Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Hezky jste pojezdili.

Já trávil dopoledne v Opavě a pak vyrazil na nákupy cyklo doplňků. Díky pepsinám na ruce, jsem se seznámil s Kupkem i bez kozy. Chrono svět je fakt malý.

Jo jo tesilo me :-) svet je opravdu malej :-) konecne jsem dneska dorazil domu dnesni priprava cyklo zavodu baleni cen pro zavodniky a baleni tomboly se poradne protahlo :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes šel Cannondale do lázní ať je na sezónu pěkně ready :-) Překvapila mě Rock Shox vidle, kluk co jezdí závodně se projel, vyzkoušel na nějaké diagnostice a řekl že netřeba servisovat, prý jde jak po másle, najeto deset tisíc. Prý se hodně zlepšili, takže uvidíme, necháme ji na příští rok. Jsem zvědav jak zbytek kola, nelíbilo se moc hlavové složení.

Jo tak to je pravdou Rock Shock se hodne zlepsil ale za to fox nic moc :-(

Odkaz ke komentáři

Pánové oživuji Králičák ať to nezapadne. Necháme to do neděle a pak to nejspíš bude chtít booknout ubytko. Co vy na to?

Akce Kolovna Králičák 20-22.5.2016.

1. TLD

2. Jiřina

3. Afričan

4. Gustaf???

5. Roura74

6. Michelin

7. Kupko

8. Mira188

9.

10.

No doufam ze volno bude uz se tesim :-)

Odkaz ke komentáři

co si teda vybral?

Helma- zůstal jsem věrný Cratoni, když mě loni zachránila. Typ agravic. Původně jsem uvažoval o Giro nebo Bell kvůli MIPSu, ale nedávají síťky proti hmyzu, což kvůli alergii na vosy a včely nechci riskovat.

b125363abf5ad6a9e7854b4998183653.jpg

Kalhoty Endura singletrack III zelený, plus dvoje vnitřní kalhoty, jedny light do vedra a jedny festovní.

Brejle taky Cratoni fotochromatický. http://www.mojekolo.cz/cratoni-bryle-futuro-black-matt-2015

Zkoušel jsem i Uvexy, ale cenově šly přes mou psychologickou hranici.

Odkaz ke komentáři

Takže pánové je vymalováno.

Dobrý den, pane Horáku,

Bohužel v daném termínu již máme plně obsazeno.

Rádi Vám vyjdeme vstříc v jiném termínu. Mohu Vám nabídnout termín od 27. 5. do 29. 5. 2016, nebo od 3. 6. do 5. 6. 2016.

Pokud by Vám některý z nabízených termínů vyhovoval, dejte mi prosím vědět.

Předem Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den.

S pozdravem Radka Linhartová

Penzion Kolovna

778 069 300

Co dál? Změníme termín nebo lokál?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...