Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Roura, parada. Na tohle se strasne tesim, az budu takhle jezdit s prckama :)

Taky jsem se těšil kolo, hory, vandry. A nakonec nejstarší holku nebere ani jedno. Naštěstí mám ještě dva pokusy, až ty dvě mladší trochu porostou. Ale s holkama tyhle aktivity budou vždycky problematičtější.

Odesláno

Starsi prcek se mnou jezdi rad,ale zatim jen pohodicku. I kdyz uz jsem ho taky protahnul pres koreny,ale byl vic na zemi. Kolo ho bavi,tak doufam,ze mu to vydrzi a mensi se k nam pak prida:)

Odesláno

tak dnes dorazila zásilka a zatím spokojenost :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Chtel bych zdejsi osazenstvo poprosit o radu. Po ruznych experimentech jsem nakonec zakotvil u lowendoveho trailoveho kola a ted bych obcas rad zkusil svezt dcerku (2.5 roku).

Jelikoz predchozi kola neumoznovala zadne varianty vozeni (na karbonovu sedlovku nesel drzak pridelat, pak jsem mel zase enduro s teleskop sedlovkou, kam taky nesla sedacka, navic pevnou osu, takze tam ani nesel Croozer atd.), nemam s timto vubec zadne zkusenosti.

Tohle kolo (Canyon Nerve AL 6.0) ma obyc sedlovku, je tedy mozne na nej pridelat takovou tu beznou sedacku? Jsou s tim spojene nejake nutne upravy nebo neco, co je potreba hlidat?

Predem diky za kazdou radu, nerad bych neco podcenil a vystavil tak svoji holcicku nejakemu riziku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...