Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jo jo Sagan bojoval , ale bohužel nikdo s nim jet nechtěl nebo z taktickejch důvodů nemohl. Letos má na klasikách splněno,takže ho to zas tak mrzet nemusí:-). Jednou to určitě vyhraje. Smíš mě mrzí Štyby, tomu bych to přál ze všech nejvíc.

47 km/h mazec, hlavně neskutečný přes ty kostky. Chtěl bych si jednou hrozně zkusit toto: http://www.sport.be/parisroubaix/2016/fr/

Kolo na to mám symbolický, jen na to sehnat čas a hvně odvahu :-)

To bude hlavně na psychiku cesta do pekel. Ale asi by to byl zážitek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady dnes počasí docela dobrý, tak jsem se byl provětrat...48km.

U nás přestalo pršet až dnes někdy odpoledne, ale aspoň se doplňuje loňskej srážkovej deficit. Ovšem kosa v kombinaci s větrem a deštěm byla taková, že se mi nechtělo ani do kůlny pro dřevo. Tak jsem aspoň oprášil stroj a hýbal se na něm.

Odkaz ke komentáři

To je jasný, byl by to záhul.Líbilo by se mi to ve dvou nebo v malý partě. Psychická podpora by byla důležitá.Prostě Peklo severu :-)  Ale ten pocit v cíli na velodromu by to určitě vynahradil :) :guitar:

Odkaz ke komentáři

Jestli do toho příští rok půjdeš, tak se klidně přidám :) Jel bych teda tu nejdelší možnost, když už, tak pořádně :)  

Odkaz ke komentáři

Já ne, to Klabrdon. :-)

Silničku jsem prodal před 20ti lety.

Však na horáku taky můžeš :)

Já mám teď v květnu v plánu Praha-Ostrava za jeden den. Je to 340 km, tak jsem zvědavý, ale tím, že pojedu sám, tak průměr 47 km/h asi nedám :) 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

To není odborný názor, netvrdím že bys to neujel, prostě jsem napsal to nedáš. To u mne znamená, že tam nepojedeš.

teď se to snazis obrátit,ale všichni jsme to pochopili moc dobře.....do každýho akorát rejes a navazis se....na to tady není fakt nikdo zvedavej
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...