roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Jo jo Sagan bojoval , ale bohužel nikdo s nim jet nechtěl nebo z taktickejch důvodů nemohl. Letos má na klasikách splněno,takže ho to zas tak mrzet nemusí:-). Jednou to určitě vyhraje. Smíš mě mrzí Štyby, tomu bych to přál ze všech nejvíc.47 km/h mazec, hlavně neskutečný přes ty kostky. Chtěl bych si jednou hrozně zkusit toto: http://www.sport.be/parisroubaix/2016/fr/Kolo na to mám symbolický, jen na to sehnat čas a hvně odvahu :-)To bude hlavně na psychiku cesta do pekel. Ale asi by to byl zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 tady dnes počasí docela dobrý, tak jsem se byl provětrat...48km.U nás přestalo pršet až dnes někdy odpoledne, ale aspoň se doplňuje loňskej srážkovej deficit. Ovšem kosa v kombinaci s větrem a deštěm byla taková, že se mi nechtělo ani do kůlny pro dřevo. Tak jsem aspoň oprášil stroj a hýbal se na něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 tady taky pofukovalo, ale v lese to šlo...a hlavě už jsem měl po bajku absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To nedáš Ty jsi přející, to se musí nechat.A znalec k tomu. Původně jsem k tomu chtěl něco napsat, ale asi nemám sílu se tady pouštět do nějaký intelektuální paralympiády :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To bude hlavně na psychiku cesta do pekel. Ale asi by to byl zážitek. To je jasný, byl by to záhul.Líbilo by se mi to ve dvou nebo v malý partě. Psychická podpora by byla důležitá.Prostě Peklo severu :-) Ale ten pocit v cíli na velodromu by to určitě vynahradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To bude hlavně na psychiku cesta do pekel. Ale asi by to byl zážitek. Jestli do toho příští rok půjdeš, tak se klidně přidám Jel bych teda tu nejdelší možnost, když už, tak pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Já ne, to Klabrdon. :-)Silničku jsem prodal před 20ti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 No tak dvojice je na světě, už se těším na report příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Já ne, to Klabrdon. :-)Silničku jsem prodal před 20ti lety.Však na horáku taky můžeš Já mám teď v květnu v plánu Praha-Ostrava za jeden den. Je to 340 km, tak jsem zvědavý, ale tím, že pojedu sám, tak průměr 47 km/h asi nedám Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To nedáš.proč by to nedal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Prostě si to myslím. Nic víc za tím nehledej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Jestli do toho příští rok půjdeš, tak se klidně přidám Jel bych teda tu nejdelší možnost, když už, tak pořádně Jasný když do pekla tak na pořádnym koni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 No tak dvojice je na světě, už se těším na report příští rok.A tebe bych si přál do doprovodnýho vozu.Dobrák od kosti se vždycky hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Kdych tě znal, nebo byls můj kamarád nebyl by problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Kdych tě znal, nebo byls můj kamarád nebyl by problémTak podle tvýho odbornýho názoru aniž by si mě znal,bych to stejně nedal, takže pro tebe by to byla zbytečná cesta:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To není odborný názor, netvrdím že bys to neujel, prostě jsem napsal to nedáš. To u mne znamená, že tam nepojedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To si to vylepšil.S tebou to fakt nemá smysl. Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Příští rok uvidíme. Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 To není odborný názor, netvrdím že bys to neujel, prostě jsem napsal to nedáš. To u mne znamená, že tam nepojedeš.teď se to snazis obrátit,ale všichni jsme to pochopili moc dobře.....do každýho akorát rejes a navazis se....na to tady není fakt nikdo zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Myslel jsem to tak jak jsem napsal, to že ty si myslíš něco jiného je mi zcela jedno.Uvidíme jak to dopadne, já pořád trvám na tom, že tu akci nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky