Gustaf Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 tak jak žiletky nemusím, tak tohle je fakt pěkný...
kupko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 No je to krasavec tak at ti slouzi a hodne najetych km :-)
kupko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 tak jak žiletky nemusím, tak tohle je fakt pěkný...Jasne neni jak tluste plaste :-) na ziletkach jezdi ti co maji strach do lesa ze je sezere vlk nebo veverka :-)
Klabrdon Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Mě to baví i na bajku, ale na žiletce víc :-) Jinak klucí díky, já jsem z něj nadšenej:-)Zatim ho teda doma nemám, mám ho zazálohovaný, protože peníze na radosti se mi uvolněj cca za 14 dní a nechce se mi šahat do rezerv :-)No možná to ale nevydržim tak dlouho. Uvidíme
spineshank Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Taky se přidávám a gratuluju k předčasnýmu Jéžíšku no.1
kupko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Mě to baví i na bajku, ale na žiletce víc :-) Jinak klucí díky, já jsem z něj nadšenej:-)Zatim ho teda doma nemám, mám ho zazálohovaný, protože peníze na radosti se mi uvolněj cca za 14 dní a nechce se mi šahat do rezerv :-)No možná to ale nevydržim tak dlouho. Uvidíme nevydrzis :-) do konce tydne tady uz budou fotky ziletky zaparkovane doma :-)
kupko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 tak dneska jsem si udelal domaci svacinku na kolo :-) mnam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Taky se přidávám a gratuluju k předčasnýmu Jéžíšku no.1Díky, pod stromkem bude vypadat skvěle:-) Krasny kolo, at slouzi:)tlDěkuju:-) nevydrzis :-) do konce tydne tady uz budou fotky ziletky zaparkovane doma :-)Celej den mi to hlodá v hlavě:-) tenhle tejden to naštěstí už nestíhám, ale příští tejden za sebe neručim:-)))
Dali Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Parádní silnička jdi do toho, vím o čem mluvíš, silnička mě taky hodně baví.Na tý fotce mě praštily do oka ty pedály to je teda mazec :-)
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 tak dneska jsem si udelal domaci svacinku na kolo :-) mnamdomácí nutrend
TLD Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Kupko, mas to pekny. Me to pani doma taky dela - jako svacinku myslim:) Co davas?Ja mam med, rozinky/brusinky, orechy vlasky/liskovy a kousicky horky cokolady. Mam to mnohem radsi nez treba corny atd.tl
kupko Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Kupko, mas to pekny. Me to pani doma taky dela - jako svacinku myslim:) Co davas?Ja mam med, rozinky/brusinky, orechy vlasky/liskovy a kousicky horky cokolady. Mam to mnohem radsi nez treba corny atd.tljo jo jsou lepsi nez kupovane davam tam 2 banan, 2lzice medu,brusinky,slunecnicove seminka 2hrnky vlocek a na 15 min do trouby na 180 stupnu :-)
Klabrdon Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Parádní silnička jdi do toho, vím o čem mluvíš, silnička mě taky hodně baví.Na tý fotce mě praštily do oka ty pedály to je teda mazec :-) Pedály byly nasazený jen na test když mi ho upnul do trenažéru, týpek mi nabízel že je na foto sundá ale nechal jsem je tam schválně kdo si toho všimne :-)))) A dneska jsem se rozhodl, že se dalších 14 trápit a čekat nebudu, šáhnu do rezerv a v pondělí nebo v úterý jak mi vyjde čas si kolo odvezu domu :-)
kupko Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 A ja to RIKAL :-) super tak pak dej fotku zaparkovaneho kola :-)
spineshank Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Pedály byly nasazený jen na test když mi ho upnul do trenažéru, týpek mi nabízel že je na foto sundá ale nechal jsem je tam schválně kdo si toho všimne :-)))) A dneska jsem se rozhodl, že se dalších 14 trápit a čekat nebudu, šáhnu do rezerv a v pondělí nebo v úterý jak mi vyjde čas si kolo odvezu domu :-)toto znám moc dobře,jak se pro něco nadchnu a chci to a mám na to...tak je to obvykle hodně rychle doma
Klabrdon Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 toto znám moc dobře,jak se pro něco nadchnu a chci to a mám na to...tak je to obvykle hodně rychle doma Přesně tak,původně jsem fakt chtěl bejt na sebe přísnej ale nejde to :-) Vědomí toho, že prachy jsou ,chci ho a to že rezerva z který to pude se za chvíli doplní je prostě silnější než já
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 mas recht, srat na rezervy...taky žádný nemám
spineshank Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Přesně tak,původně jsem fakt chtěl bejt na sebe přísnej ale nejde to :-) Vědomí toho, že prachy jsou ,chci ho a to že rezerva z který to pude se za chvíli doplní je prostě silnější než já mas recht, srat na rezervy...taky žádný nemám no já mám většinou rezervy menší než co bych chtěl ...někdy je to na pěška
TLD Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Ja myslim, ze je to tak dobre, proste kdyz ji milujes neni co resit.... v roce 2005 jsem si sel koupit novy katata na moto a s kseftu prijel na nove motorce tl
Doporučené příspěvky