Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fakt nedelam, koukni jak to mas hnusne umazany. Takovejch penez a jezdis s tim v blate :)

Napis alespon nejaky dalsi dojmy z kola.

Odesláno (upraveno)

RS: diky

TLD: tomu zrovna u tebe proste neverim...ty ktery umyvas kolo jen kdyz je uplne ... :D

P.S.: ja ani nevim co mam napsat...ja proste uz od zacatku dal sam sobe do hlavy, ze to je presne kolo ktere chci a na co chci a zatim to tak funguje ;)

Ani mi nechybi 29" :D

Musim se s nim poradne naucit, ale aniz bych nad tim premyslel, sjizdim schody (samo ze bych mohl rychleji), jedu kam chci a sjedu co chci, za pedalem to jde hodne pekne, na asfatlu se taky neztrati. Ja jsem proste spokojeny panchart zatim.

Musim se s tim jeste hodne ucit, pilovat techniku a ucit se proste takove to vyssi divci bikovani, prudke vyjezdy se docela hodne odlehcuje predni kolo coz mi trochu vadi, ale je to mozna i tim, ze potrebuju vyvlozkovat zadni tlumic ;)

Takze asi tak no

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Jiřina
Odesláno

Tak to prrr:). Ja se o kolo staram vzorne. A kdyz nestiham mejt,tak o retez,tlumeni a sedlovku se postaram vzdy:)

Mas to moc hezky. A ta helma se me libi.

Odesláno

A co to ma za vliv jestli je to nove nebo stare? Pokud mu to nevyhovuje jak je to z fabriky.

Odesláno

Wave ceptor: vlozkovat proto, ze ten tlumic tak jak je neni staveny na miji vahu. Proto chci dat do komory vlozku, ktera ji zmensi a budu hontak moct pritvrdit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To vis ze jo ty odborniku,sem se domnival ze si bude delat novej komin.

Kdyz nekdo rekne vyvlozkovat tlumic,tak je to presne to co pise jirka.

Odesláno (upraveno)

Tak to se ti omlouvám to sem za celou dobu nikdy neslyšel. Překvapilo mne to, protože ty si na kole neopravuješ nic. Hoď mi prosím odkaz na ten výraz komín u tlumiče, když je to tak zavedený výraz.

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno

Ja vubec neresil komin u tlumice. Fakt jsem si myslel,ze jirina bude vlozkovat komin u kamen. Jak si nec nedelam sam,tak sem nevedel o co jde. Ale hned jak budu mit vymlety oko,necham si vlozky udelat od Tebe kdyz budes tak laskav. Jdu na kolo.

Odesláno

Žena je v práci, tak hlídám holky. Nachystáme se, že vyrazíme na kola okolo komína. Převleču je, přehodím si na kole sedlovku, namontuju tažnou tyč, přidělávám kolo, holky poskakujou natěšený v helmách po zahradě a koukám prázdný zadní kolo na dětským. Začnu foukat pumpou a nic. Tak kompresor a fouká to z pneu na všechny strany. Totálně zteřelá duše a novou samozřejmě nemám. Ach jo.

Odesláno

Takže upravit vnitřnosti. Já když někdo napíše vyvložkovat tlumič tak to většinou znamená že má vymleté uchycovací oka, proto jsem se ptal.

vložka tlumiče nebo vidle je úplně normální a běžné označení,vypadá to takto

post-12267-0-97735900-1460807482_thumb.jpg

post-12267-0-33682100-1460807503_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...