Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc pekne kolo, gratuluji.

Jinak rocket ron je super, ted jsem na nej prezul bike a jsem plne spokojen. 1,85 mi prijde strasne malo, to bych mel porad defekt s tim co jezdim, ale taky je mozne, ze to neumim :)

no já mu to rozmlouval,ale chtěl to....takže jsem opravdu zvědavej jak bude s tím jezdit a jak se to osvědčí,můj názor je že 2,1-2,25 je ideál

Odesláno

2bubuking Ať slouží, je to moc pěkný kolo.

Taky jezdím Rocket Rony 2.1 , po té, co jsem je omylem objednal místo Racing Ralpha ještě na starý kolo. A už jsem u nich zůstal. Na 26" mi vydržely cca 1500 km. Na 29" předpokládám o něco větší nájezd.

Odesláno

chlapi díky moc, LOOK je taková předražená designovka..mě se nejvíce líbí provedení rámu, perfektní ovladatelnost díky sportovní  gemetrii a design, za pozornost stojí i sedlovka s elastomerem, která ma tlumit větší rázy.....vahou to žádný premiant není..kolo má v současném osazení /XT-XTR/ ca. 9,6 kg ..ta by šla zredukovat k 9 kilům..ale při nesmyslných /neekonomických/ investicích /lehčí vidle a kola/ což bych odhadoval na dalších bratru 30 litrů....

Odesláno

Bubuking: pekne kolo, pro mne naprosto neznama znacka ;)

Mám dotaz chlapci. Kolegyně chce nové kolo max do 20 tis pro sebe. Měla horáka, dala ho pryč, vzala trekingivé s dámskym rámem a na tom se trápila, takže ho prodala a teď chce po mě radu. Co mi doporučíte prosím. Viděl bych to na nějaké HT ideálně asi 650B, co vy na to?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Bubuking: pekne kolo, pro mne naprosto neznama znacka ;)

Mám dotaz chlapci. Kolegyně chce nové kolo max do 20 tis pro sebe. Měla horáka, dala ho pryč, vzala trekingivé s dámskym rámem a na tom se trápila, takže ho prodala a teď chce po mě radu. Co mi doporučíte prosím. Viděl bych to na nějaké HT ideálně asi 650B, co vy na to?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ať si nechá kolo poskládat dle svých představ a bude k němu mít citový vztah :) Ten kdo by to skládal, by ji měl samozřejmě navést správným směrem.

Odesláno

Spine, podle me to bude to same jako fox,tld,100% atd.... Stejne to bude sit jedna fabrika:) Pokud se Ti libej, tak je zkus.

Odesláno

čekám na info o nich,všude píšou že mají stahovací pásek,ale já našel že mají mít sucháč na zapínání,ten bych chtěl,takže pokud to tak bude asi je zkusím jak na tom budou :cheers:

Odesláno

Spravna divocina :)

Kluci, tak za cca 14 dni planuju dojet do Stechovic a dat si okruh na Maj, Ztracenku atd (Slapy)... :) Prida se nekdo ? Jel to nekdo posledni dobou? Jak je to s tim zakazem ? Plati, nebo to bude ilegal ?:)

Odesláno

Po dlouhém rozhodování a vybírání jsem dnes odklepl svojí drahé polovičce nové kolo. Jsem na něj zvědavej asi víc jak ona. Aspoň zase budeme moct plnohodnotně jezdit spolu.

6f145eebda800a678de8e32e203f08d9.jpg

Odesláno

Ale je to pekny kolo.

Hele, ja nedavno cetl test na nejakyho spesla turbo e-bike, jak ma tu baterii integrovanou v ramu, bylo k tomu i nejaky video a daval na nem borec nesmysl. Pak se me o tom jeden vecer zdalo, ze jsem si to koupil a bylo to parada. Nahoru to pomahalo a dolu se dalo jet jako na beznym biku.... tak sem si to rano nasel na netu a cenovka byla nekde okolo 250tis :) Tak jsem zase klidnej.

Odesláno

Spravna divocina :)

Kluci, tak za cca 14 dni planuju dojet do Stechovic a dat si okruh na Maj, Ztracenku atd (Slapy)... :) Prida se nekdo ? Jel to nekdo posledni dobou? Jak je to s tim zakazem ? Plati, nebo to bude ilegal ?:)

Svatojánské proudy(od přehrady do Stechovic) mají na začátku značku preskrtleho cyklisty, alespoň předloni tam byla. Když není sezóna a pěkný počasí projet se to nechá, jinak je tam celkem dost lidí.

Odesláno

JJ, ta znacka tam byla vzdy, takze se nic nezmenilo. Chtel bych to jet ve vsedni den dopoledne tak za 14dni, doufam, ze tam prave nikdo nebude. Jel bych to ze Stechovic a udelal takovej okruh.

Diky za aktualni info.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...