized :(

Odesláno (upraveno)

bloumám po netu koukám na sedla a asi půjdu zase do Fizika...:-) Selle Royal seta je sice gut...ale i po delším švihu pořád cejtim p...l. To jsem s fizikem neměl...

co tohle, bude se hodit? nebo černý....?

post-13404-0-05364900-1435255147_thumb.jpg

post-13404-0-83791200-1435255191_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...