roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Nemám sebemenší problém za šest hodin ujet třicet km :-)To bys i ušel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Hezky jste pojezdili. Já trávil dopoledne v Opavě a pak vyrazil na nákupy cyklo doplňků. Díky pepsinám na ruce, jsem se seznámil s Kupkem i bez kozy. Chrono svět je fakt malý.co si nakoupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 sníh... :-)samý závěje. ještěže ve tvým směru se pár sjízdných stop najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Hezky jste pojezdili. Já trávil dopoledne v Opavě a pak vyrazil na nákupy cyklo doplňků. Díky pepsinám na ruce, jsem se seznámil s Kupkem i bez kozy. Chrono svět je fakt malý.Jo jo tesilo me :-) svet je opravdu malej :-) konecne jsem dneska dorazil domu dnesni priprava cyklo zavodu baleni cen pro zavodniky a baleni tomboly se poradne protahlo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Dnes šel Cannondale do lázní ať je na sezónu pěkně ready :-) Překvapila mě Rock Shox vidle, kluk co jezdí závodně se projel, vyzkoušel na nějaké diagnostice a řekl že netřeba servisovat, prý jde jak po másle, najeto deset tisíc. Prý se hodně zlepšili, takže uvidíme, necháme ji na příští rok. Jsem zvědav jak zbytek kola, nelíbilo se moc hlavové složení.Jo tak to je pravdou Rock Shock se hodne zlepsil ale za to fox nic moc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Pánové oživuji Králičák ať to nezapadne. Necháme to do neděle a pak to nejspíš bude chtít booknout ubytko. Co vy na to? Akce Kolovna Králičák 20-22.5.2016. 1. TLD2. Jiřina3. Afričan4. Gustaf???5. Roura746. Michelin7. Kupko8. Mira1889.10.No doufam ze volno bude uz se tesim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 co si nakoupil? Jen doplňky. Helmu (konečně), brejle, kraťasy a pár drobností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 No doufam ze volno bude uz se tesim :-)Teď jsem jim tam napsal dotaz jestli mají volno tak uvidíme. Napsal jsem předběžně 8-10 lidí. Tak snad to nějak poskládáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 A na jaké ubytování prosím tě, máš odkaz? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Jen doplňky. Helmu (konečně), brejle, kraťasy a pár drobností.co si teda vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 A na jaké ubytování prosím tě, máš odkaz? Děkuji.http://www.kolovna.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 co si teda vybral?Helma- zůstal jsem věrný Cratoni, když mě loni zachránila. Typ agravic. Původně jsem uvažoval o Giro nebo Bell kvůli MIPSu, ale nedávají síťky proti hmyzu, což kvůli alergii na vosy a včely nechci riskovat. Kalhoty Endura singletrack III zelený, plus dvoje vnitřní kalhoty, jedny light do vedra a jedny festovní. Brejle taky Cratoni fotochromatický. http://www.mojekolo.cz/cratoni-bryle-futuro-black-matt-2015Zkoušel jsem i Uvexy, ale cenově šly přes mou psychologickou hranici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 http://www.kolovna.com/cs/tak ubytování vypadá opravdu super,cena cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 To byl myslím nápad Jiřiny nebo TLD. Vypadá to tam fakt super. Dorazíš taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Takže pánové je vymalováno. Dobrý den, pane Horáku,Bohužel v daném termínu již máme plně obsazeno.Rádi Vám vyjdeme vstříc v jiném termínu. Mohu Vám nabídnout termín od 27. 5. do 29. 5. 2016, nebo od 3. 6. do 5. 6. 2016.Pokud by Vám některý z nabízených termínů vyhovoval, dejte mi prosím vědět.Předem Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den. S pozdravem Radka LinhartováPenzion Kolovna778 069 300 Co dál? Změníme termín nebo lokál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Je to akorat o tejden pozdeji,ja bych v tom zadnou tragedii nevidel. Mluvim za sebe,chapu ze ostatni to tak free nemaji. Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Mira188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ja bych asi mohl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Já můžu oba termíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Pod stanem to nedáte nebo co? :-) Musím mrknout do diáře a večer dam vědět co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Tak to bylo rychlé, manželka je nejlepší diář, 27-29.05. ještě tedy můžu, pak už to mám plné" Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky